Arkadaşlar ben bütçem 300 tl tablet almak istiyorum.Bana 300 tl alabileceğim en iyi tablet söylermisiniz.Bütçem 300 tl daha fazla veremem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
piranha marka bak
Hocam ProMedya isimli bir tablet aldım.1.2 ghz tek çekirdek 1 Gb Ram özellikle bir tablet 220 tl verdim.İstediklerimi karşılamıyor biraz daha para verip çift çekirdek işlemci tablet alcam ama bu tablet alırken klavyeli kılıf verdiler.Tablet kötü olunca neyliyim klavyeli kılıfı 1 gb oyunlar yükledim donarak oynadım.
Tablet istediklerim.Film izlemek,youtube işini yapmak birde iyi oyunlar oynamak.
Markalı birşey olunca fiyatı çok oluyor.300 Tl piyasa nasıl tablet alırım maxsimum 300 tl verebilirim
Hizlial.com - Hızlı ve Güvenilir Online Alışveriş
bunu alabilirsiniz o paraya en iyilerden biridir hemde markasıda bilinmedik değil yani Asus
Bence arttır bütçeni iPad kadar mükemmelini görmedim kardeşim![]()
Hocam gösterdiğiniz Tablet iyi bir tablet ama ben tablete klavye ve mouse alıcam o zaman fiyat bayağı kabarık ediyor.300 Tl bütçem var ama 300 Tl verirsem beni epey zorlar.Yinede iyi bir tablet
---------- Mesaj saat 19:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:31 civarında gönderildi. ----------
Hocam malesef bütçemi artıramam.300 Tl bile zor vericem.250 tl klavyesi mouse aparatları çift çekirdek veya daha üstü bir tablet istiyorum.Çok iyi markalı olunca parası öle oluyor.Markası çok kötü olmasın ama o kadar iyide olmasın bütçem bu hocam
Hocam tablette ne yapacaksiniz klavyeyi yav![]()
hocam size tavsiyem o parayı bir kenara koyun dursun samsung apple gibi markalardan birini alacak parayı biriktirince alın yoksa bu markalar haricindeki tabletlerin alayı bir halta yaramıyor sadece parana yazık etmiş olursun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.