suspend (askı) olayını önleme ? sunucu ve hesap lokasyon önemi ?

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hemato

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar
belli bir izlenime çıkınca atıyorum; 5000, kanallarım suspend yiyor yani askıya alınıyor.

nedir bunun çözümü ?
youtube hesabıyla dedicated lokasyon farkından olurmu ?

türkiye lokasyonmu yoksa almanya lokasyonmu dedicated almalıyım ?

tek flagtan kanalım suspend oluyor, tek teliften suspend oluyor :S ?

Son düzenleme:
ben youtube hesaplarının neredeyse tamamını amerika olarak ayarlıyorum,ama vds/server olarak amerika hiç kullanmadım.kanallara girişi türkiye,fransa,almanya ve özellikle ingiltereden yapıyorum.fakat böyle bi sorun yaşamadım hocam...

askıya alınnca gmailine bak topluluk yediğini görürsün...

topluluk ve enbüyük etken youtubenin robot örümcek diye tabir ettiği sistemin bir anda bir çok istek algılaması buda kullanılan ağdan kaynaklanıyor sanırım bazen youtube menüler arasında gezinirken kapcah mıdır nedir çıkan doğulamayı kullanarak robot olmadığınızı belirtin diyor, bu sorunu aşmanın bir yolu yok bizim çalışma sistemimiz elverişli değil spam spam spam.. eğer özgün ve günde sadece bir ağ üzerinde sadece bir kaç video yüklesek busorun tamamen kalkar ve kanallar telif dg vs gelmediği sürece kapanmaz benim vardığım sonuç bu.

Topluluk ve mukabilinde spamdan kapanma.
Forumda aylardır boşuna mı flag türküleri çağırılıyor...

Film vs çalıyorsanız kategoriye bağlı olarak kanallarınıza topluluk geliyor 1 toplulukta kapanıyor %80.

aynı durum bende de mevcut

bu yüzden kafayı yiyicem

Nasıl saçma bir şeyse kazançlar tam iyiye gidiyor derken gidiyor kanallar. Adamlar bekliyor pusuda.

banada bir topluluk geliyor giriyorum maile bakıyorum bir videonuz bir kaç kez uygunsuz olarak işaretlendi diyor sonra kanal gidiyor bu flagdan ötürü oluyor sanıyorum

birçok kişi muhtemelen bu sorunun cozumunu bılıyor ama susuyor

tamamen çalıştığın kategotiye bağlı. bazı kategorilerde bir seferde 500 video atıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor bazılarında 2 tane video bile atsam 20 dk içinde kanal uçuyor. bence kimse flag atmıyor. youtube kandi kendine kelime bazlı filitre uyguluyor. flagı da kendisi atıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tamamen çalıştığın kategotiye bağlı. bazı kategorilerde bir seferde 500 video atıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor bazılarında 2 tane video bile atsam 20 dk içinde kanal uçuyor. bence kimse flag atmıyor. youtube kandi kendine kelime bazlı filitre uyguluyor. flagı da kendisi atıyor.

Mantıklı. Benimde aklımdan geçen buydu.

o zaman videoların hit almasını bekliyor :)
2 ay 3-5-10k izlenen kanallaroım hit artışı olup 50-100k izlemeye gelince
youtube topluluğu diye mail geliyor. akabinde kanal güm.
önceden uyarı olurdu bir tane kanalda kalırdı uyarı.
şimdi direkt kanal uçuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri