Tanıtım | Evde Antminer Cihaz ile Mining Yapmak

fiyat konusu söyle arkadaşlar;

Ürünleri bitmain sitesinden sizin adınıza alıyorum.
Ürün alımında sizden ilk önce
https://shop.bitmain.com/main.htm?lang=en
adresine girerek ihtiyacınız olan ürünün hangisi olduğuna bakmanızı ve teslimat tarihini not almanızı istiyorum.

Sonrasında sitede gördüğünüz ürünün fiyatı ve power cihazının toplam ücretinin 2 katını sizden temin ederek sizin adınıza alım yapıyorum.
Vereceğiniz fiyata ürününün kargo ücreti, vergi vb. tüm fiyatlar dahildir extradan tek kuruş masrafınız olmayacaktır.
Örnek verirsek;

şuan sitede stoktan kalktı fakat
Geçen günkü fiyattan örnek vereceğim 01-10 Şubat 2018 Çinden çıkışlı ürün ( 10 günde Türkiyede)

Antminer s9+ cihazı : 1415 dolar
Bu cihazın power cihazı ise 105 dolardır.
Toplam : 1520 dolar
Sizin vereceğiniz ücret ise herşey dahil 3040 dolardır.

Ytpara ve Btcfrm üyelerine tüm ürünlerde 150$ da indirim ben yapıyorum.

Fiyatı : 2890$ ( 11.120 TL)
---------------------------------

adresine girerek ihtiyacınız olan ürünün hangisi olduğuna bakmanızı ve teslimat tarihini not almanızı istiyorum.

Sonrasında sitede gördüğünüz ürünün fiyatı ve power cihazının toplam ücretinin 2 katını sizden temin ederek sizin adınıza alım yapıyorum.
Vereceğiniz fiyata ürününün kargo ücreti, vergi vb. tüm fiyatlar dahildir extradan tek kuruş masrafınız olmayacaktır.
Örnek verirsek;

Geçen günkü fiyattan örnek vereceğim 01-10 Şubat 2018 Çinden çıkışlı ürün ( 10 günde Türkiyede)

Hayırlı satışlar hocam. Ticarette alıcı, satıcının kaçtan aldığını bilmemesi en iyisidir. %10 bile kazansan gözü kalır. Bence sen kendine bir site aç ve ürünleri oraya koy kendi fiyatların ile birlikte. En azından videolarında falan kendi sitenin reklamını yaparsın. Çok daha kolay alıcı bulursun.. Bol kazançlar..

Hayırlı satışlar hocam. Ticarette alıcı, satıcının kaçtan aldığını bilmemesi en iyisidir. %10 bile kazansan gözü kalır. Bence sen kendine bir site aç ve ürünleri oraya koy kendi fiyatların ile birlikte. En azından videolarında falan kendi sitenin reklamını yaparsın. Çok daha kolay alıcı bulursun.. Bol kazançlar..

Sağol hocam önerin için

Videoda da bahsettiğim gibi amacım bu işin ticaretini yapmak değil herkes bilsin görsün makinanın iyi yanlarını kötü yanlarını nasıl kazanıldığını nasıl çekildiğini benden alırlar başkasından alırlar hiç önemli değil bu kadar açık söylüyorum.

Zaten videoda da bahsettim Bitmain sitesinden ve nasıl getirtileceğinden.

Yinede isteyen olursa yukarıda bahsettiğim fiyatlardan yardımcı oluyorum.

Bitmain bu ürünü 75 tane ülkeye gönderiyor Türkiye'ye göndermiyor ne yazık ki Zimbabe'ye bile ürün gönderiyor adamlar.
Türkiye'ye getirmek için başka ülkeye göndermek gerekiyor bu yüzden 2 defa vergi çıkıyor sadece vergi çıksa yine iyi yurtdışından kargo masrafları birde gümrük müşavirine bayılıyorsun bunlardan dolayı fiyatlar yükseliyor malesef. Bu ürünler için banada civciv yemi gibi birşey kalıyor :D :D

Birileri getirtip sıfır kutuda satsa benden daha çok kazanır garanti veriyorum ;)

Örnek verirsek;

nerden alıyorsunuz acaba

Hesaba göre Antminer s9 için böyle bir sonuç çıkıyor

ant2.png

Aylık kazancı (elektrik masrafı düştükten sonra) 0.06401 BTC = 1144 usd
Yani cihaz 2,5 ayda amorti ediyor kendini
Bilmem yanlışım var mı

Son düzenleme:
Hesaba göre Antminer s9 için böyle bir sonuç çıkıyor

ant2.png

Aylık kazancı (elektrik masrafı düştükten sonra) 0.06401 BTC = 1144 usd
Yani cihaz 2,5 ayda amorti ediyor kendini
Bilmem yanlışım var mı

aynen öyle 350tl elektrik yakar aylık tek makina
ama bu değerlere güven olmaz değişebilir bugün 35 kazandırır yarın belki 40 belki 30
çünkü kazım zorluk derecesi vardır.

En güzel şu şekilde hesaplanır
1. Paribu.com a girin oradaki güncel BTC fiyatını alın.
2. Bu linke girin https://alloscomp.com/bitcoin/calculator
3. Linkte Hash Rate: bölümüne 14th yazın (Makina 14th kazar)
4. Exchange Rate : bölümüne Paribu.comdaki bitcoin fiyatını yazın
5. Enter

Hemen aşağıdaki bölümde net elinize geçecek rakamı TL cinsinden görürsünüz anlık olarak.

Günlük 167tl kazandırır
Aylık 5100 tl

nJZRa5.png

Son düzenleme:
Sağol hocam önerin için

Videoda da bahsettiğim gibi amacım bu işin ticaretini yapmak değil herkes bilsin görsün makinanın iyi yanlarını kötü yanlarını nasıl kazanıldığını nasıl çekildiğini benden alırlar başkasından alırlar hiç önemli değil bu kadar açık söylüyorum.

Zaten videoda da bahsettim Bitmain sitesinden ve nasıl getirtileceğinden.

Yinede isteyen olursa yukarıda bahsettiğim fiyatlardan yardımcı oluyorum.

Bitmain bu ürünü 75 tane ülkeye gönderiyor Türkiye'ye göndermiyor ne yazık ki Zimbabe'ye bile ürün gönderiyor adamlar.
Türkiye'ye getirmek için başka ülkeye göndermek gerekiyor bu yüzden 2 defa vergi çıkıyor sadece vergi çıksa yine iyi yurtdışından kargo masrafları birde gümrük müşavirine bayılıyorsun bunlardan dolayı fiyatlar yükseliyor malesef. Bu ürünler için banada civciv yemi gibi birşey kalıyor :D :D

Birileri getirtip sıfır kutuda satsa benden daha çok kazanır garanti veriyorum ;)

Hocam başka ülkeye gönderiyor peki diyelim ki italya ya gittik bu fiyata alıp tekrar tr ye getirebilir miyiz ?

Bu konuda hiç bilgim yokta :D

Hocam başka ülkeye gönderiyor peki diyelim ki italya ya gittik bu fiyata alıp tekrar tr ye getirebilir miyiz ?

Bu konuda hiç bilgim yokta :D

tabi hocam italya'da bi yakınınıza gönderin cihazın italya gümrük vergisini onlar ödesinler o tarihte oralardaysanız alıp gelebilirsiniz uçaktan inerkenken de farkederlerse Türkiye gümrük ücretini yetkililere gerekli prosedürü yapıp öderseniz yanlız makina bilinmeyen birşey olduğundan dolayı gümrükte sorun çıkacaktır hazırlıklı olun bu duruma önceden bi gümrük müşaviri telefonu yanınızda bulunsun.

tabi hocam italya'da bi yakınınıza gönderin cihazın italya gümrük vergisini onlar ödesinler o tarihte oralardaysanız alıp gelebilirsiniz uçaktan inerkenken de farkederlerse Türkiye gümrük ücretini yetkililere gerekli prosedürü yapıp öderseniz yanlız makina bilinmeyen birşey olduğundan dolayı gümrükte sorun çıkacaktır hazırlıklı olun bu duruma önceden bi gümrük müşaviri telefonu yanınızda bulunsun.

Hocam ben gideceğim olursa yani oradan alırım en azından vergi oranı düşüktür diye tahmin ediyorum oradan alıp valize koyarım bir şeyler uydururum herhalde :D tamir etmek için vs getirdim derim bir sıkıntı çıkarmazlar bir tane alacağım sadece deneme amaçlı benim bildiğim 1 cihaza bir şey demezler 2 taneye ne derler bilmem çünkü hakkım var sıfır olarak göstermeyeceğim.

Bitmain firması TR ye gönderim yapmadığına göre burada servis bulmak hayaldir ozaman, peki bozulmaması için dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey var mı? çıkabilecek sorunları buradaki elektronik müh. falan anlar mı? daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı hiç?

Bitmain firması TR ye gönderim yapmadığına göre burada servis bulmak hayaldir ozaman, peki bozulmaması için dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey var mı? çıkabilecek sorunları buradaki elektronik müh. falan anlar mı? daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı hiç?

Videoda da bahsettim bu ürünlerin garantisi yokmuş gibi düşünün hocam. Yıllardır birşey olmadan çalışan eski model makinalar var piyasada aynı firmaya ait arıza yapmasındaki en büyük etken makinanın arayüzünden overlock yaptırmak bu işlemi çok profesyonelce yapmazsanız direkt olarak çiplere hasar verdiriyor.

Overlock yaptırarak s9 makinadan 14 yerine 17.5 th lık bir güç alabilirsiniz ama evdeki bulgurdan olursunuz.

Makina geldiğinde hiç bir şekilde kendi fabrika ayarı haricinde daha fazla üretim sağlayabilmek için gücünü arttırmazsanız, makinayı tozlu nemli bir yere kullanmazsanız 2 ve daha fazla makinalarınızın olduğu yerde yazın klima çalıştırırsanız Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz.

Olursa da parça niyetine sağlam çipleri, control devresini, power fan kasa vs. kısımlarını internetten satar yine baya miktar elde edersiniz.

ya o makınaların sesi nasıl azaltılır hocam ? f16 gibi sabit uçak sesi sandi. f1 yarışları gibi. apartman ortamında nasıl ses yalıtım olabilir ?

internet hızı önemlimi bu arada bu makınalar için? en az .. en çok kaç olmalı ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri