Tayland Bangkok gezisi düşünen var mı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Bu forumda açılan kaçıncı tayland konusu bilmiyorum ama ben buraya cidden gitmek istiyorum. :) 2000-2300 tl arası uçak bileti otel dahil 5 gece 6 gün turlar var. En ucuz grupal'da. Bangok sonra Pattaya. Tur ekstralarına katılıp kazık yemeyi pek düşünmüyorum. Kendim gezerim ve daha çok denizin, eğlencenin ve gece hayatının tadını çıkarırım diye düşünüyorum.

Turla gitmeyi düşünüyorum ama yinede tek gitmek istemiyorum. Kafa dengi birileri lazım. Etrafımdaki kimseyi kışın senelik izin kullandırmaya razı edemedim maalesef.

Şubat sonu yada Mart başında düşünüyorum. Zaten iklimden dolayı o aylardan sonra pek tercih edilmiyormuş Tayland.

Ciddi ciddi böyle bir tur düşünen varsa dönüş yaparsa sevinirim. :)

5.jpg

Hocam tayland'a gitmedim hiç ama o bölgedeki 4-5 ülkeye gittim. Bana kalırsa turla falan gitmeyin biraz inglizceniz varsa. Bookingten otelinizi ayarlayın gitmeden. Kafanıza göre takılın ;)
Bu arada ruhsuz soğuk avrupa yerine tayland gibi güzel bir yer seçmişsiniz tebrikler...

benim hep aklımda bu aralar yapamam ama ileride bende gideceğim kesinlikle ayrıca yanlış bilmiyorsam vize istemiyorlar, gezersen senden bi anlatımlı konu daha bekliyorum :)

Hocam tayland'a gitmedim hiç ama o bölgedeki 4-5 ülkeye gittim. Bana kalırsa turla falan gitmeyin biraz inglizceniz varsa. Bookingten otelinizi ayarlayın gitmeden. Kafanıza göre takılın ;)
Bu arada ruhsuz soğuk avrupa yerine tayland gibi güzel bir yer seçmişsiniz tebrikler...

Oda olabilir teşekkürler hocam. Ama ben kafa dengi gezmeyi seven deli dolu birisi gelmeden gitmeyi düşünmüyorum. :) İnşallah biri gelirde giderim..

Şimdi bende düşünmüyorum ama ilerisi için gidenler anlatırsa güzel olur fiyat çok uygunmuş

Oda olabilir teşekkürler hocam. Ama ben kafa dengi gezmeyi seven deli dolu birisi gelmeden gitmeyi düşünmüyorum. :) İnşallah biri gelirde giderim..
Aynen kafa dengi en az 2 kişi ile gidilirse güzel olur. Hayat oralarda.. Hem ucuz hem de muhteşem bir doğa var.. Kış diye bir mevsim yok bir kere :)

Hocam oralardaki insanlar temiz değil diyor giden arkadaşlarım hücum yeleğini giymeden yola çıkma benden sana tavsiye

23 şubat 19 mart arası phuketteyim abi :) gel çayımı içmeye beklerim :D

Hücum yeleği heryerde şart. :)

Ciddimisin? Kardeşim insan bi çıtlatır be. :) Beraber uzardık..

abi bn özellikle tek gitmek istediğim için böyle bişi yaptım :) biletler otel vs herşey hazır, ben tecrübelenip seni oralarda gezdiririm :D

Kafa dengi olcağımızı nasıl anlayacağız ki? İnsan Gerçek arkadaşlarını bile birlikte tatile çıktığında birlikte vakit geçirdiğinde tanıyor hatta nefret ediyor. :D

askerlik olmasa bende gitmeyi düşünüyordum. gelince giderim artık. :D phuket, pataya geceleri çok övülüyor.

Kafa dengi olcağımızı nasıl anlayacağız ki? İnsan Gerçek arkadaşlarını bile birlikte tatile çıktığında birlikte vakit geçirdiğinde tanıyor hatta nefret ediyor. :D

arkadaşınızın gerçek yüzünü görmek istiyorsanız beraber tatile çıkın gibi bi laf vardı :D

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:23 ----------

bu arada fiyat bence çok ucuz. niye böyle :)

Herkes farklı yapıda olabilir. Birisi gece çıkıp gezmek ister diğer istemez saygı duyulması lazım. Biri içer diğer içmez karışılmaması lazım. En azından muhabbet olsun hesabı birileri olması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yalnız dediğin çok doğru. :)

arkadaşınızın gerçek yüzünü görmek istiyorsanız beraber tatile çıkın gibi bi laf vardı :D bu arada fiyat bence çok ucuz. niye böyle :)

Aynen uçak bileti nerdeyse 2000 tl az önce araştırdım. Yani ayrı otel ayarlayıp uçak bileti alırsam daha pahalıya gelir. O yüzden grupal ucuz geldi bana..

Son düzenleme:
Herkes farklı yapıda olabilir. Birisi gece çıkıp gezmek ister diğer istemez saygı duyulması lazım. Biri içer diğer içmez karışılmaması lazım. En azından muhabbet olsun hesabı birileri olması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yalnız dediğin çok doğru. :)

bizim kafalar bir abi sıkıntı yok sen gel ben herşeyi yaptırcam sana :D

Hocam 1.5 sene önce gitmiştim 25 gün kaldım 8-9 farklı şehir gezdim hepsinde ucuz otellerde pansiyonlarda kaldım, her gece club-barlara gittim bilet parası dahil toplamda 5-6 bin tl harcamıştım,ben tek değildim ama tek gitmekten çekinmeyin herkes tek geziyor az bişey dil varsa heryere gidersiniz.Şİmdi türk lirası baya değer kaybetmiş ben gittiğimde 1000 baht 80 tl di suan 106 tl olmuş onada dikkat etmek lazım.

az param olsaydı giderdik hocam birlikte belki de gideriz tabi oraya gitmek diyince bana bol bol günah işlemek geliyor yanılıyor muyum acaba? bankok zaten günah şehir diye geçiyor galiba

kasımda gruppal ile gitmeyi düşündüm ama ekşi sözlükte ve sikayetim vardaki yorumları okuduktan sonra vazgeçtim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri