Tamer61 Denen Kişiden Adsense Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Bu kişiden Adsense satın aldım.Ayın 30 adsense aldım.Şuanda adsense şifresi değişmiş.Kurtarma telefonu olarak başka kişinin telefonu var.O telefon bu sattığım kişiye ait.

Ulan öğrenciyim dedin trb dedin ******** heriffff yardım ettik banlanacam küfürden.Bu ********in telefonu var bende bu ******** nasıl adsense alırım hukuki yola başvurmak gerekirse başvurum.

Şuanda acayip sinirliyim.

Bu kişiden Adsense satın aldım.Ayın 30 adsense aldım.Şuanda adsense şifresi değişmiş.Kurtarma telefonu olarak başka kişinin telefonu var.O telefon bu sattığım kişiye ait.

Ulan öğrenciyim dedin trb dedin ******** heriffff yardım ettik banlanacam küfürden.Bu ********in telefonu var bende bu ******** nasıl adsense alırım hukuki yola başvurmak gerekirse başvurum.

direk savcılıga git hocam hiç acıma

foruma girmişliği yok nasıl güvenipte adsense gibi çabuk geri alınan bi hesabı satın alıyorsunuz hiç anlamıyorm

Adamın 20 mesajı var bu adam nasıl adsense satışı yapabiliypor

foruma girmişliği yok nasıl güvenipte adsense gibi çabuk geri alınan bi hesabı satın alıyorsunuz hiç anlamıyorm

Hocam öğrenciyim v.s dedi aldık iştee herif yaa Adamın bankası ve telefon numarası var az önce aradım sakin konuştum dedim yanlşıkla oldu bana gelen şifreyi söyleyip adsense geri alcaktım.Şimdi meşgule alıyor o.ç

Son düzenleme:
Hocam öğrenciyim v.s dedi aldık iştee ******** herif yaa Adamın bankası ve telefon numarası var az önce aradım sakin konuştum dedim yanlşıkla oldu bana gelen şifreyi söyleyip adsense geri alcaktım.Şimdi meşgule alıyor o.ç

ver no arayım hallederiz halledebilirsek

Ben aradım açtı.Dedim bunun şifresi değişmiş ben değişmedim dedi şimdi meşgule alıyor.Sonra bende telefon numarasını yazdım.Adsense şifresi değiştirmiş sana verdiğim telefonla değil başka telefonla zaten adsense kurtarmak için telefon tam numarası verdi bana ve o telefon arayınca kapalıydı şuandaki telefonu meşgule alıyor.

Hocam bütün bilgilerini alın savcılığa verin gitsin

Bütün konuşmalarımız özel mesajlarda var.Modlar bakabilir inceleyebilirler.

Bu şahıs Tamer61

Son düzenleme:
adsensede yüklü miktarda para varsa bence ilk önce bir avukatla görüşün avukatın yönlendirmesiylede savcılığa başvurursunuz sonrada bırakın kendi düşsün derdine..

Savcılığa git acıma.

Facebook hesabı bu arkadaşlarına mesaj atarak dolandırıcı diye bildirebilirsin çaldığınan bin pişman olur.
https://www.facebook.com/tamer.erdogan1967

Bu hesaplada bir bağlantısı olabilir akrabası vs bundan mesaj atmaya başla.
https://www.facebook.com/hayat.erdogan.1518

Evet hocam zaten bankadaki ismide bu.Telefon aratınca bu çıkıyor.Ytpara sakarya profilinde var.Elimden geleni yapcam pişman edicem.

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Savcılığa vermek için bir arkadaş yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekiyor diye.

Okuluna rezil edicem onu

Ulan hep iyiliğimden kaybediyorum.Öğrenciyim dedi gerçekten öğrenci paraya ihtiyacım var dedi.Ulann biraz insan olun lann.Para için karaktersizliğe gerek var mı?

Evet hocam zaten bankadaki ismide bu.Telefon aratınca bu çıkıyor.Ytpara sakarya profilinde var.Elimden geleni yapcam pişman edicem.

---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Savcılığa vermek için bir arkadaş yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekiyor diye.

Okuluna rezil edicem onu

Ulan hep iyiliğimden kaybediyorum.Öğrenciyim dedi gerçekten öğrenci paraya ihtiyacım var dedi.Ulann biraz insan olun lann.Para için karaktersizliğe gerek var mı?

Hocam nekadar paranız gitti? Meraktan soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri