Taksitle araç almak istiyorum

askbahcesii

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar banka kredisi çekemediğim için senetle,taksitle araç almak istiyorum.guvenilir sağlam galericiler var mı bildiğiniz.40.000 lik Bi araç almayı düşünüyorum 10-15 bin peşin verecem.geri kalan taksitleri de 5 bin şeklinde ödemeyi düşünüyorum.bana yardımcı olacak birileri varsa pm atsın lütfen

Hocam youtuba güvenerek taksit işine gırmeyın pişman olursunuZ

Arkadaşlar banka kredisi çekemediğim için senetle,taksitle araç almak istiyorum.guvenilir sağlam galericiler var mı bildiğiniz.40.000 lik Bi araç almayı düşünüyorum 10-15 bin peşin verecem.geri kalan taksitleri de 5 bin şeklinde ödemeyi düşünüyorum.bana yardımcı olacak birileri varsa pm atsın lütfen

Youtubeye güvenerek mi hocam? Şayet YT güvenerek düşünüyorsan hiç bulaşma derim. Diğer şekliyle ford bildiğim kadarı ile koç finans aracılığıyla satışları mevcut. Yalnız şartlarında kkb'ye bakılıyor mu? bilemiyorum...

aylık 5000 tl ödeyebileceğine göre youtube a güvenen bir arkadaşımız. Sakın youtubeden gelecek paraya güvenip borcun altına girmeyin. Ne zaman para elinizde olur o zaman gidin alın.

yt den gelecek paraya da güveniyorum açıkçası biraz.yt dan kasım ve aralık ayı kazançlarını alsam zaten sorun yok. sorun çıksa bile maaşım var ve o da yetmese 10-15 bin kredi çekerim. bir şekilde öderim o parayı.bana güvenilir sağlam 2.el araç satan galerici lazım.çünkü banka sicilim kötü olduğundan 30k falan çekemiyorum

bu işlerde garanti yok. kanallar bi cortlarsa kara kara düşünürsün paran biriksin gider nakit alırsın.Sakın bulaşıp kendini strese sokma derim ben.

Yt 3 aydır adsenselere ödeme yapmıyor.
Kimsenin garantisi yokki.
Eğer özgün değilsen, Bu ay kim para alır kim alamaz bunu YT'den başkası bilemez.
YT'ye güvenip taksitle bu işe kalkışma derim.
Birkaç ay para al sonra peşin al derim.

yt den gelecek paraya da güveniyorum açıkçası biraz.yt dan kasım ve aralık ayı kazançlarını alsam zaten sorun yok. sorun çıksa bile maaşım var ve o da yetmese 10-15 bin kredi çekerim. bir şekilde öderim o parayı.bana güvenilir sağlam 2.el araç satan galerici lazım.çünkü banka sicilim kötü olduğundan 30k falan çekemiyorum

10-15 bin nakit verebiliyorsan 10-15 de kredi çekebiliyorsan neden 40 binlik araç arıyorsun ki ? 30 bine al kafan rahat olsun hocam

istediğim model 40-45 civarı.2. eli yani

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------

acele etmemin sebebi ev ile iş yerimin birbirine uzak olmasıdır.ufak bir ilçedeyim şehir içi ulaşım bile yok

acele etmemin sebebi ev ile iş yerimin birbirine uzak olmasıdır.ufak bir ilçedeyim şehir içi ulaşım bile yok

Aynı dert bende de var sana tavsiyem. Bende araç alacaktım yt ye güvenerek. Çok güvendiğim kanalım hop kapandı. Zor duruma düştüm, paranı al ondan sonra kardeş, zaten 3-4 ayda toplarsın o parayı sabırlı ol kardeşim.

hocam civic falan mı hayalin :) bence bir anda 45 lik bir araba almanın luzümü yok ama yineden sen bilirsin

Hocam bir an önce arabaya bineceğim diye kendinizi hiç sıkıntıya sokmayın arabayı alıcaksınız youtube paramı yatırdı mı yatıracakmı derdine düşüceksiniz 1 2 ay sabredin paranızı nakit olarak tutun elinizde gidin cash parayla alın kafanız rahat bunun huzuru yeter bikere :)

Banka kredisi çıkmıyorsa başka işiniz yok demek. Ben böyle anladım. Aman diyim internetle iş yapılmaz. Dayan paranı biriktir öyle al kardeşim.. Ve galericiye gidip ben youtuber dersen adam sana taksit yapmaz..

Sana tavsiyem şimdilik daha düşük birşey al falan ama sakın YT'den gelecek olan para ile borca girme. Hele ki galericilerden senetle asla, yarın o senetleri nereden toplarsın tahmin bile edemezsin.

AYda besbin odeyebileceğine göre eksik olan paran için bir kaç beklemen gerek. Deger yapan hemen elden çıkarabileceğin bir araba al ve 4 ay sonra sat, bulundugun sehri bilmiyorum ama motor al bişiler yap ama sakın ola sakın YT'den gelecegini düşündüğün para ile borca girme.

Okuyorsundur, kanal kapanmaları, banlanmalar derken ayın 11ini ediyorsun ardndan kesinleşcekmi derdi başlıyor, kesinleşsse işleme girecekmi, işleme girse ödeme gelecek mi. Buna benzer yol partner içinde geçerli denebilir.

Umarım hata yapmazsın.

Hocam ben okulumun taksitini nasıl ödeyecem diye düşünüyorum güvenmiyorum, bence sende güvenme derim youtube'a. Bir çeşit intihar olur :/

Bence korkma buradaki laflarada kulak asma. riske girmeyen asla kazanamaz.hem borcun olursa daha canla başla çalışırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri