Tavuk Kanat Fiyatlarına Yüzde 50 Zam Geldi

Bari satılan tavuklar doğal ortamında yetişsin hormon basılmasın

Ben hep kırmızı et tükettiğim için beni ilgilendirmeyen durum :)

Yazık yav benim gittiğim salonda bütün sporcu arkadaşların günlük aldığı besin Zaten gariblerin çoğu askeri ücrete çalısıyor İnsanı zorla kalbe böbreğe zararlı protein tozu kullanmaya teşvik ediyorlar (Tavuk kanadında yüksek protein olduğu için bodycilerin günlük tükettiği besin bilmeyen arkadaşlar için açıklama) Bu nedir ya %50 zammı olur az yapmıssınız yüzde yüz yapaydınız

Her ne kadar spor yaptığım için günde yarım kilo yesem de bu tavuklar zaten sağlıksız bence risk alıyoruz bakmayın. Organik tavuk fiyatları da 40 50 lira alınacak gibi değil zaten.

Fakirlerin mutfağının vazgeçilmezi tavuk etine yüzde 50 zam geldi 1 Kilosu 14 15 liraya yükseldi, 2 kilo alsanız 28 30 lira yapar ki annemler genelde 2 kilo alıyorlar ortalama, kırmızı et fiyatlarına yaklaştı :D

Tavuk eti kanatlandı

Et ve Süt Kurumu | ESK | Satış Fiyatları

yok canım.nıye boyle soyluyorsunuz..hepımızın oy verdıklerıne sorsan memlekette hersey on numara ıssızlık yok,alım ugucy uksek kısı basına dusen gelır on numara,fıyatlar aynı neden boyle yalan konusuyorsunuz:)
memleket tavuk tesısınden gecılmıyor yumurta ve tavuk fıyatları nerdeyse ıkı katına cıktı.hayırdır ne oldu.
devlet nerdesın nıye kımseye neoluyor dııp kulagını cekmıosun?
asgarı ucretlı napacak bu memlekette evıne 2kılo kanat bıle alamıycaksa napsın?
ya hocam boyle konular acma lutfen gaza gelıom sinirim bozuluo

arkadaşlar tesisi gördüm ilk önce civciv olarak tesise firma veriyor ve 35 gün tesiste bekliyor beyaz ışık altında sürekli yem ve ilac veriliyor ...son kesime gidinceye kadar hareketsizlikten bacagı kırılıyor çogunun ve tekrardan antıbıyotigi temizlensin diye bi aşamadan geciyor amma yinede uzak durmak gerek. desek fakir fukara ne yicek o zaman

Yazık yav benim gittiğim salonda bütün sporcu arkadaşların günlük aldığı besin Zaten gariblerin çoğu askeri ücrete çalısıyor İnsanı zorla kalbe böbreğe zararlı protein tozu kullanmaya teşvik ediyorlar (Tavuk kanadında yüksek protein olduğu için bodycilerin günlük tükettiği besin bilmeyen arkadaşlar için açıklama) Bu nedir ya %50 zammı olur az yapmıssınız yüzde yüz yapaydınız

Göğüs :D boşverin, 1000 kat artsın, ne olacak? ne değişecek? kim isyan bayrağı çıkartacak? her şey pahalansın. Bazı tiplerin yıllardır dediği şey, çayır çimen ot mot sebze çok ucuz onu yerim. Bu arada şaka maka o tipler dediğimde çoğunluğu oluşturuyor :(

Pişmiş etin zeka gelişimine faydası var hatta araştırırsanız insanın evriminin büyük bir kısmını oluşturuyor diyorlar, sanırım yememizi istermiyorlar ki iyice aptallaşsın geriye gtsin gelecek nesil ahahaha

benim yorumum niye silinmiş ?

yok canım.nıye boyle soyluyorsunuz..hepımızın oy verdıklerıne sorsan memlekette hersey on numara ıssızlık yok,alım ugucy uksek kısı basına dusen gelır on numara,fıyatlar aynı neden boyle yalan konusuyorsunuz:)
memleket tavuk tesısınden gecılmıyor yumurta ve tavuk fıyatları nerdeyse ıkı katına cıktı.hayırdır ne oldu.
devlet nerdesın nıye kımseye neoluyor dııp kulagını cekmıosun?
asgarı ucretlı napacak bu memlekette evıne 2kılo kanat bıle alamıycaksa napsın?
ya hocam boyle konular acma lutfen gaza gelıom sinirim bozuluo
gereksiz siyayet oylama konularına girmeyin hocam gerekyok

Yumurta neyimize yetmiyor ne kanatı :) Fakir sofrası kanat demişsin. Biz onuda yiyemiyoruz ya la..

Ozaman şimdiden stok yapın diyosunuz;)

valla hocam şuan ki en güzel yatırım ..
benden alınması sorun değil bütün satıcılar indirimde :)) yaklaşık %100 kar hangi ticarette var ..1,2,3,-5 gün yani bu sorun muhakkak düzelecek reklam sorunu yoksa youtube kendini bitirir o da imkansız o bizlerden çok zarar etti ... konu dışına kaçtı konu sahibi arkadaş kusura bakmasın da özür dilerim ..

Sporla uğraşıyorum ve kırmızı et yiyemiyorum tavuğa zam gelmesi en çok beni etkiliyo :)

gereksiz siyayet oylama konularına girmeyin hocam gerekyok

yok siyasetin s sine girmedim. tavuğa zam normal desem sen kinayemi yapıyorsun bu ne biz ne yiyecez desem muhalefetmi yapıyorsun manası çıkar. silinen entryim normal bi entrydir siyaset içermiyor. herneyse belki yanlışlık olmuştur.

Sporla uğraşıyorum ve kırmızı et yiyemiyorum tavuğa zam gelmesi en çok beni etkiliyo :)

hocam spor yapıyorsan kırmızı et ye bence çalış erit güçlen .. hormonlu tavuğu yesen ne olacak yemesen ne olacak ..kendi düşüncem

adamın birisi bir arkadaş muhabbet ortamında hava atıyor; ben her gün bunları yapıyorum şunları yapıyorum v.s açığa girmeye yim anlatamam :) sonra onu dinleyen bir tavuk dönerci varmış o gücü o enerjiyi benden aldığın her gün yarım ekmek arası tavuk dönerle mi buluyorsun demiş :)
gerçek hormonsuz köy tavuğu tamam ama bence günlük marketlerden aldığımız tavukların zaten tadı bile yok ki faydası da olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri