Survivor All Star Başlıyor Arkadaşlar

taneri de alsaylardı daha da güzel olacaktı

Şu programları tek sevmeyen benmiyim çok yapmacık değilmi :) izleyin mis gibi prison break , braking bad , spartacus , game of throns :D

taneri de alsaylardı daha da güzel olacaktı

Hocam ben de isterdim taner olmasını ama acun kavga etti acun aşık atarsan sonun böyle olur.Hatta Nihat doğan ısrar etmiş Taner yarışssın diye ama malesef Taner yok.Taner twitter onu yapıcam bunu yapıcam diyor hiç birşey yapamaz.Kendi hayal aleminde yaşıyor.Adada sorvivor ekibi 300 kişi Taner acunn elini öper geri döner :D

beyin özürlü insanları meşhur etmemek adına izlemiyorum. geçenlerde rastgele videosuna rastladım "taner" denen elemanın; buna gülen var mı cidden? nedir bu adamın özelliği yahu? ben bir şeyler kaçırıyorum herhalde

N.D felsefesi yine favorim.
Acun çakallık yapmazsa bu sefer N.D şampiyon olsun isterim.

Adamın konuşması gülmekten öldürüyor.
Benim koyunum bile, bir başka bakıyor.
:D

Şu programları tek sevmeyen benmiyim çok yapmacık değilmi :) izleyin mis gibi prison break , braking bad , spartacus , game of throns :D

Hocam türk dizilerini pek seyretmem tek zevkim var sorvivor onuda çok görme :D.
Yabancı dizi walking dead seyrediyorum.Prison break izledim gayet güzel dizi ama ilk sezon güzeldi sonra pek sevmedim.Neyse sorvivor forever:D

Bunlar kolay kolay geri dönüpte o sefilliği çekmez, acun hepsini arkada doyurur

Çok yanlış ekipler kurmuş acun. Ünlülerde Nihat Doğan ve Pascal doğru seçim ama :D Yine kapışmazlarsa iyi.. Nihat Doğan'dan nefret ederim ama adamın hakkımı yememek lazım adam süper kapışmıştı.. Tam bir Anadolu çocuğu..

Bu programı seviyorum. Bence TR'de gelmiş geçmiş izlenilecek tek yarışma ama şunu belirtmek lazım. Gün içerisindeki konuşmalar olmayacak. Geyik geyik muhabbetleri göstermicekler sadece kavgaları göstericekler ve yarışmaları..

Çok yanlış ekipler kurmuş acun. Ünlülerde Nihat Doğan ve Pascal doğru seçim ama :D Yine kapışmazlarsa iyi.. Nihat Doğan'dan nefret ederim ama adamın hakkımı yememek lazım adam süper kapışmıştı.. Tam bir Anadolu çocuğu..

Bu programı seviyorum. Bence TR'de gelmiş geçmiş izlenilecek tek yarışma ama şunu belirtmek lazım. Gün içerisindeki konuşmalar olmayacak. Geyik geyik muhabbetleri göstermicekler sadece kavgaları göstericekler ve yarışmaları..

Zaten olay kapışmaları üzerine kurulu?

Berna ile Sahra niye var?
Hep kavga eden tipler yarışmada. Ne kadar kavga, o kadar reyting.

Zaten olay kapışmaları üzerine kurulu?

Berna ile Sahra niye var?
Hep kavga eden tipler yarışmada. Ne kadar kavga, o kadar reyting.

Şahsen istediğim bu. :) Yoksa zevki çıkmıyor.. Hakikaten aç kalıyorlarsa ve bundan dolayı kavga ediyorlarsa o yarışmayı kaçırmam..

Ünlüler erkekler ve kızların en güçlüleri:Doğukan,Anıl,Nihat Kızlar:Merve Aydın,Merve Oflaz
Gönüllüer erkekler ve kızları en güçlüleri:Hilmi,Turabi,Hasan Kızlar:Duygu,Berna

Gönüllülerde erkekler sanki daha güçlü turabi,hilmicem ünlülerde doğukan çok iyi ama.Ünlülerde ise kızlar daha güçlü gibi özellikle merve aydın

Gönüllüler çok güçlü olmuş hertürlü yerler bunları.. :)
Hasan yeter zaten..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri