Tablet Tavsiyesi

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bütçem 300 tl tablet almak istiyorum.Bana 300 tl alabileceğim en iyi tablet söylermisiniz.Bütçem 300 tl daha fazla veremem

piranha marka bak

Hocam ProMedya isimli bir tablet aldım.1.2 ghz tek çekirdek 1 Gb Ram özellikle bir tablet 220 tl verdim.İstediklerimi karşılamıyor biraz daha para verip çift çekirdek işlemci tablet alcam ama bu tablet alırken klavyeli kılıf verdiler.Tablet kötü olunca neyliyim klavyeli kılıfı 1 gb oyunlar yükledim donarak oynadım.

Tablet istediklerim.Film izlemek,youtube işini yapmak birde iyi oyunlar oynamak.
Markalı birşey olunca fiyatı çok oluyor.300 Tl piyasa nasıl tablet alırım maxsimum 300 tl verebilirim

Hocam ProMedya isimli bir tablet aldım.1.2 ghz tek çekirdek 1 Gb Ram özellikle bir tablet 220 tl verdim.İstediklerimi karşılamıyor biraz daha para verip çift çekirdek işlemci tablet alcam ama bu tablet alırken klavyeli kılıf verdiler.Tablet kötü olunca neyliyim klavyeli kılıfı 1 gb oyunlar yükledim donarak oynadım.

Tablet istediklerim.Film izlemek,youtube işini yapmak birde iyi oyunlar oynamak.
Markalı birşey olunca fiyatı çok oluyor.300 Tl piyasa nasıl tablet alırım maxsimum 300 tl verebilirim

Hizlial.com - Hızlı ve Güvenilir Online Alışveriş
bunu alabilirsiniz o paraya en iyilerden biridir hemde markasıda bilinmedik değil yani Asus

a-101 de hii level marka tablet vardı gecen ay aldık 200 tl ye cok guzel öneririm kamerası haric hersey cok guzel

Ne alırsan al ama Mobee sakın alma 5 ayda 4 kere arızalandı her biri 15 gün 2 ayda servisteydi.Ürünü değişim için gönderiyoruz hem arızalı ürün hemde pişkin pişkin ödemiyorlar birde onarıldı denilip ürün geliyor 2 gün sonra tak gene kendini resetliyor.3 ay sonra tüketici heyeti öpecek ellerinden :D parasını kurtarsam yeter.

Aman ha aman televizyonda çıkanlardan alma kardeşim.

Dabuluve.Dabuluve.Dabuluve.concord.com.tr ymiş siteye bak :D

Bizde de ipad + ezcool marka tablet var.
O fiyata yakın tabletlerin performansı genelde aynı.

Bence arttır bütçeni iPad kadar mükemmelini görmedim kardeşim :)

Hizlial.com - Hızlı ve Güvenilir Online Alışveriş
bunu alabilirsiniz o paraya en iyilerden biridir hemde markasıda bilinmedik değil yani Asus

Hocam gösterdiğiniz Tablet iyi bir tablet ama ben tablete klavye ve mouse alıcam o zaman fiyat bayağı kabarık ediyor.300 Tl bütçem var ama 300 Tl verirsem beni epey zorlar.Yinede iyi bir tablet

---------- Mesaj saat 19:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:31 civarında gönderildi. ----------

Bence arttır bütçeni iPad kadar mükemmelini görmedim kardeşim :)

Hocam malesef bütçemi artıramam.300 Tl bile zor vericem.250 tl klavyesi mouse aparatları çift çekirdek veya daha üstü bir tablet istiyorum.Çok iyi markalı olunca parası öle oluyor.Markası çok kötü olmasın ama o kadar iyide olmasın bütçem bu hocam

Hocam gösterdiğiniz Tablet iyi bir tablet ama ben tablete klavye ve mouse alıcam o zaman fiyat bayağı kabarık ediyor.300 Tl bütçem var ama 300 Tl verirsem beni epey zorlar.Yinede iyi bir tablet

---------- Mesaj saat 19:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:31 civarında gönderildi. ----------

Hocam malesef bütçemi artıramam.300 Tl bile zor vericem.250 tl klavyesi mouse aparatları çift çekirdek veya daha üstü bir tablet istiyorum.Çok iyi markalı olunca parası öle oluyor.Markası çok kötü olmasın ama o kadar iyide olmasın bütçem bu hocam

Hocam tablette ne yapacaksiniz klavyeyi yav :)

hocam size tavsiyem o parayı bir kenara koyun dursun samsung apple gibi markalardan birini alacak parayı biriktirince alın yoksa bu markalar haricindeki tabletlerin alayı bir halta yaramıyor sadece parana yazık etmiş olursun

hocam size tavsiyem o parayı bir kenara koyun dursun samsung apple gibi markalardan birini alacak parayı biriktirince alın yoksa bu markalar haricindeki tabletlerin alayı bir halta yaramıyor sadece parana yazık etmiş olursun

Hocam apple tabletler çok pahalı 1.000 liradan fazla tablet almak istiyorum bütçem bu kendi bütçemin en iyi tabletini almak istiyorum.Sonuçta aldığımın hiç biri apple yerini tutamaz ama ben o kadar tablet vermem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri