Taze Taze Niche Geldi (EmekThoR)

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Başlığında "Solar Panel" geçen ve bugün yüklenilmiş ilk sayfada çıkan 5 kanal kapatılmış (kapattırılmış). Pes doğrusu.

solar panel - YouTube

tıkladm ben de

---------- Mesaj saat 00:46:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:43:49 civarında gönderildi. ----------

başlığa girmezsen fazla işe yaramaz
hocam ben şimdie dek niş kelimenin etikette faydalı olduğunu biliyordum başlığa girmek daha da mı önemli daha mı çok kazandırıyor öyle?

---------- Mesaj saat 00:51:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:41 civarında gönderildi. ----------

geçen bi kanalın kapağını çalma diye bi konu açacaktım konu açma yerine geldim düşündüm düşündüm yarardan çok zararı olur dedim vazgeçtim :D

bana da çok faydası olacaktı açsaydı kanal resmi bulmakta zorlanıyorum yardımcı olur musun boyutları büyük ya nsl yapacam?

hocam her videoya bunları gırsek 1-2 tane ban yermıyız

tıkladm ben de

---------- Mesaj saat 00:46:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:43:49 civarında gönderildi. ----------

hocam ben şimdie dek niş kelimenin etikette faydalı olduğunu biliyordum başlığa girmek daha da mı önemli daha mı çok kazandırıyor öyle?

---------- Mesaj saat 00:51:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:41 civarında gönderildi. ----------

bana da çok faydası olacaktı açsaydı kanal resmi bulmakta zorlanıyorum yardımcı olur musun boyutları büyük ya nsl yapacam?

o başlıkta olursa reklam çıkma olasılığı daha yüksek ama alakasız videoya başlık olara girme bunu anlatan bi video at

---------- Mesaj saat 03:14:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:12:57 civarında gönderildi. ----------

hocam her videoya bunları gırsek 1-2 tane ban yermıyız

hayır ban yok kendin tıklamazsan yani çok küçük ihtimal bundan banlananı hiç görmedim

Tamam bu kelimeler öldü ve bu kelimeleri youtube'a yazarak birbirinizi bulabilirsiniz.Saygılar.

Tamam bu kelimeler öldü ve bu kelimeleri youtube'a yazarak birbirinizi bulabilirsiniz.Saygılar.

anlamadığım haftada 1 niche konuları açılıyor millet veriyor bi şey olmuyor peki niye ben verince o ölüyor ne yani anlamıyorumki kara büyümü var üstümde nasıl bir algı bu gıcıklık değilmi gidicem her kategorinin konusunu açacam hepsinede şöyle bi 50 k lık kazanç bakalım ne yapacaklar
(iyice sinirimi bozmaya başladı millet hepinizi pişman ederim onuda size söyleyeyim
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] sana değil bu sitem)

anlamadığım haftada 1 niche konuları açılıyor millet veriyor bi şey olmuyor peki niye ben verince o ölüyor ne yani anlamıyorumki kara büyümü var üstümde nasıl bir algı bu gıcıklık değilmi gidicem her kategorinin konusunu açacam hepsinede şöyle bi 50 k lık kazanç bakalım ne yapacaklar
(iyice sinirimi bozmaya başladı millet hepinizi pişman ederim onuda size söyleyeyim

Hocam sizi çekemiyorlar :) Millete birşeyler öğretmeye çalışıyorsnuz adamların kazançları azalıyor :D

Yok dostum zaten senlik bir şey yoktu ben beşelçi tayfaya dedim.Herkes bu kelimeleri girecek millet bu kelimeleri girenleri ifşa edip basacak bayrağı :) Senlik değil yani aman yanlış anlamanı istemem..

Ben geçen yaz 3-4 ay niche etiket girdim hiçbir faydasını görmedim.
To düşürüyor.
Artık alakasız Niche etiket girmiyorum.
Kafam rahat o konuda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri