TbmMaster'ın mesajı

A
  • Kullanıcı akheronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görevin ne kardeşim senin bu forumda düzeni sağlamak değil mi ? Hani düzen, hani eşitlik ? Amacın nedir bu konuda onu bir açıklarmısın ?

Eşitlikten kastın ne ? Adamımı bulup getireyim siz varsınız yerine konuşan zaten. Cevap verecek yüzü varsa gelsin yazsın beklentin ne anlayamadım. Report tuşumu gözükmüyor. Tıkla neyse sorunun yaz üst yöneticiler ilgilencektir..

Eşitlikten kastın ne ? Adamımı bulup getireyim siz varsınız yerine konuşan zaten. Cevap verecek yüzü varsa gelsin yazsın beklentin ne anlayamadım. Report tuşumu gözükmüyor. Tıkla neyse sorunun yaz üst yöneticiler ilgilencektir..

Saygıdeğer canım kardeşim, biz kimsenin yerine konuşacak kadar aciz durumda olan insanlar değiliz. Sadece forumdaki yetkili kişilerin bu tür saçmalıklara fazla eğilimli olması beni rahatsız ediyor. O kadar uzun satırlı saçma yazılar yazmaktansa yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmanız benim düşünceme göre daha yararlı olacaktır.

O da değil madem adamı yargılıyorsunuz, adamın banını açın da o da bir iki kelime yazsın, yargısız infaz sizin yaptığınız ayıp çok ayıp.

Konuyu da özellikle ben kitletmiyorum. Mod. arkadaşlar kitlemişlerdi, ben açtım.
Sebebi ise biz tbmmaster ile alakalı gelip farklı kullanıcılardan veya araya soktuğu başka kullanıcılara açtırdığı konuları kitledikçe kendisi yeniden konu açıyor...
Sabahtan beri açılan 3. ya da 4. konu bu.

Bırakıyoruz ve bekliyoruz ki gelsin yazsında konu artık tamamen kapansın. Yoksa konu kitlemek kolay. Konuyu biz kitledikçe kendisi yeni konu açıyor veya açtırıyor.
Ama illa bi tepki göstereceksen bunları sabahtan beri görüpte usanan, bu konu altına giripte tepkilerini gösteren insanlara değilde bu konuları açanlara gösterebilirsin.

Bu konuyu açan arkadaşta, banlanan kişinin sözcülüğünü yaptığı için en başta banlanmıştı. Onunda banını açtım, yazsın diye. Zira o da banlanacak.

Saygıdeğer canım kardeşim, biz kimsenin yerine konuşacak kadar aciz durumda olan insanlar değiliz. Sadece forumdaki yetkili kişilerin bu tür saçmalıklara fazla eğilimli olması beni rahatsız ediyor. O kadar uzun satırlı saçma yazılar yazmaktansa yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmanız benim düşünceme göre daha yararlı olacaktır.

Bende chaosangel a katılıyorum tık başına maliyet ustası arkadaşımız nickini değiştirerek ve hakaret vs davranışları bırakarak tekrar onunla beraber bilgi alışverişi sağlayarak gelirlerimizi arttırabiliriz. tık başına maliyet ustası her ne kadar yanlış davranmış olsada ona bir şans daha en azından bir söz hakkı verilmelidir. Benim fikrim ve kanaatim bu yöndedir, tıpkı saygıdeğer canım kardeşim chaosangel gibi. lütfen tık başına maliyet ustasının banını açın. saygılar

Bende chaosangel a katılıyorum tık başına maliyet ustası arkadaşımız nickini değiştirerek ve hakaret vs davranışları bırakarak tekrar onunla beraber bilgi alışverişi sağlayarak gelirlerimizi arttırabiliriz. tık başına maliyet ustası her ne kadar yanlış davranmış olsada ona bir şans daha en azından bir söz hakkı verilmelidir. Benim fikrim ve kanaatim bu yöndedir, tıpkı saygıdeğer canım kardeşim chaosangel gibi. lütfen tık başına maliyet ustasının banını açın. saygılar

Tekrar belirteyim, tbmmaster bu forumdan kişisel sorunlardan dolayı banlanmadı.
Neden banlandığıyla alakalı konuları bi kac sayfa önce verdım. Bakarsanız görebilirsiniz. Ha tartışmaya girdiği admin benim ama banlayan ben değilim. Mesajlarını ben okuyamadan baska bi yönetici arkadaşım banlamış.

Forum kurallarını ihlal ettiği için banlanan üyenin banını süresiz olarak açacaksak, dolandırıcılıktan banlananlarınkini de açalım mı?

Bişeyi söylerken düşünün arkadaşlar rica ediyorum.
Ayrıca konuyu açan arkadaşta cevap vermediği ve offline olduğu için onuda banlıyoruz, neden banlandığını merak eden olursa onun içinde forum kurallarına bakabilir.

Konuyuda kitliyorum. Karşı tarafın söz hakkını elinden aldıktan sonra açık durmasının manası yok.

Hepinize iyi forumlar. Hayırlı geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri