Videonuz yayına hazırlanıyor...
diyip kaldı hocam siz izleyebildiniz mi
tekrar aç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videonuz yayına hazırlanıyor...
diyip kaldı hocam siz izleyebildiniz mi
tekrar aç![]()
Maç güzeldi ama hakem berbattı söylemeden geçemiyecem bizim lig yüzünden alışmışım hakem hatası görünce dayanamıyorum
İspanyol ve almanlardan korkacan arkadaş dk 88 olmuş 3 gol atmaları gerekiyo atıyolar 90 dk full konsantre olmalısın.
Psg taraftarı yerinde olsaydım ne yapardım diyede düşünmüyo değilim çok kötü bi durum.
---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------
Deplasmanda gol attılar çünkü.
Mahallede arkadaş vardı barcanın 4 yemesine çok seviniyordu elendi felan diyor du bak dedim barça bu 5 atar tur atlar dedım he he dediadamlar 6 attı
bir ara yanlış hatırlamıyorsam arsenala da aynısı olmuştu arsenal 3 mu ne atmışdı barçaya rövanşda 4 veya 5 yemişlerdi abi barça bu adamı barçalar
![]()
![]()
![]()
Mahallede arkadaş vardı barcanın 4 yemesine çok seviniyordu elendi felan diyor du bak dedim barça bu 5 atar tur atlar dedım he he dediadamlar 6 attı
bir ara yanlış hatırlamıyorsam arsenala da aynısı olmuştu arsenal 3 mu ne atmışdı barçaya rövanşda 4 veya 5 yemişlerdi abi barça bu adamı barçalar
![]()
![]()
![]()
Turu barça değil uefa geçmiştir, uefa kadar pislik bir spor organizasyonu daha yoktur, şaibeli dediğimiz türkiye liginde bile bu kadar açık yapılmıyor. 2 penaltı da penaltı değil psg'nin net penaltısı verilmemiş. Uefa istemezse turu geçemiyorsun bu kadar basit en son dinamo beşiktaş maçında neler olduğunu gördük.
Yıllar önce açıkça şike yapıldığı belli olan lyon dinamo zagreb maçı vardı yıllardır bu rezillikler oluyor ama adil oyun sloganıyla insanları kandırıyorlar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.