Taksitle araç almak istiyorum

öğrenciyim bi araba alayım diyorum ben de. ama ben peşin alacağım. sigortası, muayenesi, benzin parası için youtube'a güvenmek bile pek akıl karı gelmiyor bana.

geçen sene bi hata yaptım babamın kartından macbook aldım. kesinleşen param olmasına rağmen ya ödenmezse diye 20 gün diken üstünde durdum. koy cebine peşin parayı öyle git al alacaksan.

internet işine güvenerek alınır ama youtube işine güvenerek alınmaz hiçbir şey.

yt den gelecek paraya da güveniyorum açıkçası biraz.yt dan kasım ve aralık ayı kazançlarını alsam zaten sorun yok. sorun çıksa bile maaşım var ve o da yetmese 10-15 bin kredi çekerim. bir şekilde öderim o parayı.bana güvenilir sağlam 2.el araç satan galerici lazım.çünkü banka sicilim kötü olduğundan 30k falan çekemiyorum

yanlıs anlama ama konu acarken kı mesajında banka kredısı cekemıyorum dıyorsun sımdı ise 10 15 bin cekerim diyorsun :)

istediğim model 40-45 civarı.2. eli yani

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------

acele etmemin sebebi ev ile iş yerimin birbirine uzak olmasıdır.ufak bir ilçedeyim şehir içi ulaşım bile yok
ben adsense ve kanallarımı satıp peşin almıştım arabamı :D

hocam civic falan mı hayalin :) bence bir anda 45 lik bir araba almanın luzümü yok ama yineden sen bilirsin

opel insigna düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

Banka kredisi çıkmıyorsa başka işiniz yok demek. Ben böyle anladım. Aman diyim internetle iş yapılmaz. Dayan paranı biriktir öyle al kardeşim.. Ve galericiye gidip ben youtuber dersen adam sana taksit yapmaz..

dostum ben memurum sağlık teknikeriyim.3k maaş var ama işte mal bankalar öğrenciyken ödeyemediğimz k.kartları yüzünden sıkıntı çıkarıyor şimdi.

Ben de anlatayım hikayemi de rahatlayayım. :D

Bu yaza doğru Mayıs ayına kadar güzel güzel kazanıyordum kendime yetecek kadar. Aylık 1.500 lira taksitim vardı sadece. Haziran ve Temmuz ödemelerini beklerken tatile çıktım (borçla). Tatildeyken her gün takip etmeme rağmen en iyi kazandıran kanallarım patladı. Haziran ve Temmuz ödemelerine partnerler bloke koydu. Gitti 2 aylık kazanç. Ağustosta da zaten tatildeydim kazanamadım. Oldu size 3 ay. Eylül ayı toparlama aşaması derken oldu mu 4 ay. 5.aydan itibaren tekrar düzene girdim. 6. ay yani Kasım ayında ödeme almaya başladım. 5 ayda biriken borçlar ve diğer giderlerimi de hesaba katınca şu an her ay 3500 TL taksit ödemek zorundayım ve bu parayı henüz kazanamıyorum.

[MENTION=12653]plesk[/MENTION] in dediği gibi riske girmeden bir şeyler elde etmek zor. Benim borçlarım olmasa, daha fazla kazanmak için bu kadar uğraşmazdım. Simdi daha çok ve daha dikkatli çalışıyorum. Riske girin ama ipin ucunu da kaçırmayın. Hiç kazanamayacağınızı düşünerek, 6 ayda telafi edebileceğinizden fazla borç altına girmeyin. Hiç kazanamasanız bile borçlarınızı ödeyecek bir kaynağınız olsun.

dostum 10-15 bin çekebiliyorum verir banka bu parayı ama 15 binden sonrasına sıkıntı çıkartıyor.

hiç öyle şeylerle uğraşma.

git ww al. polo golf bütçene uygun olanı seç. Vdf sıkıntı çıkarmadan veriyor krediyi. diğer markalara göre aldığın araç değerde kaybetmez. herhangi bir sıkıntı olursa neredeyse aldığın paraya satarsın.

hiç öyle şeylerle uğraşma.

git ww al. polo golf bütçene uygun olanı seç. Vdf sıkıntı çıkarmadan veriyor krediyi. diğer markalara göre aldığın araç değerde kaybetmez. herhangi bir sıkıntı olursa neredeyse aldığın paraya satarsın.

hocam Vdf den neyi kastettin anlamadım?

dostum 10-15 bin çekebiliyorum verir banka bu parayı ama 15 binden sonrasına sıkıntı çıkartıyor.
memursan ne olursa olsun bankaların sana kredi vermesi lazım şuan ödeyebilme duruma bakarlar
tekrar bir git enine boyuna konuş derim
ek olarak araba alman güzel bir durum da alacağın araba cok yakan bir araba 1.6 benzinli düşünüyorsan tabi daha küçük motorlu bir araç alabilirsin ilçede kullanacaksın zaten

hocam Vdf den neyi kastettin anlamadım?

vdf doğuş otomotiv in kredi kuruluşu. fazla uğraştırmadan krediyi veriyorlar.

2.ci el ne olduğu belli olmayan araçlara para vereceğine 0 ww polo al o fiyata.hatta golf al .zarar etmezsin.

bu arada 1.2 tsi araçlara bak. hem vergisi hemde yakıtı az. performansıda çok iyi

Youtube'dan kazandığım parayla birçok şey aldım çoğu zaman paranın hesabını yapmadan harcama yaptım ama bırakın paypal hesabını, kazandığım parayı banka hesabında görmeden hiçbir şey almadım. Paypal'ın sebepsiz yere bloke koyabileceğini bile hesapladım bugüne dek.Ben de araba almayı düşünüyorum ama arabanın parasını hazırladıktan sonra beni 1 sene idare edecek parayı toparlamadan almam örneğin arabayı.Rahat yaşama umuduyla riske girip rezillik yaşama ihtimali de var, her zaman dikkatli olmak lazım.

Hyundia Accent Blue Al hocam tipi felan guzel arabanın dızel az yakıyor ortalama 30.000 ile 40.000 arası guzel araç tavsiye ederim .

s.a öncelikle kardeşim volksvagen gurubu bi araç alacaksan vdf kredi sistemi var banka kredi vermese de onlar veriyor. fiat in benim bildigim koçfinans olayi var oda vdf gibi çalışıyor bu ikisini bir incele..

Youtube güvenip iş yapmayın arkadaşlar parayı alın sonra istediğinizi yapın.

hocam kazancınız daim olsun. ama madem şuanda çok ihtiyacınız var 15bine de sizi bikaç ay idare edecek araçlar var..

özellikle youtubeden gelecek paraya güvenerek bu işe kalkıyorsanız dikkatli olun..
her ne kadar garanti gözüyle görünse de, siz önce en kötüsünü düşünün ve ona göre hareket edin bence..

15-16'ya bi araba alsanız, 3-5aya kadarda istediğiniz arabanın parasını çıkarırsınız.
elinizdeki aracıda taş çatlasın 500TL zararla satsanız 500TL'de al-satta gitse..
1000TL youtubeden kazanç sağlayan için çok sayılmaz ..

kolay gelsin..

hocam kazancınız daim olsun. ama madem şuanda çok ihtiyacınız var 15bine de sizi bikaç ay idare edecek araçlar var..

özellikle youtubeden gelecek paraya güvenerek bu işe kalkıyorsanız dikkatli olun..
her ne kadar garanti gözüyle görünse de, siz önce en kötüsünü düşünün ve ona göre hareket edin bence..

15-16'ya bi araba alsanız, 3-5aya kadarda istediğiniz arabanın parasını çıkarırsınız.
elinizdeki aracıda taş çatlasın 500TL zararla satsanız 500TL'de al-satta gitse..

kolay gelsin..

1000 tl kazanmıyorum yt den.dediğinin 6-7 katı şuan çok şükür

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

kolay gelsin..

dediğiniz fiyata da alabilirim tabi ama açık söylemek gerekirse havalı bir arabam olsun istiyorum.

havalı araba istiyosan al bi 20 22 bin civarına lancer 1.6 , 5 6 binde masraf yap olsun sana evo 8 veya 9, bir bakan bi daha baksın ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri