Tavsiye ettiğiniz GSM Operatörü Nedir?

vodafone dan aveaya geçtim 1.5 sene falan oldu paketleri harika ama işte gel gelelim kalite yok okulun belli bölümlerinde çekmiyor ama bu bulunduğunuz konuma göre değişir.. interneti 3g çeken yerlerde baya iyi 2-3 mb la indiriyor sms zaten kullanılmıyor whatsapp sağolsun yani önemli olan kullandığın yerde çekimi nasıl ..

avea woops en iyisi geçerken çekmeme sorunu olur mu diye düşündüm fakat canavar gibi hiç turkcelle enayi gibi fazla para vermeye gerek yok

Tüm gsm şirketleri aynıdır. Aralarındaki farklar sundukları hizmetler olması gerekirken ücretleri farklı. Beni şuanda avea kullanıyorum nedeni ise abonesinin diğer gsm lere oranla az olması sebebi ile internetinin hızlı olmasıdır. Onun dışında aveayı tercih etmemin bir sebebi de çoğunlukla 1800 mhz kullanması. 1800mhz dar alanı kapsar ama ses kalitesi çok iyi

Bimcell Kullanıyorum Yıllarca Turkcell kullandm bi halt sunduğu yok
Bimcellde ise ;
19TL'ye 300 DK + 1 GB
25TL'ye 500DK + 2GB
Ben Sms 'de olsun Istıyorum Dersen
19TL'ye 250 DK + 5000 SMS + 500 MB

Hizmet Sunuyor Ben cok Memnunum En Usttekı Hızmetten Yararlanıyorum Cunku Sms Olayı Bıttı Artık Arkadaslarım Faturalı Her ay 40-50 tl Fatura öderken Ben 19tl oduyorum Kontor Gıbı alıp Paket Yapıyosun Fatura Derdin Yok :)
Çekmeme Durumu Hiç Olmadı Aveanın Alt Yapısını Kullanıyor Oturduğum Mevki Üsküdar. Herkes Gibi Marmarayda Koprunun Ortasında(Boğaziçi Köprüsünde) Çekmıyor :D

Son düzenleme:
Avea 23 tllik paket kullaniyorum 2 gb internet 5000 sms 500 dakika bana yetiyor zaten evde wifi var sehir merkezinde oturuyorsan oneririm köy tarzi yerde yasiyorsan turkcell kullan en iyi alt yapi turkcellde

Telefondan gönderildi.

Turkcell kullanıyorum ve aslında hizmetlerinden memnunum. Ancak tarifeleri ücretlendirme konusunda acaip abartıyorlar. Sonuç olarak bir ay sonra taahhütüm bitiyor ve Vodafone geçmeyi düşünüyorum.

Al birini vur ötekini. Kötünin iyisi Vodafone candır aveadan uzak durun

Bende 2 gün önce Vodafoneden Avea faturalıya taşıma işlemi başlattım. 29 Tl her yöne 600 dk. 3 GB İnternet Avea ve Sabit hatlar ile sınırsız 1000 Sms

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri