Merhaba arkadaşlar yakamdan düşmeyen ısrarcı bir banka görevlisi yüzünden kredi kartı çıkarma gafletinde bulunmuştum üniversite zamanımda, kartı 3 senedir falan 1-2 kere zorda kalıp kullandım ama 10 tl yi geçmemiştir heralde kullanımım,herneyse yakın zamanda paraya ihtiyacım oldu ve tesadüfen üye olduğum bir sitede çeviri isteği aldım, 15 sayfalık bir metindi ,bir inşaat firmasının web sitesinin türkçeden ingilizceye çevirisiydi,100 liraya anlaştık, herneyse 3 gün filan oldukça yorucu bir şekilde tamamladım ve paramı gönderdi arkadaş sağolsun, üniversite biteli baya oldu ve işsizim, baya sevindirdi bu para beni, lakin bugün internet bankacılığından parama bir baktım 0 yazıyor, çalındı mı alındı mı derken bir sürü uğraşla anladım ki adamlar hesap işletim ücreti adı altında bütün parama el koymuşlar, cidden çıldırdım sinirden, bu devirde insan namusuyla para kazanamıcak heralde, resmen dağ başında yaşıyoruz, bir kaç arkadaş bankayı aramamı ve itiraz etmemi bu şekilde geri alabileceğimi söyledi, ne yapmalıyım sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 1104
Ekli dosyayı görüntüle 1104