Tatil Başladı

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
sen yetkili bir abiye benziyon bişey sorabilirmiyim :D :D :D
https://youtu.be/ZPDO40yEvIA?t=45s

Merhaba arkadaşlar

Konuyu dalga geçmek amacıyla açmıyorum. Uyarı amaçlıdır :D Okullar kapandı tatil başladı. Tatilin ilk günü bana gelen bir mail.

Merhaba ben xxx xxxxxx size uyeyim ve güvenebilirmiyim bu dolar lar banka yerine adresime gelebilirmi.

Kazanç ve ödeme konularına kazançlarınızı yazmayınız. Resim Eklemeyiniz. Özelikle 9xx haneli ödeme alındı 4xxx Haneli ödeme alındı gibi mesajlar atmayınız kafayı kuma gömmeye benziyor :D

S.çtık

Forum 3 ay tadilata alınabilir?

- Abi kategori sormıycam skype ekler misin ..
- Efendim
- Bana youtube'dan para kazanmayı öğretir misin

Son düzenleme:
Üye alımları kapansın bide konular üye olmayanlara gözüküyor onuda kapatalım. Yada günlük limitinizi astınız falan desin bisey görüntüleyemesin. Bu 3 ay çok tehlikeli her turlu önlemi alın. Zaten durumlar kotu. Dahada batmayalım :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takdir alanlar resim çekip [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yollasınlar 1er ay plat preyi kapsınlar :D

Demokrasi her zaman iyidir, herkesin şüphesiz yönetimde en çok memnun olduğu isimlerden biri '' fatihbaz '' hocamızdır en büyük örneği o, durumla ilgili bi anket yapılıp oylamaya sunulmalı

Forumun girişine bu fotoğrafın konulmasını oylamaya sunuyorum :D

yana-ta%C5%9F%C4%B1nd%C4%B1k-%C5%9Faka-%C5%9Faka-batt%C4%B1k-biz_210284.jpg

bence üye alımlarını aylık 100tl karşılığında herkese açalım.Gelen parayı eski üyelere aylık olarak dağıtalım böylelikle adsensenin işleme girme derdi quizin ağız kokusu felan hiç uğraşmayalım kısa yolda parayı kıralım.

ilk günden hızlı başlanmış böyle 1 ay geçsin şenlenir buralar :D

bence üye alımlarını aylık 100tl karşılığında herkese açalım.Gelen parayı eski üyelere aylık olarak dağıtalım böylelikle adsensenin işleme girme derdi quizin ağız kokusu felan hiç uğraşmayalım kısa yolda parayı kıralım.

üyelikler kapansın her ay 100tl biz ödeyelim foruma daha iyi:)

üyelikler kapansın her ay 100tl biz ödeyelim foruma daha iyi:)

bunun çok etkili olacağını sanıyorasnız yanılıyorsunuz bütün büyük kanallar youtubeden para kazanma ile ilgili video atıp milleti teşvik ediyorlar zaten.Siz beni dinleyin daha karlı çıkacağız aylık kişi başı 20 bin tl garanti.

bunun çok etkili olacağını sanıyorasnız yanılıyorsunuz bütün büyük kanallar youtubeden para kazanma ile ilgili video atıp milleti teşvik ediyorlar zaten.Siz beni dinleyin daha karlı çıkacağız aylık kişi başı 20 bin tl garanti.
Nasıl olacakmış o hocam :D

Arkadaşlar evi polis bastı neden acaba :( Herşeye el koydular :(

çalıştığım kategoriler son 2 3 aya göre o kadar berbat kötü durumda ki bunun daha kötüsü var mı merak ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri