TBM gün geçtikçe düşmeye başladı

P
  • Kullanıcı pc.eLves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Kazanç Arttırma
P

pc.eLves

Guest
Merhaba arkadaşlar bi hafta önce 5-6 tane kanal açtım 2 si türk 4 tanesi yabancı fakat tbmler gün geçtikce düşüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum videolara kategorilerimle ilgili yüksek tbm veren kelimeleri bulup etiket olarak ekledim ilk bi kaç gün faydalı oldu 0.23$ tbm ye kadar çıktım fakat gün geçtikçe tbm düşmeye sayfa to artmaya başladı bu tbm yi az da olsa yükseltme şansım yok mu :( 170 tıka 5 dolar alınca koyuyor insana :( buyrun son 1 haftalık adsense kazanç raporu

bugün tbm daha berter 0.01 den başlangıc yaptı şuan 0.02 :(

Türkçe içerik çalışıyorsan normal .
+ Tık geldikçe Tbm düşmeside doğal .

Yabancı kategorilere yönelirsen tbm daha iyi yerlerde olur .

yabancı kanalda var :( onlar hiç mi tık almıyor anlamadım ki

Çalıştığın kategorileri değiştir + etiketlere birkaç tane niche kelime girebilirsin .
Forumda konular var tık ve kazanç arttırma konusunda onları okursan daha yararlı olur senin için .

T.O ile TBM ters orantılı, hele Türkçe içerik ise gösterdiğin rakamlar normal kardeşim.

T.O ile TBM ters orantılı, hele Türkçe içerik ise gösterdiğin rakamlar normal kardeşim.

Sadece 2 tanesi türkçe kanal hocam tekinde para kazanma aktif bile değil yani sadece 1 tanesi türkçe kanalın geri kalan 4 tanesi yabancı ingilizce dilinde

etiket faktörü çok önemlidir. Videoları neyle yüklüyorsun ?????

Etiketleri mümkün olduğunca yüksek aranma hacimli kelimelerden seçiyorum araya 2-3 tanede ilgili kategoriden niche atıyorum. videoları botla yükleyip toplu olarak bu şekilde etiket giriyorum

Sadece 2 tanesi türkçe kanal hocam tekinde para kazanma aktif bile değil yani sadece 1 tanesi türkçe kanalın geri kalan 4 tanesi yabancı ingilizce dilinde

Etiketleri mümkün olduğunca yüksek aranma hacimli kelimelerden seçiyorum araya 2-3 tanede ilgili kategoriden niche atıyorum. videoları botla yükleyip toplu olarak bu şekilde etiket giriyorum

tamam hatanın ne olduğu çözüldü ... videoları toplu olarak yüklüyorsun bot ile ve etiketleri toplu olarak giriyorsun.. özele gel ilacı vereyim :D

Merhaba arkadaşlar bi hafta önce 5-6 tane kanal açtım 2 si türk 4 tanesi yabancı fakat tbmler gün geçtikce düşüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum videolara kategorilerimle ilgili yüksek tbm veren kelimeleri bulup etiket olarak ekledim ilk bi kaç gün faydalı oldu 0.23$ tbm ye kadar çıktım fakat gün geçtikçe tbm düşmeye sayfa to artmaya başladı bu tbm yi az da olsa yükseltme şansım yok mu :( 170 tıka 5 dolar alınca koyuyor insana :( buyrun son 1 haftalık adsense kazanç raporu

rml2d.png
bugün tbm daha berter 0.01 den başlangıc yaptı şuan 0.02 :(

Tbm oranı o günün popülaritesine göre değişim göstermektedir.
Öyle gün olur 13,00$ tbm görürsünüz, çoğu günde 0,08 geçemezsiniz. Google anlık veri değişimine tabii bir sistem ile çalışmaktadır. Bu durumun sizinle hiçbir ilgisi yoktur, global bir durumdur.

Pes etmeyin

Bol kazançlar

Tbm oranı o günün popülaritesine göre değişim göstermektedir.
Öyle gün olur 13,00$ tbm görürsünüz, çoğu günde 0,08 geçemezsiniz. Google anlık veri değişimine tabii bir sistem ile çalışmaktadır. Bu durumun sizinle hiçbir ilgisi yoktur, global bir durumdur.

Pes etmeyin

Bol kazançlar

Sağolun hocam artık öyle yapıcaz gibi başka çaresi yok bugün tık rekoru alıcam galiba şu saatte 105 tık geldi sabah 10 da sıfırlanıyor sayaç :D ama 100 tıka 2 dolar almak :o:o

değerli arkadaşlar bildiginiz gibi etiket kavramı önemlidir. VDS' den ve diğer bot kaynaklarından video atarsanız etiketler gereksiz olacaktır. Bu sebepten dolayı izlenim ve kazanç düşecek aynı zaman da spama girmenize neden olacaktır. Size tavsiyem videoyap.com botudur. dediğim gibi youtubede etiket kavramı çok önemlidir. Piyasada belkide en çok botu ben kullanmışımdır. videoyap.com dan alırsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.. İlaç budur.. Bol ve hayırlı kazançlar dilerim Saygılar

Sağolun hocam artık öyle yapıcaz gibi başka çaresi yok bugün tık rekoru alıcam galiba şu saatte 105 tık geldi sabah 10 da sıfırlanıyor sayaç :D ama 100 tıka 2 dolar almak :o:o

Tık sayınız güzel, ufak bir niche kelime çalışması yaparsanız eminim daha iyi sonuçlar alacaksınız.

Bol kazançlar

yaptimda olmadi galiba yada ben beceremedim bilmiyorum :(

Tekrar tekrar yapın bir kez denedim olmadı deyip de işin içinden çıkmak olurmu? Bizim gibi bir millete pes etmek yakışmaz!

On kere yapsanız yinede olmasa pes etmeyin 11. yi daha bir azim ile yapın. Youtube da ancak bu şekilde kalıcı olursunuz.

Aksi durumda youtube kanal çöplüğünde yıllarca küflü çöp poşeti gibi kalır kanallarınız.

Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri