Takla Atan Kaporta Hasarlı araç satılırmı yaptırılırmı [ Resimli ]

alxfatih1

Kayıtlı Üye
araç kaza sonucu bu hale gelmiştir kaporta dısında motorunda sıkıntı yok

bu aracı yaptıralımmı bizim araç satalımmı

kim yapar bu aracı coğu kaportacı urasmama dedi

bildiğiniz boyle araçları adam eden yada satın alan varmı tksdada kullanılabilir ;

lütfen bu konudan cok iyi anlayan bi kişi bulamadım bi türlü lütfen yardım eden bi kişi cıkar inşallah

FOTOLARR

r2ndG1.jpg

gWELQb.jpg

bGm4P0.jpg

bGm4mn.jpg

AkWYaQ.jpg

Aracın kasko su varsa perte çıkarın parasını alın. Yoksa bu haliyle hurdacılara yok pahasına satabilir veya düzgün bir ustaya toplatıp tekrar satabilir zararı minumum a indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Aracın kasko su varsa perte çıkarın parasını alın. Yoksa bu haliyle hurdacılara yok pahasına satabilir veya düzgün bir ustaya toplatıp tekrar satabilir zararı minumum a indirebilirsiniz?

kasko yapmadık işte toplıcak kaportacı da cıkmıyokı istanbuldayım cok dolaşmadım ama

kasko yapmadık işte toplıcak kaportacı da cıkmıyokı istanbuldayım cok dolaşmadım ama

Hocam geçmiş olsun.. Bence sahibinden.com da hasarlı araç kısmı var.. oradan firmalarla iletişim kurun, resimleri gönderin.. sanırım yardımcı olurlar..

kardeş bu arabayı toplayıpta satmak satın alan adama ayıp olur, verin hurdaya

bu aracı kimse toplamaz hocam.
siz bu aracı vergiden düşürüp hurdacıya satın.
başka oluru yok bu arabanın.

toplayan olur hocam ama toplatmak akıl işi olmaz. toplansa da adam olmaz bu araba. inançlı bi insan değilim ama şu arabayı toplayıp satmak resmen kul hakkına girmek olur.

anladım hocam ama motor hasar görmedi sadece kaporta

motor hasar görmese bile ülkemizde en küçük örnek boya takıntısı olan çok tavanda biraz boya olsa araç taklamı attı diye sorgulamaya başlıyorlar değmez satmakta zorlanırsın çok ucuz fiyatlara gider, yaptırıp kendin kullanabilirsin illa yapılsın diyorsan

arkadaşın dediği gibi sahibinden firmalara bakın. kaskolar perte çıkmış araçları onlara satıyor. ki en uygun onlar alıyor demek.

anladım hocam ama motor hasar görmedi sadece kaporta

hocam şimdi takdir edersiniz ki her şey motor değil. tavan ve direk iptal arabada. eğer ben buna uzun süre binerim derseniz toplatın. ama sorunları çok uğraştırır. ayrıca hava yastıkları açılmış en az 6-8 bin civarı bi masrafı var bu arabanın. hava yastıklarını değiştirmeden halledenler var o yol ile fiyat düşer ille de yaptırıp satacam dersen. yaptır fiyatını biraz düşük tut. hurdaya verip alacağın paradan daha güzel bir miktara satarsın. ancak kesinlikle diyorum alan şahsa aracın kazasını anlatmayı ihmal etmeyin sakın.

geçmiş olsun artık kimin başına geldiyse aracın toplanacak bir yanı kalmamış hocam bu şekilde satmak en mantıklısı bu aracı toplayıp binmek de mantıklı değil güvenli değil aracın dengesi felan olmaz araba dediğimiz şey motor demek değil oyüzden siteler vasıtasıyla bu halde satın derim ben

geçmiş olsun artık kimin başına geldiyse aracın toplanacak bir yanı kalmamış hocam bu şekilde satmak en mantıklısı bu aracı toplayıp binmek de mantıklı değil güvenli değil aracın dengesi felan olmaz araba dediğimiz şey motor demek değil oyüzden siteler vasıtasıyla bu halde satın derim ben

20 bine aldık aracı işte bu hali 8 9 bin edermiki ederse satalım tabi kazayı ben yaptım

Hocam sadece kaporta tamirimi yaptirmak istiyorsunuz ? Oyleyse tanidigim bi arkadas var arabanizi aliyor. Kaportasini sifirdan topluyor ( toplarken aldigi her parcadan cikma veya orjinal sizden onay alip yapiyor) karsiliginda belli bir miktar ile araci tamir ettirip veriyor size. Arkadasim Rami de isterseniz bir konusayim. Benim araci o topladi. Sanayiye tek basiniza giderseniz bu araci kimse toplamaz.

Hocam sadece kaporta tamirimi yaptirmak istiyorsunuz ? Oyleyse tanidigim bi arkadas var arabanizi aliyor. Kaportasini sifirdan topluyor ( toplarken aldigi her parcadan cikma veya orjinal sizden onay alip yapiyor) karsiliginda belli bir miktar ile araci tamir ettirip veriyor size. Arkadasim Rami de isterseniz bir konusayim. Benim araci o topladi. Sanayiye tek basiniza giderseniz bu araci kimse toplamaz.

Hocam istanbulda arac ama arkadas nerde istanbuldaysa bi konussak cok mukemmel olur ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri