Tbm arttırma yöntemi!

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba arkadaşlar,
Açılan konulardan sohbette yazılanlardan sonra böyle bir konu açma gereği hissettim, Sık sorulan soruları yanıtlamak istiyorum.

Öncelikle şu sıralar herkes TBM yükseltmekle ilgili sorular soruyor, bunun cevabı için öncelikle TBM nedemek ona bakalım. TBM tıklama başına maliyet demektir. Aldığınız her tık'ın maliyetitir.
Yani ilk ihtiyacınız olan şey tıklama ve dolayısıyla izleme olacaktır.

-TBM arttırmak konusunda soru soranların bir çoğunda farkettiğim çok az izleme alarak, tık olmadan TBM arttırmayı hedefliyor. Bunu yaşayan arkadaşlar ilgilenmeniz gereken şey TBM arttırmak değil, Hit arttırmak olmalıdır.

-1000000k izleme alıyorum TBM çok düşük diyen arkadaşlar, eğer FUNNY etiketinden 100k izleme alıyorsanız TBM nizin düşük olması çok doğal, Funny kelimesini rekabeti çok yüksek olan kelimelere örnek olarak yazıyorum. Eğer funny etiketi olan videonuza değilde, "Sarı çizmeli mehmet ağa" etiketinize izleme alırsanız TBM niz Funny dekinden doğal olarak daha yüksek olacaktır.

-Program satın aldım, hergün 100000 vidyo yüklüyorum videolarım izlenmiyor diyen arkadaşlar, yüklediğniz videolar daha önce yüklenmiş videolardır, Aynı video başkasında daha önce çok izleme almıştır aramalarda sizin videolarınız çıkmıyordur. Bunun çözümü Ya Youtubeda olmayan videolar yüklemek yada başlığını aranacağını düşündüğünüz şekilde değiştirmektir.

Örneğin "Jenifer Lopez press meeting" videosu yüklüyorsanız, başlığını "Press meeting Jenifer Lopez istanbul 09 april 2013" yapin hiçbirşey yapamıyorsanız.

-niche ile ilgili soru soranlar, Adidas etiketi girmek yerine "Türkiye'de adidas üretim merkezleri"
etiketi girmektir. Adidas kelimesini trilyon kişi arar ama 2. kelimeyi çok az kişi arar o yüzden bu kelimeye sahip olan vidyonun TBM si yüksek olur.

Özet olarak, Yüklediğiniz video sayısı ile doğru orantılı olarak kazanmayı beklemeyin, Videoları başkalarından önce yüklemenin, youtube'da olmayan videoları yüklemenin,Video başlığının açıklamanın ve etiketlerin bu işin en önemli Faktörler olduğunu unutmayın.

Bunlara dikkat ederseniz kazancınızı arttıracağınıza %100 Garanti veriyorum!

Lütfen bu konuyu dikkatlice okuyun ve Forumda , 1000000 vidyo yüklüyorum kazanamıyorum, TBM oranım çok düşük, TBM nasıl arttırırım sorularının cevabını bilmeyen kalmasın.

Cevap: Tbm arttırma yöntemi

herkesin bilmesi gerek bilgiler abi ellerine sağlık

gayet kısa öz ve açıklayıcı olmuş teşekkürler

aradığım bu değil aradığım
hassas kategorilerde engellenmesi ve izin verilmesi gereken kategoriler.
veya engellenecek ağlar yada siteler.

teşekkürler niche konusunu sizin sayenizde tam olarak anladım.

işte benimde demek istediklerim buydu Teşekkürler Harun Bey, Arkadaşlar videonuzun etiketlerine heryerde gözüksün diye 30 tane etiket giriliyor..
sonrada foruma dönüp TBM az deniliyor..
bilmeyenler için: en fazla 10 etiket öneriyorum ve hakikaten hit aldıysan videoda her 50-100'bin izlenimde bir etiket değişin ( Popüler etiket yerine Harun Bey'in dediği gibi yeri geldiğinde aranacak ama rekabeti az olacak kelimeler..
nasıl olsa videonuz hit'i patlatmış'tır bundan sonra etiketin izlenim için yararı olmayacaktır, video kendisi izlettiriyor kendini yani etiketi bu gibi hitlerden sonra TBM yükseltme yönteminde kullanacaksınız.. )
Saygılar !

Hocam yeni gördüm konunuzu çok güzel bilgiler vermişsiniz.
Elinize emeğinize sağlık

Google Seo kurallarına göre çok fazla etiket sevmiyor bildiğim kadarıyla

Çok açıklayıcı olmuş. Aslında basit bir mantık yürütülse başarılacak şey. Herkes bot alıyor ve herkes bot ile çalışıyor. Ben daha farkli olmalıyım denildiği an yükseliş başlar.

Çok güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş eline sağlık üstad...

Bu konudan esinlenerek bir videomdaki etiketleri değiştirdim tbm 0.02 den 0.07 ye kadar çıktı şimdi tüm videoları mı değiştiriyorum hadi hayırlısı :D

Bizim gibi yeni başlayanlar için inanılmaz faydalı bilgiler vermişsiniz, ellerinize sağlık...

Çok teşekkürler. Bende yeniyim. Niche nedir TBM nedir ne yapmam gerekiyor diye düşünürken konu karşıma çıktı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri