- Web sitesi
- www.rootla.net
evet youtube a güvenerek 400 bin borca girdim. korkmuyorum
tebrik ederim. Allah kazancınızı arttırsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet youtube a güvenerek 400 bin borca girdim. korkmuyorum
yt den gelecek paraya da güveniyorum açıkçası biraz.yt dan kasım ve aralık ayı kazançlarını alsam zaten sorun yok. sorun çıksa bile maaşım var ve o da yetmese 10-15 bin kredi çekerim. bir şekilde öderim o parayı.bana güvenilir sağlam 2.el araç satan galerici lazım.çünkü banka sicilim kötü olduğundan 30k falan çekemiyorum
ben adsense ve kanallarımı satıp peşin almıştım arabamıistediğim model 40-45 civarı.2. eli yani
---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------
acele etmemin sebebi ev ile iş yerimin birbirine uzak olmasıdır.ufak bir ilçedeyim şehir içi ulaşım bile yok
hocam civic falan mı hayalinbence bir anda 45 lik bir araba almanın luzümü yok ama yineden sen bilirsin
Banka kredisi çıkmıyorsa başka işiniz yok demek. Ben böyle anladım. Aman diyim internetle iş yapılmaz. Dayan paranı biriktir öyle al kardeşim.. Ve galericiye gidip ben youtuber dersen adam sana taksit yapmaz..
yanlıs anlama ama konu acarken kı mesajında banka kredısı cekemıyorum dıyorsun sımdı ise 10 15 bin cekerim diyorsun![]()
dostum 10-15 bin çekebiliyorum verir banka bu parayı ama 15 binden sonrasına sıkıntı çıkartıyor.
hiç öyle şeylerle uğraşma.
git ww al. polo golf bütçene uygun olanı seç. Vdf sıkıntı çıkarmadan veriyor krediyi. diğer markalara göre aldığın araç değerde kaybetmez. herhangi bir sıkıntı olursa neredeyse aldığın paraya satarsın.
memursan ne olursa olsun bankaların sana kredi vermesi lazım şuan ödeyebilme duruma bakarlardostum 10-15 bin çekebiliyorum verir banka bu parayı ama 15 binden sonrasına sıkıntı çıkartıyor.
hocam Vdf den neyi kastettin anlamadım?
hocam kazancınız daim olsun. ama madem şuanda çok ihtiyacınız var 15bine de sizi bikaç ay idare edecek araçlar var..
özellikle youtubeden gelecek paraya güvenerek bu işe kalkıyorsanız dikkatli olun..
her ne kadar garanti gözüyle görünse de, siz önce en kötüsünü düşünün ve ona göre hareket edin bence..
15-16'ya bi araba alsanız, 3-5aya kadarda istediğiniz arabanın parasını çıkarırsınız.
elinizdeki aracıda taş çatlasın 500TL zararla satsanız 500TL'de al-satta gitse..
1000TL youtubeden kazanç sağlayan için çok sayılmaz ..
kolay gelsin..
hocam kazancınız daim olsun. ama madem şuanda çok ihtiyacınız var 15bine de sizi bikaç ay idare edecek araçlar var..
özellikle youtubeden gelecek paraya güvenerek bu işe kalkıyorsanız dikkatli olun..
her ne kadar garanti gözüyle görünse de, siz önce en kötüsünü düşünün ve ona göre hareket edin bence..
15-16'ya bi araba alsanız, 3-5aya kadarda istediğiniz arabanın parasını çıkarırsınız.
elinizdeki aracıda taş çatlasın 500TL zararla satsanız 500TL'de al-satta gitse..
1000TL youtubeden kazanç sağlayan için çok sayılmaz ..
kolay gelsin..
havalı araba istiyosan al bi 20 22 bin civarına lancer 1.6 , 5 6 binde masraf yap olsun sana evo 8 veya 9, bir bakan bi daha baksın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.