TBM Rekorum :)

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
hocam sayfa to kaç video öncesi reklamlar kapalıyken?

çok düşük hocam tık sayısı %50 düştü ama kaznaç aynı hatta daha fazla artık 0,02 lik tbm ler yok geneli 0,15 gibi...

yani :

önce 100 tık oluyordu 0,04 ten 4 $ veriyordu
şimdi 50 tık oluyor 0,15 ten 7,5 $ veriyor ok

:D usta onları koyamam sonra forumu bana devretmen gerekebilir :D

---------- Mesaj saat 13:46:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:34 civarında gönderildi. ----------

Evet hocam google reklamalrı kapalı bende...ayrıca video öncesi reklamlarda kapalı....

arkadaşlar herkez msj atmış tüyo tüyo diye size tek tavsiyem YTpara.Com adresindeki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın tüm konuları tek tek inceleyerek okuyun....1 haftanızı buna yaırın sonra gelin kanalınıza...bakın bakalım fikirleriniz değişmişmi ?

google reklamlarıyla video öncesi reklamları nerden kapatıyoruz ?

adsenseden reklamları engelle bölümünden google reklamlarını engelle , video öncesi için ise video düzenle de para kazanma sekmesinde alt alta işaretli 2 clik var alttakini kaldır

adsenseden reklamları engelle bölümünden google reklamlarını engelle , video öncesi için ise video düzenle de para kazanma sekmesinde alt alta işaretli 2 clik var alttakini kaldır

hocam tesekkurler..

Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamları bu reklamın mı clikini kaldırmak lazım..

[MENTION=1523]mnote[/MENTION] bizde en fazla 0,04 ü gördük :) millet yapıyor arkadaş bi biz yapamadık :)

Hocam benim standart suan en düşük 0.07 yükseltmeye yönelikte birşey yapmadım fazla suan icin izlenim yönünde ilerliyorum. Arada güzel tıklar geliyo mesela dün 20 adet 0.50 vardı :)

Vay anasını be :) Biz 0.01-0.04 arası gidip gelelim senin tbm bak.. Devamı gelir umarım

allah daha çok tıklama ve kazanç nasip etsin çok sevindim emeklerinin karşılığını almaya başlamana keşke bizde alabilsek ....

Beyto birdaha boyle konu acarsan banlarim seni..

Bi heyecanla girdim Tbm Rekorum diye Beyto'nun konusunu gorunce ne gorsem 5 Dolarlik tbm.Sandim 40-80 dolarlik bir tbm vs.Sakin Rekorum vs diye acacagin bir dahaki tbm rekorum isimli konun 50 dolardan asagi olmasin..

hocam bu nasıl bir cevaptır 5$ ı göremeyenler var neden böyle yazdın ki

bende 0. 27 iyi diyolarldı çok çok sen uçmuşun

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] gözünü sevim beyto yardım et bize :) 300 400 tık geliyor tbm 0,02 0,03 arası yardım et beytooo :)

dün 0.04 olan tbm bugun 0.01 sabır etmeye devam
gün gelicek her video ıcın 2938492387 tık alacagım ! :D

Tbm rekorum tek tık 35 dolar bir daha da görmedim :). şu ara 0.02 lerde turluyorum.

Turkce icerik olmasina ragmen en fazla 0.45 gordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri