TBM Öneri!

• Kullanıcı Vbully Plus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vbully Plus

Yasaklanmış
Arkadaşlar yine kızabilirsiniz ama ben yinede yazmak istiyorum.

Herkes yeni adsense alıp yeni kanal açsa,

Herkes adwordsden farklı niche bulsa(geliri yüksek),

Sonracığıma herkes o kelimeye uygun video yüklese,

Sonra herkes o kelimeyi videoya etiketlese,

Sonra karşılıklı o kelimeyi aratsak o videoyu bulsak,

Sonracığıma çıkan reklama bir güzel tıklasak,

Tıkladığımız sitede 1-2 dk gezsek,

Herkes kazansa olmazmı?

Hergün okadar video yüklüyoruz okadar uğraşıyoruz ama kazancımızı yukarıya çekemiyoruz.(Anca videolarımız tutarsa :D )

Hem youtubeden aratıp o videoyu bulup tıklarsak doğal yollardan olur ve tüm arkadaşlarımız kazanır.

Yeni kanal yeni adsense yeni kelime ve 1 tıkla benim 8 günlük kazancımı elde etti :D

Diyeceklerim bu kadar.

İsteyen arkadaşlar yoruma gelsin konuşup koklaşalım :D

Önerilerinizi,Şikayetlerinizi,(Azarlamalarınızı :D ) yoruma yazabilirsiniz.

İletişim: Pm or Skype!

Saygılarımla Vbully Plus..............::::::::::||

Neden Bizim İnsanimiz Hep Çakallik Peşinde Bunu Hiç Anlamiş Değilim ..Birkez Öğrenmekden Azim den Yana Olsaniz Be Canim Dostlarim Benim..

ne kadar fırsat kolluyorsunuz fırsat yakalamaya çalısın. Böyle yollarla değil !!!!

(pm adta bi tıklayak sende tığla ) W:WWW :D D

Bence hakka girilmiş olur sonuçta reklam vereni kandırmış oluyoruz kendinizi o kişinin yerine koyun öyle düşünün benim fikrim bu gene size kalmış ...

hocam şu alengirli işleri bırakalım :D, aylık kazancımızı nasıl sabitleriz onu tartışalım bence

20 kanal aç vps al. hergün o kanala belirli haber kanallarından video çek. biri kapanır birini aç durma 500 kadar yolu var :D min 3 dolar sabitliyor günde :D denendi onaylandı :D ( 1 kere video patladı 1 hafta içinde 50 dolar 1 videodan geldi)

Çok kısa bir sürede adsense banlanır. O adsensele senin normal adsense inde bağlantı kurulursa normal adsense inde banlanır :)

Vbully sende bir user kasma, bir tıklatma falan şeklinde kazanmayı düşünüyorsunda bence youtubela uğraşsan yine kazanırsın :D Gerçi user kasma işe yarayaiblirde bunda cidden google direk anlar:D
Sonuçta tıklayanlar değişmiyor hergün 1 kere bile tıklasa tıklayan kişi aynı.

Plus'un aranmalarına hastayım devamlı bişeyler düşünüyor bu adama iyi bakın 30 yaşına kalmaz zengin olacak :P

Arkadaşlar yine kızabilirsiniz ama ben yinede yazmak istiyorum.

Herkes yeni adsense alıp yeni kanal açsa,

Herkes adwordsden farklı niche bulsa(geliri yüksek),

Sonracığıma herkes o kelimeye uygun video yüklese,

Sonra herkes o kelimeyi videoya etiketlese,

Sonra karşılıklı o kelimeyi aratsak o videoyu bulsak,

Sonracığıma çıkan reklama bir güzel tıklasak,

Tıkladığımız sitede 1-2 dk gezsek,

Herkes kazansa olmazmı?

Hergün okadar video yüklüyoruz okadar uğraşıyoruz ama kazancımızı yukarıya çekemiyoruz.(Anca videolarımız tutarsa :D )

Hem youtubeden aratıp o videoyu bulup tıklarsak doğal yollardan olur ve tüm arkadaşlarımız kazanır.

Yeni kanal yeni adsense yeni kelime ve 1 tıkla benim 8 günlük kazancımı elde etti :D

Diyeceklerim bu kadar.

İsteyen arkadaşlar yoruma gelsin konuşup koklaşalım :D

Önerilerinizi,Şikayetlerinizi,(Azarlamalarınızı :D ) yoruma yazabilirsiniz.

İletişim: Pm or Skype!

Saygılarımla Vbully Plus..............::::::::::||

bu arada sen lazmısın ?

O buldugun kelime ABD ye verdiği ile aynı TBM'yi vermeyecek senin tıklamana hocam.
Yani olmaz :)

20 kanal aç vps al. hergün o kanala belirli haber kanallarından video çek. biri kapanır birini aç durma 500 kadar yolu var :D min 3 dolar sabitliyor günde :D denendi onaylandı :D ( 1 kere video patladı 1 hafta içinde 50 dolar 1 videodan geldi)

Üstadım ne bileyim ben botla değilde manuel yüklemeyi seçiyorum.Böylece başlık-açıklama-etiketlerde spamı biraz olsun geçiyorum diye düşünüyorum. Fakat bi yerde hata yapıyorum günlük 3-5$ sabitleyemedim ne yazık ki. Geçen ay bir 2 videodan dediğin gibi günlük 50-60$ geldi. Aldık çok şükür ödeme ilaç gibi geldi. Lakin benim derdim aylık olarak kazanç sabitleme. Herkese bol kazançlar.

Adwors reklam vereni olarak bu bulusu kiniyorum, yaw arkadas biz googleye oduyoruz google size oduyor ki bizim gibi degerli musterileri kazansin reklamlarini daha fazla kullaniciya iletelim diye ve amacina ulasiyor reklamlarimiz milyonlarca kisiye gorunuyor binlerce kisi tikliyor ama nedense :) giden kuruslar coooook gelen kuruslar yok :) blog sitesi kurdum orayada yazdim reklamlara birkez tiklayin diye sonra dusundum benim reklamlarimda ayni seylerle somuruluyor diye o yazilari sildim, arkadaslar lutfen bir is yapiyorsaniz durustce yapin tek kendinizi dusunmeyin hep ben kazaniyim hirsi gercekten basiniza buyuk bir bela getirir her iki dunya dada..... amerikalilari sevmeyiz ama ona reklam veren turk rus yunan demeden sizlere kazanc yolu aciyor ki bu reklam verenler bizden memnun kalsin diye ve bunu yapmak la kalmiyor bu isi kotuye kullanananlar ile ugrasiyor ne gerek var ben googleye odemisi oda sizin hakkiniza duseni odemis alan razi veren razi deyip butun sahtekarliklarin yolu acik olsa ???? ama oyle demiyor reklam verenlerin reklamlarini yayinlatmak icin yapmis oldugu bu sistem ve bunu kullananlar art niyetli olmasin sahtekarlik olmasin diye aklinizin bile alamiyacagi demiyorum turk milleti olarak henuz icat eden tam anlamadan biz sahtekarligini cozuyorum o sistemin.... sistem uzerine sistem kuruyor sartlari agirlastiriyor bizler boyle kotu dusunmesek hersey daha kolay olacak.!!!!!

Üstadım ne bileyim ben botla değilde manuel yüklemeyi seçiyorum.Böylece başlık-açıklama-etiketlerde spamı biraz olsun geçiyorum diye düşünüyorum. Fakat bi yerde hata yapıyorum günlük 3-5$ sabitleyemedim ne yazık ki. Geçen ay bir 2 videodan dediğin gibi günlük 50-60$ geldi. Aldık çok şükür ödeme ilaç gibi geldi. Lakin benim derdim aylık olarak kazanç sabitleme. Herkese bol kazançlar.

Şöyle, ben o haber kanallarını takip ettiğim için her hafta bazen programları oluyor neyin hit getirdiğini iyi bildiğim için özellikle belirlediğim günlerdeki videoları videoyap ile direk çekiyorum etiketi ile birlikte :) Diğer yandan toplu indirme yaparkende 1000 video indiriyorum yüklüyorum sonra toplu etiket yapıyorum haber, güncel haber, günlük haber, kaza haberleri diye vs ingilizce olarak. Hit geliyor sonuçta gelmiyor değil. Bazen video patlamaları oluyor o iyi kar yaptırıyor. Valla 1 kere video patlasın ondan sonra kapansın benim karıma :D 2 gündür ilglenmiyorum bazı kanalların kapanmasına ragmen küçük küçük geliyor kanallardan günlük 3 5 dolar arası sabitlenmişti şimdi durdurdum para kazanmayı tüm kanallarda beyto ebimin ekibindeyim tbm çalışması için güzel şeyler öğreniyoruz. Tbm için farklı adsense dediğim olay için farklı adsense düşünüyorum bakalım hayırlısı :) Ama kazanmak istiyorsanız niche felan bilmiyorsanız bol kanal açın yeterli bol video :) küçük küçük birikir

arkadaşlar bende youtube daki videoları başka dile çevirip atıyorum ama 5*10 izlenme alıtor anlamadım gitti yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri