Tarihe geçen maç ! (Barcelona 6-1 PSG)

marquinhos dirseğini suarez'e koyup çekiyor. suarez'de akıllıca penaltıyı aldı.
ilk penaltı pozisyonunda da yere düşen eleman kendini çekmek yerine ileriye uzanıyor, neymar'da akıllıca penaltıyı aldı. hakemin vermesinden çok kurnaz topçuların alması gibi oldu. iki pozisyonda tartışmaya açık ama penaltı yok denilemez bence. hakem genel olarak kötüydü zaten, pozisyonu devam ettirmesi gereken yerlerde boş yere oyunu bölüp barça'nın hızını kesiyordu. zaten ilk penaltıyı da yardımcının uyarısıyla verdi.

1. pozisyonda neyi tartışıyolar onu anlamadım. Hakeme itirazlar felan. Bildiğin penaltı

İkinci pozisyonda penaltı. Temas mevcut dengesini bozuyor, diğeride kendini yere bırakıyor. Ağır bişey olmasına gerek yok dengesini bozuyor adamın penaltı.

Maç güzeldi ama hakem berbattı söylemeden geçemiyecem bizim lig yüzünden alışmışım hakem hatası görünce dayanamıyorum :)

İspanyol ve almanlardan korkacan arkadaş dk 88 olmuş 3 gol atmaları gerekiyo atıyolar 90 dk full konsantre olmalısın.

Psg taraftarı yerinde olsaydım ne yapardım diyede düşünmüyo değilim çok kötü bi durum.

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

Deplasmanda gol attılar çünkü.

Macin hakemi Turk tu zate Deniz Aytekin :)

Barca güzel oynamış neymar parasının hakkını vermiş resmen

Barça imkansızı başardı

Gözüm yaşardı, çok güzel maçtı

Barça ve Real dünyanın en büyük takımları ama hakemler tarafından da en çok kollanan takımlardır. Her sene en az 4-5 hakem skandalı ile maç kazanıyorlar. İspanya liginde de hakemler sanki mecburmuş gibi bu takımları kolluyor.. Bu bir gerçek..

Comeback is real 8-) . +7 attığım kuponu bana yatırtmadı ya helal olsun Barça :D .

Mahallede arkadaş vardı barcanın 4 yemesine çok seviniyordu elendi felan diyor du bak dedim barça bu 5 atar tur atlar dedım he he dedi :D adamlar 6 attı :D bir ara yanlış hatırlamıyorsam arsenala da aynısı olmuştu arsenal 3 mu ne atmışdı barçaya rövanşda 4 veya 5 yemişlerdi abi barça bu adamı barçalar :D :D :D

Mahallede arkadaş vardı barcanın 4 yemesine çok seviniyordu elendi felan diyor du bak dedim barça bu 5 atar tur atlar dedım he he dedi :D adamlar 6 attı :D bir ara yanlış hatırlamıyorsam arsenala da aynısı olmuştu arsenal 3 mu ne atmışdı barçaya rövanşda 4 veya 5 yemişlerdi abi barça bu adamı barçalar :D :D :D

Barçanın maçı almasında ki en büyük etkenlerden biri PSG nin 4-0 lık ilk maçın rehavetine kapılması ilk maç 2-0 veya 3-1 gibi skor ile bitse idi PSG bu kadar yemezdi. Diğer en büyük etken ise hakem maç 3-1 olduktan sonra Neymarın bir pozisyonu var Direkt adamın ayağına arkadan vuruyor tartışmasız Kırmızıdan atılması gerek.Ve Dimaria'nı 84. dk poziyonunda Barcelonalı oyuncu Dimaria nın ayağına başıyor oda Penaltı.

İşin özeti PSG turu geçmeyi hiç hak etmedi Hak eden tarafda geçti zaten.

maçın %35 ini hakem kazandırdı düzeltelim :)

Turu barça değil uefa geçmiştir, uefa kadar pislik bir spor organizasyonu daha yoktur, şaibeli dediğimiz türkiye liginde bile bu kadar açık yapılmıyor. 2 penaltı da penaltı değil psg'nin net penaltısı verilmemiş. Uefa istemezse turu geçemiyorsun bu kadar basit en son dinamo beşiktaş maçında neler olduğunu gördük.

Yıllar önce açıkça şike yapıldığı belli olan lyon dinamo zagreb maçı vardı yıllardır bu rezillikler oluyor ama adil oyun sloganıyla insanları kandırıyorlar..

Turu barça değil uefa geçmiştir, uefa kadar pislik bir spor organizasyonu daha yoktur, şaibeli dediğimiz türkiye liginde bile bu kadar açık yapılmıyor. 2 penaltı da penaltı değil psg'nin net penaltısı verilmemiş. Uefa istemezse turu geçemiyorsun bu kadar basit en son dinamo beşiktaş maçında neler olduğunu gördük.

Yıllar önce açıkça şike yapıldığı belli olan lyon dinamo zagreb maçı vardı yıllardır bu rezillikler oluyor ama adil oyun sloganıyla insanları kandırıyorlar..

Benfica fener
Benfica osmanlı maçları =)
Türkiye takımları olmasında kim olursa yardımlarına koşmuşlardır.
%100 uefa şikesi

maç daha başlamadan trt sporda bir izleyici tweet atmıştı barcanın 6-1 maçı alacağını yazmıştı. dortmund maçını 4-1 demişti benfica atsa o da tutacaktı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri