Taksici nereye şikayet edilir

Şu taksilere el atılmalı cidden çok sinir bozucu insanlara emanetiz Bağcılardan yanımda annem ile bindiğim taksiciye otogara gideceğimi söyledim e-5 e çıkıp şirinevler istikametinden topkapıya kadar gitti yolları siz bana tarif edeceksiniz dedi indirim yapması gerektigini söyledim bu fiyatı ödeyemem dedim yapamam felan filan dedi bende şikayet edeceğimi söyledim annem yanımda iken taksiden indi bana in lan asagı dedi telefona sarıldı bende annem var diye sesimi cıkarmadım başkası olsaydı agzını burnunu kırardı neyse bende normalde 20 tl yazan yere taksimetredeki 55 TL ödedim içime sindiremiyorum bunu nereye bildirebilirim milletin canını yakıyor böyleleri polisi aradım açmıyor bimer felan iletişim kurulmuyor biri yönlendirebilir mi

Yaşanan sorunlarla ilgili, taksicilere ilişkin İstanbul Taksiciler Esnaf Odası bir iletişim hattı kurdu. Oda’nın 444 15 23 numaralı hattı aranabileceği gibi İBB Beyaz Masa’nın 153 numaralı hattı da aranarak şikayette bulunabilir.
(Alıntı)

Yaşanan sorunlarla ilgili, taksicilere ilişkin İstanbul Taksiciler Esnaf Odası bir iletişim hattı kurdu. Oda’nın 444 15 23 numaralı hattı aranabileceği gibi İBB Beyaz Masa’nın 153 numaralı hattı da aranarak şikayette bulunabilir.
(Alıntı)

153 ü aradım beyaz masaya bildirdim sikayet olusturuldu bilgi verilecek 48 saat içinde böyle sorunlar yaşayanlar bu yolu denesin bakalım sonuç olarak ne olacak buraya yazarım

Şu taksilere el atılmalı cidden çok sinir bozucu insanlara emanetiz Bağcılardan yanımda annem ile bindiğim taksiciye otogara gideceğimi söyledim e-5 e çıkıp şirinevler istikametinden topkapıya kadar gitti yolları siz bana tarif edeceksiniz dedi indirim yapması gerektigini söyledim bu fiyatı ödeyemem dedim yapamam felan filan dedi bende şikayet edeceğimi söyledim annem yanımda iken taksiden indi bana in lan asagı dedi telefona sarıldı bende annem var diye sesimi cıkarmadım başkası olsaydı agzını burnunu kırardı neyse bende normalde 20 tl yazan yere taksimetredeki 55 TL ödedim içime sindiremiyorum bunu nereye bildirebilirim milletin canını yakıyor böyleleri polisi aradım açmıyor bimer felan iletişim kurulmuyor biri yönlendirebilir mi

Hocam anladığım kadarı ile yolu sanırım sizin tarif etmenizi söylemiş sizde tarif etmişsiniz ve fiyat yüksek tutmuş sizde çok fazla para deyip itiraz etmişsiniz. Eğer durum böyle ise biraz da hata sizde gibi:(

Bu arada itaksi uygulaması var uber gibi onu kullanmanızı öneririm.

Hocam anladığım kadarı ile yolu sanırım sizin tarif etmenizi söylemiş sizde tarif etmişsiniz ve fiyat yüksek tutmuş sizde çok fazla para deyip itiraz etmişsiniz. Eğer durum böyle ise biraz da hata sizde gibi:(

Bu arada itaksi uygulaması var uber gibi onu kullanmanızı öneririm.

Hayır tarif etmedim Topkapıya goturene kadar yani dolandırdıgını anlayana kadar sonra gitmesi gereken istikamete yönlendirdim yönlendirmeseydim halen gidiyordu uzatıyordu :D istanbulda yaşıyorsan bilirsin bağcılar ile topkapı arasını ve otogarın nerede oldugunu :)

Hayır tarif etmedim Topkapıya goturene kadar yani dolandırdıgını anlayana kadar sonra gitmesi gereken istikamete yönlendirdim yönlendirmeseydim halen gidiyordu uzatıyordu :D istanbulda yaşıyorsan bilirsin bağcılar ile topkapı arasını ve otogarın nerede oldugunu :)

Keşke uyarsaydınız bizi nereden götürüyorsunuz diye. Benim taksi ile işim olduğunda genelde hangi istikametten gideceğini söylerim herkesinde böyle yapmasını tavsiye ederim yoksa kafalarına göre yol belirleyip uzatıyorlar.

her meslekte karaktersiz insan çıkabilir .. yıllar önce ben İstanbul'da çok taksiye binerdim nerden gideyim diye seçenek söylerlerdi bende söylerdim ama zaten yabancı ve İstanbul'u bilmiyorsan artık onun merhametine kalmış.. sürekli bindiğim istikamette yani otogardan eve gidecektim bir hafta önce gittiğim güzergah adam bayağı farklı yazdı taksimetresi abi hayırdır ben daha geçen geldim aynı mesafe daha az tutmuştu dedim tabii uyanık hem şiveden uyanıyor hem otogardan binmemden anladığı için zam geldi dedi bende önemsemedim ve ertesi gün başka taksiyle gittim fiyat eski fiyattı :) bazıları işin üç kağıtçılığını iyi çözmüş :) başka bir olayda hastaneye gidiyorum ok meydanı SSK her zaman girip çıktığım hastane ve eczane kapanmadan yetişmem lazım o zaman dışarıdan ilaç alınmıyor ve cuma eğer alamasam pazartesiye kalacak ( ilaçlar en az o zamanın parası 5 bin tl kanser ilacı )yolda taksiciyle muhabbet v.s kan lazım olursa beni ara v.s gibi bir sürü yalakalık hastaneye gittik örnek taksimetre 50 tl ise 70 tl dedi neden dedim çıkışta hastaneye giriş parası ödemem lazım dedi kan beynime çıktı zaten hem sinirli hem gerginim hem acelem var Allahtan sürekli gittiğim için öyle bir şey olmadığını biliyorum rakamı örnek atıyorum 50 tl attım yüzüne al ..... ...git dedim dua et işim acele kapıyı kapatıp gittim çıtı bile çıkmadı ..... oldu resmen ..

Son düzenleme:
Keşke uyarsaydınız bizi nereden götürüyorsunuz diye. Benim taksi ile işim olduğunda genelde hangi istikametten gideceğini söylerim herkesinde böyle yapmasını tavsiye ederim yoksa kafalarına göre yol belirleyip uzatıyorlar.

Google haritadan bir dolanma macerası :)
Mavi yer olması gereken yol
Kırmızı yer dolandırılan yol :D
İstanbulda uyanık olacaksın boşuna demiyorlar
2aJEWO.png

Taksici odası falan filan hikaye.
Adam uberin taksicilerin belini kırıyor diye anlatıyor tv de ve programın sonlarına doğru plaka sahibi olduğu ortaya çıktı.
Türkiye taksiciler odası başkanı yani adam plakasını korumaya çıkmıştı taksici işçi falan umurunda değildi.
Öyle bir ortamdayız işte.

(Alıntı)

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası başkanı mı müdürümü artık kim varsa başında emin ol onun en az 10 larca taksi hattı vardır

uberin kalkmasına en fazla milletvekilleri destek çıktı onlarında yüzlerce taksi hatları vardır

kimi kime şikayet edeceğizki yazık ki uberi kaldırdılar

Hocam taksiciye göre değişir bir taksiciye denk geldim istanbulda babaannem hastalandı taksi 50 metre için geldi hemen yardım etti arabaya kustu adam hemen ıslak mendil verdi alın üstünüzü silin arabayı bosverin bir şey olmaz dedi. neyse acile geldik adam kostu hemen ordan doktor çagırdı biz babaannemi indirirken adam o ara içerden büyük sedye kapmış getiriyor bize yardım için taksiyi felan bıraktı adam. sedye büyük agır bilirsiniz ben tam yanaştıracakken elimden kaydı o hızla tampanuna bir vurdu taksinin küt diye adam olsun olsun boşver dedi. Yani taksici daha ne yapsın burda insanlık önemli tabi.

[MENTION=57705]anomal[/MENTION] Basimdan Gecen bi Hikayemi Paylasmak istedim istanbul akmerkez de bi ofisimiz var 3 4 ayda 2 3 kere istanbula gider islerimi cozer geri donerim neyse indim ofisten uberi actim taksi cagirdim Atatürk havalimanına geldi uber Güle oynaya gitdik bu sırada başka bi Azeri Gazeteci arkadaşım 10 dakika benden sonra aynı yerden normal taksiye binmiş tabi ben erken bindim bundan cünki istanbul tarfiğine güven olmuyor neyse ben geldim hava limanina 30 dakika benden sonra arkadaş vardı oraya taksi ücreti tami tamına 684 lira ödemiş arkadaşım Bide Türkiyeden gelen Arkadaşlarım bana Azeri Taksicilerin geçirmasyon tarifi uyguladığını söyler Biz Şikayet Etmedik Allaha Havale Etdik Boş Verdik Gitdi Demem O ki Uber Candır Son duyduğuma göre Yasaklanmış Artık peki ben ne kadar ödedim dersin übere 113 lira Ama eleman parayı almıyordu zar zor verdik Cünki Yolda çevirme olmuştu übermi bu araç diye bana polis memuru soru sorduğunda elemanın eli ayağı titriyordu ama ben Hayır über Değil Sirket çalışanının akrabası olduğunu istanbulda misafir olduğum için beni yolcu etmek istediğini söyledim halen o elemanla whatsapp la konusuyoruz her gitdigimde beni karsiliyor sagolsun galiba uzun bi yazi oldu

taksici var taksici var, demem o ki meslek önemli değil insan olmak önemli, malesef dünyanın en kötü insanları da bizde en iyileri de...

Atatürk Havalimanı’nda bir takside şoför olarak çalışan Yüksel Yalınız, arabaya müşteri olarak binen Semiha Külekçi’yi gideceği yere bıraktıktan sonra arka koltukta küçük bir çanta buldu. Bulduğu çantanın içinden yaklaşık 110 bin lira değerinde altın takılar olduğunu gören Yalınız, çantayı Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine teslim etti. Çantayı teslim alan Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, çantanın sahibine ulaşmaya çalıştı. Altınlarını kaybettiğini birkaç saat sonra farkına varan Semiha Külekçi ise durağa gelerek altınlarını teslim aldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri