Talihsizlik...

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar düzgün çalıştığım bi kategori var daha doğrusu kategorim vardı, çizgi film, 1 saattlik çizgi filmi atıyorum 1 ay olmadan bazen 1 hafta bazen ise 1 gün. Sonra telif geliyor. Ama izlenimler aşırı var. Season6'yı full atmıştım 1 saat 42 dakika 1 ayda 190k izlenim aldı ve yine uçtu.

İşin gücüme giden tarafı, adam benden çizgi filmi çekiyor. ( Çerçevesi bile bana ait. ) Daha sonra adamın kanalı 2 ay ayakta duruyor ve bana telif geliyor. Kafayı yememek elde değil.

Hergün başıma geliyo. Benim içeriğimi aynı render aynı başlık aynı etiket olduğu gibi çekip bana f*** atıyo sövüp geçiyom çünkü yapacak bişey yok

1 ay 190 k izlenim 1 saatlik video ee daha ne istiyorsun quiz e bağlarım hergün 1 kanal yaparım böyle ay sonu zenginim :)

bendede aynı durum 1 2 saat özenle yaptığım vidoları benden çekip kullanıyor ve ben ondan önce telif yiyorum vede o kişi aylarca ayakta

beyler ben yt to yt çalışıyorum çoğu zaman.Bazen bazı videoları geçiremiyorum mecburen yt de render la geçirmiş kişilerin videolarını alıyorum.ama kendi başlığımı etiketimi vs giriyorum tıpa tıp aynı yapmıyorum.Ayrıca kimseye flasg atıcak kadar ******** değilim.Kopyalama olabilir videoları ama şu flasg olayı hainlikten başka birşey değil!

Hocam sizden videoyu alan adamın girdiği başlık açıklama etiket vs nasıl bence onunla da alakası olabilir

eskiden çok kafayı takardım varya delirirdim kanal kapanınca artık o kadar çok alıştımm kiii hiçç takmıyorum kafaya en fazla 3 4 5 gün kayıpdan sonra tekrar eski hale geliyorum, zamanla alışırsın

1 ay 190 k izlenim 1 saatlik video ee daha ne istiyorsun quiz e bağlarım hergün 1 kanal yaparım böyle ay sonu zenginim :)

farkında olmadan kanal uçuyor videoyu atıyorum telif yemiş topluluk yemiş günlük aynı kategoriye 20 kanalla giriyormu fark ettiğimde ise kanal uçuyo

Aynı sorun bende de var malesef . Yt videosu yoktu bir dizinin , kanal 2. gününde 80 tl bırakmaya başladı 10 gün sonra telif . Sonra bi baktım benim videolar Yt cirit atıyor dahada duruyor videolar kaç kişi atmış . Aradan 2 ay geçti

geçmiş olsun flag ve hızlı izlenim alıp kapanan kanallar genelde yeni hesaplarda gözüküyor flag yediğim içeriği 3 senelik google plus özel urlsi alınmış hesabıma yükledim kanal 4 milyona doğru gidiyor daha birşey olmadı allahın izniyle olmazda nasılda mor oluyorlardır kanal kapanmayınca :D:D:D:D:D:D:D

Yapacak birşey yok eşleşen ve dünya engeli olmayan içerik buldum 1 haftada 150 TL bırakmaya başladı günlük 1,2 hafta sonrada telif geldi :)

Bu olay benim başımada geldi adam içeriği benden kopyalıyor benim video 5k olunca telif geliyor o adamınki 40k izleniyor sonra telif yiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri