Tbm Artırmanın Yolu (kendimce)

kardeşe boş işlerle uğrasıyosunuz. bizde ilk başladığımızda aynı işlerle uğrastık ve pek bişeyler kazanamadık. gidin 2 dizi, film, anime bulup yükleyin .

hocam ben yüklemekten sıkıldım izlenmiyo tutmuyo artık neyi yanlış yapıyosam mecburen böyle şeyler aramakta bulduk kendimii yorumunuz için teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:19 ----------

Konunun ucundan tutmuşsunuz hocam dediğiniz gibi google çerezlerden yola çıkar ama adam bin tane site gezmiş olabilir dediğiniz gibi bu işi google'a bırakmak mantıklı değil size tavsiyem türkçe çalışmayın yabancı bi ülke bulun en çok satış yapan bir siteyi bulun içindeki ürünlere göre çalışın kendi videolarınızıda oluşturursanız tek sıkıntınız izlenme olur onuda aşarsanız zenginliğe doğru ilk adımı atarsınız. Ve özellikle etiketleriniz öz olursa bu değerler dahada artar bazen gördüğüm dediğin 1tl'nin altına düşmezsin.Size tavsiyem bu konudaki çalışmalarınızı arttırın 1 tık yukarısına geçtiğinizde 100bin izlenmede alacağınız parayı 10binde alırsınız iyi çalışmalar...

eyvallah hocam çok saolun inşallah öyle olur :)

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

korkmayın bunu okuyanların geneli reklama göre video hazırlamaz aslında niche çalışması da öyle baya emek isteyen bir durum. burada ki, arkadaşların yüzde 90'u önüne ne gelirse, allah ne verdiyse basma stratejin de. kendilerine göre böyle kolay geliyor bu nedenle uğraşan beş onu geçmez. emek ve sabır olan şeyler de fazla kişi saf tutmaz bu nedenle anlatmaya devam edin.

saolun hocam :)

teşekkürler güzel konu olmuş

partnerlerde nice çalışması oluormu bilgisi olan varmı ?

biri bana 50 60 liralık reklam etiketi verebilirmi deneme yapayım haftada yarım milyon izlenim alıyorum ama kazançlar izlenime göre çok düşük

teşekkürler güzel konu olmuş

partnerlerde nice çalışması oluormu bilgisi olan varmı ?

biri bana 50 60 liralık reklam etiketi verebilirmi deneme yapayım haftada yarım milyon izlenim alıyorum ama kazançlar izlenime göre çok düşük

maşallah hocam , isterseniz konu açın burdan peki kimse görmez heralde hocam

Cok kazanırsın bu saglık videolarında fakat index önemli.
Bu tip bir siten varsa eger videoları gömersin oraya abonede kasarsın izlenimde.
Diger türlü sadece yt üzerinden index cok zor en azından twitter,facebook gibi paylasım sayfaların olacak cok takipcisi olan.

Arkadaş bildiklerini kendine saklamamış anlatmış, çoğu arkadaşa yol göstermiş bu davranışından dolayı tebrik ederim. :)

Cok kazanırsın bu saglık videolarında fakat index önemli.
Bu tip bir siten varsa eger videoları gömersin oraya abonede kasarsın izlenimde.
Diger türlü sadece yt üzerinden index cok zor en azından twitter,facebook gibi paylasım sayfaların olacak cok takipcisi olan.

sağlık videosunu örnek verdim hocam, en sağlam tbm veren reklamı açarak ona göre video yüklersin daha çok kazanırsın :)

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

güzel paylaşım hocam teşekkürler.

eyvallah hocam saolun

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

Arkadaş bildiklerini kendine saklamamış anlatmış, çoğu arkadaşa yol göstermiş bu davranışından dolayı tebrik ederim. :)

Ben teşekkür ederim hocam bi fikir bi öneri yani neyim eksilir ki :)

Dostum zaten reklamlar senin videona gore cikiyor,mantikli gibi
Gozuksede mantiksiz

Mantıklı güzel bir fikir.
İşine yarayanlar olacaktır, teşekkürler paylaşım için.

Ciddi hatalar var, şöyle bir kategoriye izin verdin diyelim o kategoriye uygun video yukledin, tbm yüksek reklam sayısı az dolayısıyla birçok gösterimde uygun reklam olmayacağı için çöp reklam cikacak, muhtemel kazanç daha da düşer diye düşünüyorum

Daha önce sadece oyun reklamlarını açıp oyun kanalı çekmiştim arkadaşın dediği gibi TBM en az 0.20lerdeydi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri