Tahmini kazançlar da 8 gündür "yok" yazıyor.

Doğru, sadece ikisi tıklı kalmalı.

https://www.youtube.com/account_monetization

Kanala giriş yapmış vaziyetteyken yukarıdaki adrese gir bakalım. Orada Hesap durumu başlığının altında hesabınız etkinleştirildi yazar ancak bu yeterli değil.

Hesap Durumu başlığının altında bir de AdSende İlişkisi yazar. Orada da "İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı." şeklinde bir ibare olmalı.

O adreste Hesap Durumu başlığından sonra bir de aşağıdaki gibi bir şeyler var mı yok mu?

AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

Durum: Etkin yazıyor ve aynı sendeki gibi;
AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

yazıyor buradada bir sorun yok :(

kardeş sorunun genel oldugunu düşünüyorum yeni açılan hesaplar youtube desteksiz açılıyor istediğin kadar uğraşsanda olmuyor bugün yeni bi hesap daha açtım ondada veri yok diyor

Sanırsam haklısın kardeşim :/ yapacağımız en iyi şey bekleme olucak.

O zaman sorun daha farklı ve birden fazla kişide de olmaya başlamış. Yeni açılan hesaplarda yani. Dolayısıyla 1 Nisan itibariyle yapılan değişikliklerle ilgili olması muhtemel.

O zaman sorun daha farklı ve birden fazla kişide de olmaya başlamış. Yeni açılan hesaplarda yani. Dolayısıyla 1 Nisan itibariyle yapılan değişikliklerle ilgili olması muhtemel.

Arkadaşımda 1 nisandan sonra açtı ama hiç bir sorunu yok ben onu anlamıyorum ama ben ondan 1 hafta sonra açtım mayısın başında düzeltirler sorunu umarım acaba video yüklemeye devam etmelimiyim ? Sorun düzelince mi devam etsem

Arkadaşımda 1 nisandan sonra açtı ama hiç bir sorunu yok ben onu anlamıyorum ama ben ondan 1 hafta sonra açtım mayısın başında düzeltirler sorunu umarım acaba video yüklemeye devam etmelimiyim ? Sorun düzelince mi devam etsem

Ona sen karar vereceksin. Ancak video yüklememeyi gerektiren bir durum olduğunu sanmıyorum.

23 nisandan sonra acılan hesaplarda sorun var sanırm yeni sözleşmeyle ilgili birşey veya bug var anlam getiremiyorum neden olmuyor acaba

arkadaşlar ben eski adsense hesabı sildim yeni açtım ama sorun yine aynı ben yabancı forumlarda okuduğuma göre 1 nisandan sonra youtube yenileşme gitmiş özellikle hesap konusunda FARKINDAYSANIZ ADSENSE ÖDEMELERE GELİNCE NİSANIN ÖDEMELEİRNİN MAYISIN İLK HAFTASINDA ALICAKSINIZ DEDİ VE MAYISIN 7SİNE KADAR BEKLEYİN DEDİ O ZAMAN BELKİDE VERİ YOK RAPOR YOK ÜCRET YOK SORUNU BİTER BÜTÜN VERİLER RAPORLAR ÜCRETLER GELİR OLUR MU ACABA SİZCE

arkadaşlar ben eski adsense hesabı sildim yeni açtım ama sorun yine aynı ben yabancı forumlarda okuduğuma göre 1 nisandan sonra youtube yenileşme gitmiş özellikle hesap konusunda FARKINDAYSANIZ ADSENSE ÖDEMELERE GELİNCE NİSANIN ÖDEMELEİRNİN MAYISIN İLK HAFTASINDA ALICAKSINIZ DEDİ VE MAYISIN 7SİNE KADAR BEKLEYİN DEDİ O ZAMAN BELKİDE VERİ YOK RAPOR YOK ÜCRET YOK SORUNU BİTER BÜTÜN VERİLER RAPORLAR ÜCRETLER GELİR OLUR MU ACABA SİZCE

eski hesaplarda gözüküyor ama veriler ?

Hocam ben nisan ayinda uye oldum sen daha onceki aylarda uye olmussundur ondsn gozukuyor

İçerik Barındırıcıları için AdSense bölümünün görünmeyişi 1 Nisan'dan sonra açılan hesaplarla ilgiliyse aşağıdaki açıklama her şeyi anlatıyor galiba. Özellikle 3. maddedeki parantez içerisinde yazılı olan bölüme dikkat! Anladğım şey şu ki artık her şey YouTube Analytics'ten takip edilecek (Şu an bu veriler gecikmeli olark geliyor). Adsenste sadece ay sonu Ödemeler bölümünde Kazançlar - YouTube şeklinde görünecek.

GOOGLE AÇIKLAMASI:

Kesinleşmiş kazançları AdSense hesabınızda bulabilirsiniz. Hesabınız ödeme eşiğine ulaştıysa Ödeme Geçmişi sayfanızda ayrıntılı kazanç bilgilerinizin yer aldığı bir bağlantı yayınlanır.

YouTube ödemelerinizi görmek için:

1- AdSense hesabınızda oturum açın.
2- Sol kenar çubuğunda Ödemeler'i seçin.
3- Herhangi bir aya ait YouTube kazançlarınızı görmek için o ayın altında "Kazançlar - YouTube"a bakın. Bu, (daha önce "İçerik Barındırıcıları için AdSense" olarak listelenen) YouTube AdSense kazançlarını içerir.
AdSense'teki diğer raporlar (ör. performans raporları) YouTube kazançlarınızı içermez. Ayrıntılı YouTube finansal performansınızı görüntülemek için lütfen YouTube Analytics'i ziyaret edin.

Sonuç olarak bu ayın bitmesiyle neyin ne olduğunu anlayacağız.
en mantıklı ve iç rahatlatan cevap senden geldi kardeşim bakalım nolucak derken benim veriler gözükmeye başladı

mnvc5.png

kafayı kırdım sonunda al kırdım yrminlee

en mantıklı ve iç rahatlatan cevap senden geldi kardeşim bakalım nolucak derken benim veriler gözükmeye başladı

mnvc5.png

kafayı kırdım sonunda al kırdım yrminlee

hocam senin veriler nasıl gözüktü benim adsense hesabımda veriyok para yok rapor yine devam ne yaptında görüldü ben yukarıdaki yazıdan bir şey anlamadım

Aynı Sorun Bendede Var.. Yakın Bir zamanda düzelir sanırım.. Bi kaç Gün sonra Yada 7 mayıs itibari ile sorun kalkacaktır diye düşünüyoırum..

Aynı Sorun Bendede Var.. Yakın Bir zamanda düzelir sanırım.. Bi kaç Gün sonra Yada 7 mayıs itibari ile sorun kalkacaktır diye düşünüyoırum..

hocam ben nisanda üye oldum ve videomlarımda toplamda iyi izlenim aldım artık Allah'a şükür 160k lık videolarım var ama para yok.Bu adsense kısmında ödemeler yerinde nisan ayı kazançlarınız mayısın ilk haftasından görünecektir ve mayısın 7sine kadar bekleyin diyor.Acaba veri yok,rapor yok ve en önemlisi kazanç yok 0 olan sorun çözülür ver veriler,raporlar ve kazançlarım gelir mi analitct toplam kazanç düzelir mi inş düzelirde bende bu işe dört ellle sarılırım düzelmeyene kadar video yüklemiycem araştırma yapmıycam.Eğer sorun halledilirse kaldığım yerden devam ederim hocam :d

hocam senin veriler nasıl gözüktü benim adsense hesabımda veriyok para yok rapor yine devam ne yaptında görüldü ben yukarıdaki yazıdan bir şey anlamadım

7 mayisi beklicez kardesim,verilerin gozuktugu yok resme bakarsan anlarsin kendimle dalga gecip duruyorum artik :/

Blog açtım bende sorunun youtube'da olduğunu düşünerek blogdan tıkır tıkır geliyor kazançlar anlaşılan sorun youtube'da :d

Blog açtım bende sorunun youtube'da olduğunu düşünerek blogdan tıkır tıkır geliyor kazançlar anlaşılan sorun youtube'da :d

hocam senin sorunlar bizdede vardı blog açtın derken o nasıl bir iş bizde açalıp ne yapmak gerekiyor maden sorun halletin bizede anlat

beyler hayırlı olsun kanalda kazançlar gözüktü....

yaw bi sendemi gözüktü ,

Sen bugüne kadar kazançları göremiyordunda bugünmü görünmeye başladı bir de remini koyarmısın.

Peki görünmesi için birşey yaptınmı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri