TbmMaster'ın mesajı

A
  • Kullanıcı akheronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

akheronn

Guest
Mnote adlı arkadaşımıza bile bu forumda yardımcı oldum beni az çok tanıması lazım.Fakat yerini mi sağlamlaştırmaya çalışıyor ne yapmaya çalışıyor gelmiş birde bana delikanlılık dersi verecek.Sen ki,her konudan haberin var,önce konuda "Dasboot" ile diğer elemanla tartışmadan haberin var,benim niye coz yaptığımdan haberin var,sen bunları bile bile,admincikle ben tartışırken giripde birşey yazmıyorsun adamın dünyadan haberi yok,kafasına göre ahkam kesiyor,çıkıpta demiyorsun olay farklı diye.Haksızlığa göz yuman bu ezik bana gelipte delikanlılık dersi veremez keza o yorumu beğenenlerde.İkinci kere kaydolduğumda foruma yazdım ya "Merhabayın" diye,ben sizin sitenize 2.kez üye olurkende davetiye ile oldum nasıl oldum,daha çokta davetiye var elimde yani yalan olmasın 5-6 tane daha var yani(gerçi siz üyelikleri açmışsınız ama neyse kapatsanızda nasıl olsa benim için farketmiyor,r10'da da aynı dileyene pm atarım hiç sıkıntı değil,malum dün biri beni banlattığını sanıyor)..Kısacası 2.kez üye olmamdaki amaç sizi aciz konumuna düşürmekti,düştünüzde,sizin sistemleriniz bana sökmez,ben yeterki isteyim,istediğimi alırım,siz kim olursanız olun.Yarın birgün üyeliği alımlarını kapatın ben yine üye olurum,local ban atın diycem bilmiyorsunuzdur bile,atsanızda olurum.Siz bana şekil yapacak adamlar değilsiniz.Siz wm değilsiniz,olamazsınız.Sorunu birdaha dile getiriyorum,sorun şuydu "r10 davetiyesini kimse kimseye vermez" bende çıktım dedim ki insanlık ben olduğum sürece bu dünyada bitmeyecek ! Aklı salim belli bir yaş ortalamasının üzerinde konulara attığı yorumlara ve itraderine bakarak yani insiyatifimle gerekli kişilere ihtiyacı olanlara r10 davetiyesi gönderdim ve göndereceğim.Bu sözlerim başta site admini olmak üzere pek çok arkadaşı germiş olacak ki haksız yere bir sürü suçlamayla karşılaştım.Ytpara için hazırladığım e-book bitmek üzereyken bunu yaptığınız için sizlere teşekkür ederim.Dediğim gibi ben var olduğum sürece İnsanlık ölmeyecek

Bu herif ciddi ciddi ruh hastası şimdide r10 dan sardırdı özel mesajla farkında değilim sanıyor,r10 yeni niki Google Fan Webmaster Forum . R10 dan banlatacak olan varsa banlatsın ergeni dün akşam olduğu gibi

ilk paragraf gercekten cok fazla derecede cocukca olmuş hani pek muhabbetimiz yok diye hatırlıyorum ama 15 yaşındada olsa bir insana yakışmaz yok o olamazsınız bu olamazsınız felan filan.

gercekten son derece gereksiz bir post. büyüyün lütfen artık. kendinize yakışanı yapın.

su pcyi kapatınca dışarda arkadaşlarımla takılırken oglum su pc başında ne yapıyorsun dedikleri zaman, gercekten kaliteli sistemlerde takılıyorum kültürlü insanlarla muhabbet ediyor bilgi paylaşıyorum diyebilmeliyiz.

sayenizde bu lafı söyleyebilecegimiz pek bir platform kalmadı ne yazikki.

neyse efkarlandım bi bira acayım hayata söveyim.

daspotmusun datpok musun anten ruh hastası sensın sendende yardım ısdedık bakmadınız bu adam yardım ettı alayınız reklam peşindesiniz

:) necisin sen anlamadım ki,şizofrensin orası kesin de.

konuyu okuyan yöneticiler kapatmayın su konuyu inanın butür insanları cok iyi tanırım.

kapatmayın saga sola saldırsın . cnkü onlara cevap verecek birisi olmayınca kaale alınmayınca daha bi sinirli oluyorlar o halleri cok hoşuma gidiyor.

Demekki TBMmaster için yazdığım son mesaj çok doğruymuş. Delikanlı olmadığın gibi gevşeksin

Her forumda böyle tipler çıkıyor.Ben gidiyorum diyor sonra fake üyeliklerle gelip cins cins mesajlar atıyorlar,milletle hebar yolluyorlar...

Babadan ogula nesil bu tipler galiba :)

burdan bu arkadaşa sesleniyorum eminim konuyu okuyor bana skypeden ulaş sana üyelik ayarlayalım senle dalga gecmek cok eğlenceli olacak dostummm!

halk oylaması yapalım madem demokraside yaşıyoruz ondan sonra konuyu uzatmasak.. gine 83 karakter icin boşuna zaman tüketim.. bi video upload etmiştim şimdi ..

evde kapıları tekmeliyormuş sinirden annesi aradı şimdi ne yaptınız bebeğime diyor,14 yaşındaymış keşke üstüne gitmeseydik o kadar:D

konu kapanmasın bence şuan 100000 kelimelik bi metin hazırlıyor. cok merak etim acıkcası.

Birde diyor yardım ettim. Gel ben sana yardım edeyim tanıdık psikiyatrist var seni topluma kazandırmamız lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri