Bari satılan tavuklar doğal ortamında yetişsin hormon basılmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fakirlerin mutfağının vazgeçilmezi tavuk etine yüzde 50 zam geldi 1 Kilosu 14 15 liraya yükseldi, 2 kilo alsanız 28 30 lira yapar ki annemler genelde 2 kilo alıyorlar ortalama, kırmızı et fiyatlarına yaklaştı
Tavuk eti kanatlandı
Et ve Süt Kurumu | ESK | Satış Fiyatları
Yazık yav benim gittiğim salonda bütün sporcu arkadaşların günlük aldığı besin Zaten gariblerin çoğu askeri ücrete çalısıyor İnsanı zorla kalbe böbreğe zararlı protein tozu kullanmaya teşvik ediyorlar (Tavuk kanadında yüksek protein olduğu için bodycilerin günlük tükettiği besin bilmeyen arkadaşlar için açıklama) Bu nedir ya %50 zammı olur az yapmıssınız yüzde yüz yapaydınız
benim yorumum niye silinmiş ?
gereksiz siyayet oylama konularına girmeyin hocam gerekyokyok canım.nıye boyle soyluyorsunuz..hepımızın oy verdıklerıne sorsan memlekette hersey on numara ıssızlık yok,alım ugucy uksek kısı basına dusen gelır on numara,fıyatlar aynı neden boyle yalan konusuyorsunuz
memleket tavuk tesısınden gecılmıyor yumurta ve tavuk fıyatları nerdeyse ıkı katına cıktı.hayırdır ne oldu.
devlet nerdesın nıye kımseye neoluyor dııp kulagını cekmıosun?
asgarı ucretlı napacak bu memlekette evıne 2kılo kanat bıle alamıycaksa napsın?
ya hocam boyle konular acma lutfen gaza gelıom sinirim bozuluo
mangal zamanı gelince artar genelde ; ama siz şu reklam sorunları düzelsin o zaman gmail ve kanal satış fiyatlarındaki zammı görün)
Ozaman şimdiden stok yapın diyosunuz![]()
gereksiz siyayet oylama konularına girmeyin hocam gerekyok
Sporla uğraşıyorum ve kırmızı et yiyemiyorum tavuğa zam gelmesi en çok beni etkiliyo![]()
yazacak çok şeyim var ama her doğruyu her yerde deme demiş atalarımız e birde kanal satıcısı olunca![]()
yazacağını yazmışsın zaten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.