Hazır kümlikle gidiliyorken yine ukraynada gitmekmlazık
hocam tek elle mi yazdınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hazır kümlikle gidiliyorken yine ukraynada gitmekmlazık
Bu ülkede yasamak icin aylik 5k dolar bütce ayrilsa, ne derecede iyi yasanir?
5000 TL ile kral gibi yaşıyorsun zaten burdaaylık
Kral gibi derken hocam açar mısınız biraz?
Ayrıca normal şartlarda 5k ile ne kadar yaşanır?
hocam günlük gece hayatı alkol vs max 100 TL gidiyor,
gün içinde yeme içme gezme vs senin yiyeceğin yemeğe göre değişiyor bu Türkiye ile eş değer, yani günlük 20 tl ile de bitirebilirsin günlük 100 TL ile de
yani gece hayatı ve günlük giderler toplam 100 ile 200 TL arası değişiyor
akıllı olursan sakin kalırsan azcık giderin varsa bedava bir sürü hatun götürebiliyorsun burada, tipin iyiyse hepsi dibinde bitiyo ilgi odağı oluyorsun, bir de sempatiksen rahat tavırlar sergilersen bu iş bitiyor
ben buraya tekrar gelirsem sırf gece hayatı için gelirim çünkü gündüz çok sevmediğim bir havası var sıcak ve ağır kokulu, çoğu yer kanalizasyon, çöp ve ağır yemek kokuları mevcut. Ben de genelde gece çıkıyorum
hocam günlük gece hayatı alkol vs max 100 TL gidiyor,
gün içinde yeme içme gezme vs senin yiyeceğin yemeğe göre değişiyor bu Türkiye ile eş değer, yani günlük 20 tl ile de bitirebilirsin günlük 100 TL ile de
yani gece hayatı ve günlük giderler toplam 100 ile 200 TL arası değişiyor
akıllı olursan sakin kalırsan azcık giderin varsa bedava bir sürü hatun götürebiliyorsun burada, tipin iyiyse hepsi dibinde bitiyo ilgi odağı oluyorsun, bir de sempatiksen rahat tavırlar sergilersen bu iş bitiyor
ben buraya tekrar gelirsem sırf gece hayatı için gelirim çünkü gündüz çok sevmediğim bir havası var sıcak ve ağır kokulu, çoğu yer kanalizasyon, çöp ve ağır yemek kokuları mevcut. Ben de genelde gece çıkıyorum
Dil olayını nasıl hallediyorsunuz ingilizce biliyorlar mı? ya da zayıf bir ingilizceyle iletişim kurabiliyormusunuz oranın halkıyla!![]()

5000 TL ile kral gibi yaşıyorsun zaten burdaaylık
Arkadaşlar çok güzel eğlenip gezmişsiniz helal olsun size.. Kritik soru size Nisan ve Mayısta gitmeyin diyolar. Gitsek acaba çok farklı olurmu?
BK ne hocamBuzdağının görünen kısımlarından bahsetmişsiniz hep görünmeyen kısımları anlatmıyorsunuz [emoji16] Geçen gün BK'de okuduydum Tayland hikayelerini. +18 herşeyine kadar resimlerle anlatmışlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BK ne hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.