Tam Ekran Dünya Engeli Geçme (FFMPEG)

nightmare84

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimdeki çizgi film videolarını 720p HD olarak başarı ile geçen ffmpeg uygulamasını satıyorum.
Uygulamayı satın alacak olan kişinin gönderdiği videoyu başarılı bir şekilde geçtiğini karşı taraf teyit ettikten ve tamam dedikten sonra satacağım herhangi bir tatsızlık ya da dolandırılma vs algısı yaratmamak adına.

Aklınıza şöyle bir soru gelebilir uygulama her videoyu başarı ile geçiyor mu? Gerek zaman gerekse içerik anlamında bütün videoları test etme şansım olmadı ama denediğim videolarda başarı oranı % 85 diyebilirim.

Uygulama için istediğim fiyat: 1500 TL dir.

Ayrıntılı bilgi için PM ya da
" te_acher "skype adresinden bilgi alabilirsiniz.

Linkler güncellendi (2020)

https://youtu.be/wggcfYRUBF0
https://youtu.be/tkEN9zDHa8o
https://youtu.be/5lrvZIJcmb8
https://youtu.be/cMsz1W3jfzQ

Son düzenleme:
Geliyor soru, biliyorsun ki bunu alacak adam para kazanması açık kanala atacak içeriği, eğer başarısız olan video kanala yüklendiğinde o pk açık kanala TELİFLİ İÇERİK yüklenmiş olacak, buna istinaden kanalın para kazanması tehlikeye girecek, buna bir çözüm düşündün mü?
Ekstradan videoları başka kanala yükleyip test etmemizi istersen o yüklenen kanaldaki başarılı videoları kendi pk açık kanalımıza attığımız zaman yine TEKRAR İÇERİK'e girecektir ve pk yine tehlikede :)

Kanallar ölümsüz değildir, mutlaka pk kapanacak ama bunun kullanılabilirliğini tartışmak gerek

Geliyor soru, biliyorsun ki bunu alacak adam para kazanması açık kanala atacak içeriği, eğer başarısız olan video kanala yüklendiğinde o pk açık kanala TELİFLİ İÇERİK yüklenmiş olacak, buna istinaden kanalın para kazanması tehlikeye girecek, buna bir çözüm düşündün mü?
Ekstradan videoları başka kanala yükleyip test etmemizi istersen o yüklenen kanaldaki başarılı videoları kendi pk açık kanalımıza attığımız zaman yine TEKRAR İÇERİK'e girecektir ve pk yine tehlikede :)

Kanallar ölümsüz değildir, mutlaka pk kapanacak ama bunun kullanılabilirliğini tartışmak gerek

Öncelikle görüşünüze saygım var burada aslında amaçladığım hedef kitle belirli bir içeriği olup çerçeve ile ile çamur halde kanalına video atarak para kazanan arkadaşlar. Sonuçta çerçeve ile de bahsetmiş olduğunuz riskleri taşıyor kanallar. Spam olunca tabi ki ölümsüz değil ama kaliteli spam yapan arkadaşlar mevcut forumda.

Bu yöntemle
1- çok kısa sürede render yapmış olacaklar
2- çerçeve ile ses ile uğraşmak zorunda kalmayacaklar.
3- HD görüntü ile daha çok izlenim aboneye sahip olup daha çok kazanacaklar.

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Öncelikle görüşünüze saygım var burada aslında amaçladığım hedef kitle belirli bir içeriği olup çerçeve ile ile çamur halde kanalına video atarak para kazanan arkadaşlar. Sonuçta çerçeve ile de bahsetmiş olduğunuz riskleri taşıyor kanallar. Spam olunca tabi ki ölümsüz değil ama kaliteli spam yapan arkadaşlar mevcut forumda.

Bu yöntemle

Ayrıca videoların denemesini başka kanal üzerinde yapıp emin olduktan sonra para kazanması açık kanala yüklemeleri gerek. şahsen ben öyle yapıyorum :)

Bu yöntemle

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Ayrıca videoların denemesini başka kanal üzerinde yapıp emin olduktan sonra para kazanması açık kanala yüklemeleri gerek. şahsen ben öyle yapıyorum :)

Ben de o detayı soruyorum işte hocam, başka kanala atılan bu videolar spam olmayacak mı? Farklı kanala aynı video atılıyor :) Daha 2 gün önce bir konu açtım, orada bu soruyu sordum orada da cevap gelmedi, o konu açma sebebim buydu, ben tam olarak bu soruya cevap arıyorum :) Dizi film çalışayım diyorum, kanalım var, bütçem var, mantığa uyan şey olduğunda paraya kıyarım :)

Ben de o detayı soruyorum işte hocam, başka kanala atılan bu videolar spam olmayacak mı? Farklı kanala aynı video atılıyor :) Daha 2 gün önce bir konu açtım, orada bu soruyu sordum orada da cevap gelmedi, o konu açma sebebim buydu, ben tam olarak bu soruya cevap arıyorum :) Dizi film çalışayım diyorum, kanalım var, bütçem var, mantığa uyan şey olduğunda paraya kıyarım :)

Yöntem şu hocam önce para kazanması kapalı kanala videoyu liste dışı olarak yüklüyorum. Sonra 24 saat geçtikten sonra yeniden kanala girip bakıyorum. Eğer dünya engeli vs gelmemiş ise videoyu o kanaldan siliyorum ve para kazanması açık kanala yüklüyorum. :)

video kaliteleri güzel, fiyat bu işin ehli olanlar için gayet makul. eski dönem yani her kanalın para kazanmasının direkt aktifleştiği sıralar olsa fiyatı en az 15-20k olurdu bu projenin fakat şu aşamada her kanalın kendi değeri uçmuş durumda haliyle bu fiyata satışı makul.

inceledim gayet başarılı görünüyor. fakat videolarda kesinti mi var bana mı öyle geldi. sanki ara ara kesilmiş birleştirilmiş gibi hissettim

inceledim gayet başarılı görünüyor. fakat videolarda kesinti mi var bana mı öyle geldi. sanki ara ara kesilmiş birleştirilmiş gibi hissettim

Program öyle yapıyor olabilir elle yapılan bişey değil. Filtre ve çerçeve uygulanan videolara göre izlenme sayısı ve like daha fazla olacaktır diye tahmin ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri