Tamer61 Denen Kişiden Adsense Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun , keşke kendi mailinize taşısaydınız adsenseyi.

Banada ads sattı, skypee'dan konuştuk iyi-kötü niyeti bilmiyorum ama yol parası vs gibi yardımda istedi benden. Şuan çevrimdışı skypee'ta umarım yanlış anlaşılmadır. Bu arada benim ads duruyor ve şifresi değişmiştim aldığımda.

Banada ads sattı, skypee'dan konuştuk iy kötü niyeti bilmiyorum ama yol parası vs gibi yardımda istedi benden. Şuan çevrimdışı skypee'ta umarım yanlış anlaşılmadır. Bu arada benim ads duruyor ve şifresi değişmiştim aldığımda.

Hocam ben ondan ayın 29 falan adsense satın aldım.Satın aldığım adsense kenarda duruyordu.Bugün girdim adsenseye baktım.Adsense 12 gün önce şifre değişmiş.Şifreye tel doğrulaması koymuş.O tel doğrulaması telinide bana verdi.Ve onun teli.O tel doğrulmasını yapınca o tel kapalı.Kendi telide meşgul.

öğrenciyim dedi trabzonluyum dedi hemen güvendinmi hocam yapma bilgilerini sen değiştirseydin bari

öğrenciyim dedi trabzonluyum dedi hemen güvendinmi hocam yapma bilgilerini sen değiştirseydin bari

Hocam güvendim.Akrabasını aradım şimdi halledicem dedi şifre vs şimdide diyor o çocuk ona satmadım tel cevap vermiyor akrabası halledicem dedi.

Akrabası çok basit bir olaymış anlatıyor.Hay Allahım

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

Banada ads sattı, skypee'dan konuştuk iyi-kötü niyeti bilmiyorum ama yol parası vs gibi yardımda istedi benden. Şuan çevrimdışı skypee'ta umarım yanlış anlaşılmadır. Bu arada benim ads duruyor ve şifresi değişmiştim aldığımda.

Bu kişi sana satmış adsense sonra bana satmış.Diyo nasıl yapcaz.skype verirmisin.Ya sahtekarlığın bölesi

Tamanes

Senin yerinde olsam bilişim suç duyurusunda bulunuru m mail çalma nin cezası büyük bildiğim kadarıyla ve affı yok mail çalma işinin diye biliyorum

hocam facedeki bütün arkadaşlarına dolandırıcı olduna dair mesaj atın sonra'da gidin savcılığa verin

beyler herkeslerden özür diliyorum

Olay şu adsense hesabını önce [MENTION=12495]nukenuke[/MENTION] hocama satmış sonra bana.Parayı gönderdi hallettik.
[MENTION=33776]Tamer61[/MENTION] bir daha böyle şeyler yapma paradan önemli insanın karakteri neyse konuştuk hallettik affediyorum seni büyüklük bizde kalsın.

Evet crazy'ninde belirttiği gibi durum.

Olay şu adsense hesabını önce [MENTION=12495]nukenuke[/MENTION] hocama satmış sonra bana.Parayı gönderdi hallettik.

[MENTION=33776]Tamer61[/MENTION] bir daha böyle şeyler yapma paradan önemli insanın karakteri neyse konuştuk hallettik affediyorum seni büyüklük bizde kalsın.

hocam sizin affetmeniz bir şeyi değiştirmez... sonuçta ortada bir dolandırılma var arkadaş banlanmalıdır (şahsi düşüncem) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Forum kurallarına göre banlanır mı v.s olur bilemem o yöneticilere bırakıyorum.Ama tamer61 dersini aldı ona eminim.

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

hocam sizin affetmeniz bir şeyi değiştirmez... sonuçta ortada bir dolandırılma var arkadaş banlanmalıdır (şahsi düşüncem) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Hocam yöneticilere bıraktım bende.Onlar karar versin.

Hergün ayrı bi olay birinin 3 tane multisi çıkar kendini savunmaya çalışır başka biri çıkar ads hesabını 2 ayrı kişiye satar özür diler. Bu kadar basit olmamalı bence dolandırıcılık yapan adam süresiz banlanır kimse kusura bakmasında dolandırıcılığın bari affı olmasın !

Yönetim gerekeni yapmalı oldu bitti denmemeli ciddi bir konu var ortada.

Ogrenci namini kullanarak boyle bisey yapiyorsa yaziklar olsun ogrenci olupta ve yapiyorsa da yaziklar olsun

tamam beyler ne deseniz haklısınız birşey diyemem kararlarınıza da razıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri