TEb bankasının 93 tl hesap işletim ücreti alması

crowkiller

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yakamdan düşmeyen ısrarcı bir banka görevlisi yüzünden kredi kartı çıkarma gafletinde bulunmuştum üniversite zamanımda, kartı 3 senedir falan 1-2 kere zorda kalıp kullandım ama 10 tl yi geçmemiştir heralde kullanımım,herneyse yakın zamanda paraya ihtiyacım oldu ve tesadüfen üye olduğum bir sitede çeviri isteği aldım, 15 sayfalık bir metindi ,bir inşaat firmasının web sitesinin türkçeden ingilizceye çevirisiydi,100 liraya anlaştık, herneyse 3 gün filan oldukça yorucu bir şekilde tamamladım ve paramı gönderdi arkadaş sağolsun, üniversite biteli baya oldu ve işsizim, baya sevindirdi bu para beni, lakin bugün internet bankacılığından parama bir baktım 0 yazıyor, çalındı mı alındı mı derken bir sürü uğraşla anladım ki adamlar hesap işletim ücreti adı altında bütün parama el koymuşlar, cidden çıldırdım sinirden, bu devirde insan namusuyla para kazanamıcak heralde, resmen dağ başında yaşıyoruz, bir kaç arkadaş bankayı aramamı ve itiraz etmemi bu şekilde geri alabileceğimi söyledi, ne yapmalıyım sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 1104

hocam internet bankacılığı kullanan tüm hesaplardan aylık yada 6 ayda bir kesiliyor

Bende ziraat Kullanıyorum İnternet bankacılığı hiç para kesmedi. Bir otomatik ödeme talimati verdim. hiç bir kesinti yok kesinti olsada 90 ₺ olacağını düşünmüyorum

hocam internet bankacılığı kullanan tüm hesaplardan aylık yada 6 ayda bir kesiliyor

Enişteme sordum benden de kestiler kapattırdım dedi ki eniştemin intenet bankacılığıyla filan işi olmaz, internetle bilgisayarla da işi olmaz, bunun tek adı var oda soygun, kartı bana kakalarken yıllık kullanım ücreti yok falanda demişlerdi, burada sormamın sebebi daha önce başına gelen var mı, varsa ne yaptı

Bu parayı geri alabiliyorsunuz diyorlar benden de iş bankası Ocak'ta 50tl kesti üzerine düşememiştim pek hatırlattığın iyi oldu bir arayıp sorayım şunu.

Eğer bir zorunluluğunuz yok ise bu bankalarda durmayın hocam. Ziraat-Halbankası var 5 tl falan kesiyor. Enpara-kuveyt var hiç kesmiyor. Eğer otomatik ödeme talimatı gibi bir şansınız varsa çoğu banka zaten 2 tane otomatik ödeme talimatı veren müşterilerinden ücret almıyor.

Merhaba arkadaşlar yakamdan düşmeyen ısrarcı bir banka görevlisi yüzünden kredi kartı çıkarma gafletinde bulunmuştum üniversite zamanımda, kartı 3 senedir falan 1-2 kere zorda kalıp kullandım ama 10 tl yi geçmemiştir heralde kullanımım,herneyse yakın zamanda paraya ihtiyacım oldu ve tesadüfen üye olduğum bir sitede çeviri isteği aldım, 15 sayfalık bir metindi ,bir inşaat firmasının web sitesinin türkçeden ingilizceye çevirisiydi,100 liraya anlaştık, herneyse 3 gün filan oldukça yorucu bir şekilde tamamladım ve paramı gönderdi arkadaş sağolsun, üniversite biteli baya oldu ve işsizim, baya sevindirdi bu para beni, lakin bugün internet bankacılığından parama bir baktım 0 yazıyor, çalındı mı alındı mı derken bir sürü uğraşla anladım ki adamlar hesap işletim ücreti adı altında bütün parama el koymuşlar, cidden çıldırdım sinirden, bu devirde insan namusuyla para kazanamıcak heralde, resmen dağ başında yaşıyoruz, bir kaç arkadaş bankayı aramamı ve itiraz etmemi bu şekilde geri alabileceğimi söyledi, ne yapmalıyım sizce ?

hocam bazı bankalarda öğrenci hesabı bazılarında harçlık hesap haricindeki tüm bireysel kartlarda hesap işletim ücreti adı altında paralar kesiliyor. paralar bazılarında 6 ayda bir 90 Tl küsürlü olabilir bazılarında 3 ayda bir ve bazılarında da aylık olarak kesilmekte. yani bunu önceden bilmeniz gerekir bunu herkes biliyor. Geri alınabilme konusunda bir çözüm bilmiyorum henüz ziraat bankasında kredi yada burs kartı olduğu zaman öğrenci belgesiyle alınabiliyordu

hocam adıma hiç kredi kartı çıkarmadım ama hesaplarım internet bankacılığına açık yani borsa (HİSSE SENEDİ) alabiliyorsunuz,

denizbank hesabından aylık 8 TL

yapı kredi hesabımdan da aylık 10 TL kesiliyor...

Eğer bir zorunluluğunuz yok ise bu bankalarda durmayın hocam. Ziraat-Halbankası var 5 tl falan kesiyor. Enpara-kuveyt var hiç kesmiyor. Eğer otomatik ödeme talimatı gibi bir şansınız varsa çoğu banka zaten 2 tane otomatik ödeme talimatı veren müşterilerinden ücret almıyor.

hocam zaten işim düşmese TEBle falan ne işim olur, çeviri veren arkadaş istedi bende bu kartımı verdim bi anda kesildi, şimdiye kadar 40 tl lik işlem yapmışım 90 tl para aldılar benden ,her 2 ay için 25 küsür tl para almışlar yukardaki resme bakarsanız, 2 ayda 25 tl lik ne işlem yapılıyor ki, forumlara falan baktım bi sürü insanın başına gelmiş ve bankayı arayıp kartı kapattırmak istediğinizi belirttiğinizde parayı iade ediyorlarmış. böyle böyle milyonları kaldırıyor adamlar, hakkını arayana veriyorlar aramayana vermiyorlar, verdikleri adamın parasını 1 kaç gün tutarak bile bir sürü kara geçiyorlar

enpara hiç sorun yaşatmadı şuana kadar tavsiye

Enişteme sordum benden de kestiler kapattırdım dedi ki eniştemin intenet bankacılığıyla filan işi olmaz, internetle bilgisayarla da işi olmaz, bunun tek adı var oda soygun, kartı bana kakalarken yıllık kullanım ücreti yok falanda demişlerdi, burada sormamın sebebi daha önce başına gelen var mı, varsa ne yaptı

Bu parayı geri alabiliyorsunuz diyorlar benden de iş bankası Ocak'ta 50tl kesti üzerine düşememiştim pek hatırlattığın iyi oldu bir arayıp sorayım şunu.

Bankalar daima bizi soyuyo ama onlara 1 kuruş bile yedirmeyin !

yapacağınız iş bu 5 dakakda paranızı alıcaksınız dediklerimi yaparak: 2 veya 3 adet fatura talimatı verin hesabınızda daha sonra arayın müşteri hizmetlerini isteyin paranızı anında iade edecekler bunun dışında telefon aç mail at s boş gereksiz cevaplar veriyolar.

Kuveyttürk kullanıyorum. EFT have hesap işletim gibi hiç bir masrafı yok.

Bankalar daima bizi soyuyo ama onlara 1 kuruş bile yedirmeyin !

yapacağınız iş bu 5 dakakda paranızı alıcaksınız dediklerimi yaparak: 2 veya 3 adet fatura talimatı verin hesabınızda daha sonra arayın müşteri hizmetlerini isteyin paranızı anında iade edecekler bunun dışında telefon aç mail at s boş gereksiz cevaplar veriyolar.

Fatura talimatı derken ? hocam pek anlamıyorum bankadır kredi kartıdır böyle şeylerden, açıklama yapar mısınız, nerden talep edebilirim bunu

Garanti'de yıllık 110tl'ye yakın birşeyde.
Para bırakmayınca çekemiyorlar.
Para yatınca hemen çekmen lazım Hesap işletim ücreti olan bankalardan.
Ben parayı gelince hemen çekiyorum, İşletim ücretide çekemiyorlar.
Tıpta çareler tükenmez.
:D

BDDK ya bir dilekçe yazın banka size ister istemez geri dönüş yapacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri