%50 çerçeve ve 240p lik spam videolarının binlerce kez izlendiğine ihtimal veriyorsun da bunlara mı vermiyorsun![]()
Onla o birmi şimdi youtube 144p 2milyon izlenimli videoda gördüm o normal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%50 çerçeve ve 240p lik spam videolarının binlerce kez izlendiğine ihtimal veriyorsun da bunlara mı vermiyorsun![]()
Onla o birmi şimdi youtube 144p 2milyon izlenimli videoda gördüm o normal![]()
Nefret ediyordum ben bundan hiç de izlemezdim. Sonra geçen akrabalar geldi illa açın falan izledik mecbur. Neyse bir yarışma vardı araba kazanıyordu bunlar. 2 dakika bitiminde kapıyı açmaları gerekiyordu.
Bir tane şımarık nefret ettiğim bir sarışın kızla efendi gibi uzun boylu bir adam yarıştı yarı finalda. Acun kıza hiçbir şey sormadı full adamı zorladı. Kız saydı saydı geçti. Nefret ettim işte o anda kızdan. Şımarık ters bir şey. Erkekler düzgünce cevap verirken artistlik yapıyordu sarı çıyan.
Neyse sonra turabi diye biriyle yarıştı finalde neyse bu turabi gene normal cevap verirken sorulara kız gene aynı en fazla 2 kelimeden oluşan cümleler falan terslemeler. Acun da inadına erkeklere sormaya devam etti tabi. Allah kahretsin ki kız kazandı. İçimden saydırdım falan ben hak etmedi. En çok yarı finalde giden elemana üzüldüm. Aptal aptal dönüyordu o da bir şey keşfetmiş gibi. Abicim o kadar uzun tur da kaymalar olur onu hesaplayamazsın. Arabayı boylamasına turlayıp say bari.
Neyse ne lanet programmış 2 dakika da sinir etti işte beni.
Peki bu kadar kazanmak için hile yapıyor olamaz mı hocam.Bence kesinlikle hile var o sms oylamaları olsun,ödül oyunları olsun yav 1 olur 2 olur 5 kere 8-7 9-9 gibi kritik rakamlarda hep beraberlik olurmu bu nasıl tesadüf bu nasıl şans
.Biz bir gün aç kalsak halimiz dermanımız kalmaz adamlar diyor 3 haftadır açız ama maşallah oyunlarda o hız nerden geliyor sözde yemekte vermiyorlar bana pek inandırıcı gelmiyor bunlar sonuçta kamera arkasıyla ilgili hiç bir bilgi yok belkide acun bunlar dışarıya,medyaya yayılmasın diye yarışmacılarla yüksek tazminatlı sözleşme yapıyordur tabi bunlar benim teorilerim
![]()
Onlara zaten belli bir yiyecek veriliyor yani erzak. Bu erzakta yarışmaları için yeterli oluyordur. Ayrıyetten belki vitamin hapıda veriyor olabilirler ama gidipte adamlara arkada sofra kurup karınlarını doyurduklarını düşünmüyorum ben. Buda benim teorimAcun belki ilk survivorlarında bir şeyler yapmıştır ama şu anda yaptıklarında eminimki hiç bir şey yapmıyor.
Evet izleyiciyi reklama boğmayı çok seviyor ama asla bizi kandıracağını düşünmüyorum. Yani hikayesini iyi biliyorum böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Belki yapıyordur ama ben düşünmüyorum. Tüm gözler zaten onun üzerindeyken tüm medya ufacık bir açığını ararken bu tarz riskli hareketlere girmez acun. Zaten girse kavga olduğunda adam bir kere ayırmaya gelmez. Tr'de izleyecek bir şey olmadığı için yarışmacılar yürüse bile sıkıcı olsalar bile survivor izliyoruz e haliyle adam bütün yıl boyunca bana göre kıytırıktan ödüller ile yine izletti.
Hiç sorma o ödüller neydi öyle ya dilenci sadakası gibi survivor tarihinde![]()
Nefret ediyordum ben bundan hiç de izlemezdim. Sonra geçen akrabalar geldi illa açın falan izledik mecbur. Neyse bir yarışma vardı araba kazanıyordu bunlar. 2 dakika bitiminde kapıyı açmaları gerekiyordu.
Bir tane şımarık nefret ettiğim bir sarışın kızla efendi gibi uzun boylu bir adam yarıştı yarı finalda. Acun kıza hiçbir şey sormadı full adamı zorladı. Kız saydı saydı geçti. Nefret ettim işte o anda kızdan. Şımarık ters bir şey. Erkekler düzgünce cevap verirken artistlik yapıyordu sarı çıyan.
Neyse sonra turabi diye biriyle yarıştı finalde neyse bu turabi gene normal cevap verirken sorulara kız gene aynı en fazla 2 kelimeden oluşan cümleler falan terslemeler. Acun da inadına erkeklere sormaya devam etti tabi. Allah kahretsin ki kız kazandı. İçimden saydırdım falan ben hak etmedi. En çok yarı finalde giden elemana üzüldüm. Aptal aptal dönüyordu o da bir şey keşfetmiş gibi. Abicim o kadar uzun tur da kaymalar olur onu hesaplayamazsın. Arabayı boylamasına turlayıp say bari.
Neyse ne lanet programmış 2 dakika da sinir etti işte beni.
begüm e karşı oynayıp sükse yaptı...diğerlerinin kızları zaten kafadan zayıftı.
turabi alır ödülü
Unutulmayan anlarda o aydının kuş sahnesini bulabilecek var mi ya mobildeyimde izlerken gülmekten ağladım ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.