ayrıca video öncesi reklamlarda kapalı....
hocam sayfa to kaç video öncesi reklamlar kapalıyken?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayrıca video öncesi reklamlarda kapalı....
hocam sayfa to kaç video öncesi reklamlar kapalıyken?
usta onları koyamam sonra forumu bana devretmen gerekebilir
---------- Mesaj saat 13:46:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:34 civarında gönderildi. ----------
Evet hocam google reklamalrı kapalı bende...ayrıca video öncesi reklamlarda kapalı....
arkadaşlar herkez msj atmış tüyo tüyo diye size tek tavsiyem YTpara.Com adresindeki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın tüm konuları tek tek inceleyerek okuyun....1 haftanızı buna yaırın sonra gelin kanalınıza...bakın bakalım fikirleriniz değişmişmi ?
adsenseden reklamları engelle bölümünden google reklamlarını engelle , video öncesi için ise video düzenle de para kazanma sekmesinde alt alta işaretli 2 clik var alttakini kaldır
[MENTION=1523]mnote[/MENTION] bizde en fazla 0,04 ü gördükmillet yapıyor arkadaş bi biz yapamadık
![]()
Hocam benim standart suan en düşük 0.07 yükseltmeye yönelikte birşey yapmadım fazla suan icin izlenim yönünde ilerliyorum. Arada güzel tıklar geliyo mesela dün 20 adet 0.50 vardı![]()
Vay anasını beBiz 0.01-0.04 arası gidip gelelim senin tbm bak.. Devamı gelir umarım
tüyoları bekliyoruz mümkünse kelimleride paylaşırsan iyi olur
Parayı da hesabımıza atsın di mi![]()
Beyto birdaha boyle konu acarsan banlarim seni..
Bi heyecanla girdim Tbm Rekorum diye Beyto'nun konusunu gorunce ne gorsem 5 Dolarlik tbm.Sandim 40-80 dolarlik bir tbm vs.Sakin Rekorum vs diye acacagin bir dahaki tbm rekorum isimli konun 50 dolardan asagi olmasin..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.