TBM Hakkında Genel Bilgiler.

• Kullanıcı abdiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

abdiyar

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar kimsenin kimseye minneti olmasın. Herkes TBM ile ilgili bildiğini konu altından yazarsa olayı aşmış oluruz.

1) Her arkadaşın merak ettiği ( Niche kelime bulduk. O kelimeyi ne yapacağız. Nasıl kullanacağız. )
2) Aynı videoyu birden fazla alakalı neiche yazmak Doğrumudur. ( Mesela kelimemiz : Money olsun Etiketler : Money , Make money , very money vs gibi birden fazla neiche kelime yazmalımıyız
3) Bulduğumuz niche kelimelerini her videoda kullanmak ( Niche kelimelerini başka videoların etiketleri arasına bir iki tanesini serpiştirsek doğru yapmış olurmuyuz.)

ntntm.png
)

Bu resimde en baştaki kelimede tek tık'ta 41 $ mı kazanıyoruz. Kazanmıyrsak gerçek tmb değerini nasıl öğreneceğiz ve bu fotoğraftaki iki seçenekten hangisini kullanmak mantıklı Düşük Rekabetimi,Yüksek rekabeti mi ?

Kimsenin anlatacağini sanmiyorum ama, takip edelim bakalim

Arkadaşlar takipte kalmak yerine mesela millet ben bunu biliyorum şeklinde gitse zaten olay çözülmüş olur.

Kimse Bu Niche Olayinda Yardim Etmiyor Anlamis Degilim

Kimse bildiğini söylemiyor, ancak birisi bilgi paylaşırsa öyle konulara özen gösteriliyor. Kazanç arttıracak bilgiler ile ilgili biri soru sorunca herkes ortadan kayboluyor. :)

Dostlarim Bilen varda Parayla Anlatiyor; Herkez Kendini Düşünür Olmuş,

[MENTION=979]Dizici[/MENTION] hocam bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Arkadaslar su an cepden giriyorum foruma sehir disindayim ,eve dondugumde sizlere Tbm ve Niche hakkinda bilgiler verecegim.

Ozellikle normal kanallar ile siradan 0.3-0.6 arasi kalan tbm oranlarinin basit calismalarla nasil yukarlara cekilecegini anlatacagim.

Ve ayrica herkes herseyini ucretsiz,bildigini bedeva dagitacak diye bir sey yok bu konuda sistemler etmenize gerek yok.Karsidaki insaninda 2 gozu 2 eli var,sizinde,o nasil o bilgiye ulasmissa,sizde ayni 2 goz ve 2 elle karsinizdada dunya vitrini bir bilgisayar kendiniz bulmalisiniz.Hazira konmayi birakin,bu benclillik dir.

Saygilarimla.

1) Her arkadaşın merak ettiği ( Niche kelime bulduk. O kelimeyi ne yapacağız. Nasıl kullanacağız. )
2) Aynı videoyu birden fazla alakalı neiche yazmak Doğrumudur. ( Mesela kelimemiz : Money olsun Etiketler : Money , Make money , very money vs gibi birden fazla neiche kelime yazmalımıyız
3) Bulduğumuz niche kelimelerini her videoda kullanmak ( Niche kelimelerini başka videoların etiketleri arasına bir iki tanesini serpiştirsek doğru yapmış olurmuyuz.)

1- Niche kelimeyi çogu insan şey olarak düşünüyor nicheyi buldum etikete yazdım şimdi tbm olcak bilmem kaç , öyle degil arkadaşlar . TBM Oranı (Arama) yazıyor adı üstünde ARAMA . Nicke kelimemiz Money olsun , Videomuzun etiketine Money yazdık tamam . Şimdi Niche kelimesinin meyvesini nasıl yicez asıl soru bu . Kulllanıcılar Googleye Money yazıpta sizin videonuz çıkarda ordanda sizin videonuza tıklar reklama da tıklar ise o Money'in verdigi 1 TBM parası adsense hesabınıza geçer . Niche özet olarak budur .

2 - Ben kendi yaptıgımı söyliyim size kısaca , ben niche aramam , Google Adwordsu açarım videomun başlıgı Money olsun . Money ile alakası iyi tbmleri eklerim videoma , Bu sorunuza herkes farklı cevap verelim , ama aynı videoya birden fazla alakalı niche kelime yazmanın bi zararı oldugunu düşünmüyorum . 1. Sorunun niche açıklaması bu soruyuda destekliyor.

3 - Videolar kelime ile alakalı ise olabilir .Yine 1.Sorunun cevabı bunu destekliyor . Niche mantıgını umarım anlamışsınızdır.

peki 4. sıradaki rekabet işi ve gerçek tbm nasıl öğrenilir o kısım hakkında bir bilginiz var mı ?

mesela ben 90$'lık Tbm gördüm.

Mesela money kelimesinin Tbm değeri 90$ olsun birisi google'ye money yazıp bizim videodaki reklama tıklarsa 90$mı kazanacağız tek tıktan

Bence çok faydalı konu, Muslera hocamız da eve geldiğinde yardımcı olacakmış bu konuda, niche hakkında çok şey öğrenebiliriz birlikte

evet nishe önemli bir konu 2 kanalım var nisheli ama izlenim yok burda arkadaşlarada sordum fena değil bulduğun kelimeler dediler ama sıfır

bu konuyu bende takipteyim herhalde artık tamamen çözülecek sorular inşallah :)

Serkan abi sayesinde herkes kazanacak beyler :) teşekkürler Serkan abi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri