TbmMaster'ın mesajı

A
  • Kullanıcı akheronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben herşeyi bıraktım __ alt çizgiyi çözmeye çalışıyorum bir bildiği vardır illa ki.. adam koskoca Tbm Masterı ve reis :)

üçgende benzerlik konusundan çıkıyor,alt çizgilere 2 dik 1 paralel çiziyon alanların oranı tbm yi veriyor:D

Tbmmaster, yardımcı olmaya çalıştı davetiye konusunda davetiye isteyenlere ki zaten sorumluluğu da kendindeydi. Davetiyem var isteyen olursa kafama yatarsa da verebilirim dedi bu kendi tercihidir kimse karışamaz. Ahkam da kesemez ! Buranın yöneticisi olabilrsin, ama kimseeye ahkam da kesemezsin, tehdit vari de yazamazsın ! Yalnız bu konuda oldukça çol çocuk görüyorum. Forum çol,çocuk yuvasına dönmüş resmen.

Adamın yaptığı hiçbir şey yok sadece davetiye vermek istedi. Konu büyüdükçe büyüdü.

Kendisiyle 2 hafta oldu yazışıyoruz internette fakat çok candan ve yardımsever biri bunu anladım. Şu ana kadar sanalda yazıştıklarımın çoğu ile de tanıştım hep de sanaldaki gibi çıktı karşıma, yanılmam yani kolay kolay. Adamına göre adam diyebilirim.

Burda ki yazılanları haketmiyor bu arkadaş !

Bu da burda sonra mesajımdır. Adiliyetin olmadığı yerde işim olmaz.

Adamına göre muamele yapılan yerde de bulunmam.

Selametle...

Tbmmaster, yardımcı olmaya çalıştı davetiye konusunda davetiye isteyenlere ki zaten sorumluluğu da kendindeydi. Davetiyem var isteyen olursa kafama yatarsa da verebilirim dedi bu kendi tercihidir kimse karışamaz. Ahkam da kesemez ! Buranın yöneticisi olabilrsin, ama kimseeye ahkam da kesemezsin, tehdit vari de yazamazsın ! Yalnız bu konuda oldukça çol çocuk görüyorum. Forum çol,çocuk yuvasına dönmüş resmen.

Adamın yaptığı hiçbir şey yok sadece davetiye vermek istedi. Konu büyüdükçe büyüdü.

Kendisiyle 2 hafta oldu yazışıyoruz internette fakat çok candan ve yardımsever biri bunu anladım. Şu ana kadar sanalda yazıştıklarımın çoğu ile de tanıştım hep de sanaldaki gibi çıktı karşıma, yanılmam yani kolay kolay. Adamına göre adam diyebilirim.

Sabah konu açıp lafını söylüyor ben gidiyorum diyor. Öğleden sonra yeni üyelik acıp Merhabayın ben geldim diyor bumu sizin adam dediniz ?

http://www.ytpara.com/hosgeldiniz-tanisma-forumu/7664-merhabayin-ytpara.html?highlight=merhabay%FDn

Arkadaşın banlanmasının sebebi davetiye dağıtması değil. Olayı çok yanlış anlamışsın. İstediği gibi davetiyesini verebilir, zaten davetiye vermeyi yasaklamadık sitede. "Davetiye istiyorum" diye konu açmayı yasakladık.
Yani TbmMaster kendisi bi konu açıp "davetiyem var, isteyenlere verebilirim" diyebilirdi. Kimse de neden veriyorsun demezdi.
Dediğim gibi banlanma sebebi arkadaşın karakteriyle alakalı.

Bir insan bu kadar rencide edilir. Çocuk denilen kişinin karşısında asıl siz yazdıklarınızla çocuklaşıyorsun uz! Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

valla hekeder etmez bilmyorum da birine biri laf söyledimi birde yöçnetici olursa arkasından koyun gibi akıllarıca dalga muhabbete atlıyan bilinçsizlere bu lafım adam yanlıştır dogrudur beni ilgilendimezde bu nedir anlamadımki ayıptır yani konuşan bir iki kişi konuştu konuşacagını, hiç alakasız adamlar yorum yapıyor.uzatmaya ne gerek var illa geyik yapacaklar açar bi geyik konusu eglenir

1 hafta önce tartışmaya girmiştim, özgür ortam istediğini herkes yazabilir diyen zihniyetler şimdi milletin yazdığına karışıyor ne biçim iş anlamadım.

Selametle...

Olayı baştan beri takip etmediğin için belki böyle düşünüyorsun ama bir değil iki değil dünden beri kendi kendine 10 tane konu açtı mesaj attı,çoğu hakarete varan yazılar,dün zaten belirtildi ''artık r10 istiyorum diye başlık açılmayacak sadece davetiye vermek isteyenler başlık açacak'' diye ama arkadaşta ergen hırsı olduğu için yine rahat duramadı,zaten banlanması da kendi isteğiyle oldu,hareketleri tamamen dengesiz.Bu akşam r10 dan aklı sıra bana oyun oynamaya çalışmasıda ayrı dava,adiliyet kavramından bahsedersen bu adamın uçurulması en adilane şey oldu.

Bu adam aklı sıra benim sözlük hesabımı götürecek r10 da işime taş koyacak,böyle adamla dalgada geçilir.

O da değil madem adamı yargılıyorsunuz, adamın banını açın da o da bir iki kelime yazsın, yargısız infaz sizin yaptığınız ayıp çok ayıp.

Bu kategori geyik kategorisi mi acaba ? 2 yönetici yazdı mesaj ondan sonra kitleseniz iyi olurdu , saçma sapan mesajlar ard arda geliyor.
Adam haklı veya haksızdır orası beni ilgilendirmez , şuan konuda yaptığınız muhabbet harbiden çocukca ve saçma.

O da değil madem adamı yargılıyorsunuz, adamın banını açın da o da bir iki kelime yazsın, yargısız infaz sizin yaptığınız ayıp çok ayıp.

Üyelikler açık dostum isterse cevap verir. Hem zaten onun bir sürü davetiyesi var. Biz onla başedemeyizki... :cool:

Bu arada :D Konu yanlış yere açılmış yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim :)

Üyelikler açık dostum isterse cevap verir. Hem zaten onun bir sürü davetiyesi var. Biz onla başedemeyizki... :cool:

Görevin ne kardeşim senin bu forumda düzeni sağlamak değil mi ? Hani düzen, hani eşitlik ? Amacın nedir bu konuda onu bir açıklarmısın ?

Selametle...

Ayrıca "adamına göre muammele" demişsinde, daha geçen hafta tbmmaster ile bir başkasının bir konu altındaki tartışmalarında bu davetiye konusunda tbmmaster haklı olduğu ve karşısındaki kullanıcı ona rencide edici sözler söylediği için diğer arkadaşı banladım..
Eğer mesele senin dediğin ya da zannettiğin gibi olsaydı ikiside banlanırlardı. Ama tbmmaster'ın herhangi bir hatası yoktu, diğer arkadaş gitti..
Adiliyetten bahsedecek olursak bu forumda 1 tek adaletsiz karar verdiğime inanmıyorum bugüne kadar.

Ha birisi çıkarda derse ki "sen şunu yaptın, bu adil değildi." Açıklamasını yaparım, gerçekten adil olmadığımı düşünürsemde herkesin ortasında özür dilerim. Forumda en sevdiğim yönetici arkadaşım bile yanlış karar verdiğinde geri döndürmüşlüğüm vardır. PM'den bana da serkan abiye de küfreden adamlar gördük biz durduk yere zevk için, onları bile banlamadık pm'den küfretti diye. Ha bu demek değilki gidin birbirinize pm'den küfredin :) O yüzden kusura bakma, katılmıyorum düşüncene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri