Tehdit Edilmem hakkında yardım

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Şimdi üniversite okuyorum bir arkadaştan kız arkadaştan not istedim sınav için fakat bunun sevgilisi varmış işte beni aradı kardaş buna yazma seni öldürürüm yarın felan görürsün dedi Öldürücem felan dedi ben ne yapabilirim acaba ?

kesin öldürecek diyorsan tatlı dille diyeceksin kardeşim not istedik amacımız kötü olsa ona göre davranırdık.merak etme benimde sevgilim var ne yan gözle bakarım ne bakılması hoşuma gider.

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

arama yaparak söyledi bu çıakrmı ?

ses kaydı alsanda kanıt niteliği taşımaz

kesin öldürecek diyorsan tatlı dille diyeceksin kardeşim not istedik amacımız kötü olsa ona göre davranırdık.merak etme benimde sevgilim var ne yan gözle bakarım ne bakılması hoşuma gider.

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

ses kaydı alsanda kanıt niteliği taşımaz

zaten öyle dedim de bu turkcell de ses kayıtları durmuyormu acbaa ?

Tatlıya bağla kardeşim, ara ve de ki not için aradığımı düşünüyorsan yanılıyorsun yürümek için aradım de. Yarın gizli kamerayla git ve olayları çek hayırlı olsun artık büyük bir youtubersın.

Tatlıya bağla kardeşim, ara ve de ki not için aradığımı düşünüyorsan yanılıyorsun yürümek için aradım de. Yarın gizli kamerayla git ve olayları çek hayırlı olsun artık büyük bir youtubersın.

arkadaş burada yardım istemiş sizin bu tarz mesaj atmanız biraz alaycı geldi bana !

eskiden pek umursamıyordular bu tür tehditleri şuan bilmiyorum ama tavsiye ortak bir tanıdık veya onun bir arkadaşını aracı yap niyetinin asılmak v.s olmadığını ve sevgilisi izin vermediğine göre bundan sonra da muhatap asla olmayacağını v.s ilet sorun kalmaz tahminimce ...

Şimdi üniversite okuyorum bir arkadaştan kız arkadaştan not istedim sınav için fakat bunun sevgilisi varmış işte beni aradı kardaş buna yazma seni öldürürüm yarın felan görürsün dedi Öldürücem felan dedi ben ne yapabilirim acaba ?

kızda gıdıp sevgılısıne mı soylemıs hemen,kıskandırmayamı calısmıs ne acayıp,
bence ıkısındende uzak dur

ıster tatlıya bagla ama hala rahatsız eden mal tayfasından bırıyse laftan anlamayan gıt polıse sıkayette bulun bır ıfadesını alsınlar.

Polisi ara sabah okula gitmeden , bu zamanda o kadar mal var ki , hersey beklenir bu tiplerden...

Öldürmek öyle çocuk oyuncağı mı. Yarın savcılığa veya en yakın polis merkezine giderek tehdit edildiğinizi söyleyip şikayetçi olun. Ardından beni yanlış anladın telefonu bugünkü gibi tatlı tatlı gelecektir.

kız belki cocuğu kendine bağlamak için oyun çevirmiş olabilir.Bazen kızlar böyle şeyler yapabiliyor

En iyisi heralde polise gidip şikayet etmek ama elimde bir delil yok sadece aradığına dair kanıt var

bi taneside asıl dedilin konuşmada olduğuınu söylememiş asıl tehdit konuşmada saten seninle görüşürken tehditi yağdırdıysa kendi ınfazını resmen hazırlamış dmktir millet vekili arayacağım tehdit edeceğim ve delil sayılmayacak varmı böylesi
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocamızın yasıınına katılıyorum +1 yinede tehditi basite almamak gerek

Son düzenleme:
Yarın en yakın karakola gidip şikayette bulun, durumu anlat ve yazılı olarak ifadeni ver, şahıs olayı ikrar etmediği sürece evet hakkında kamu davası açılamaz(tanık veya delil olmadığı için) ama şu husus var; onun da ifadesi alınmak zorunda, yani en azından ifadesi alınır şüpheli sıfatıyla bu onun gözünü belki korkutur. bir kere şüpheli sıfatıyla ifade verdiğinde yıllar geçse de o dosya her zaman kayıtlarda gözükür, ha takipsizlik almıştır ha ceza almıştır çok mühim değil pek bir ehemmiyeti yok ancak en azından bunun psikolojik bir baskısı vardır. İlla sonuç almak zorunda değilsin, en azından tehdit etmenin basit bir şey olmadığını öğrenir. Bu dediğimin dışında başka alternatif seçeneğin yok

Son düzenleme:
Seni tehdit ettiğini ispatlayamıyorsan işi adli boyuta taşımanı önermiyorum. Mesaj atıp kötü niyetinin olmadığını ve rahatsız olduysa veya yanlış anlaşılma olduysa özür dilediğini ve tekrar hiç bir şekilde irtibat kurmayacağını söyle. tehditli bir mesajla işi uzatarak cevap verirse o mesajla karakola suç duyurusunda bulunursan o noktadan sonra sana yaklaşmaması gerektiğini karakolda kendisine çok iyi anlatırlar. Ama her şeye rağmen psikopat birine rast geldiysen Allah yardımcın olsun. Böyle durumlarda tehditten bıkıp karşı tarafı çok temiz bir şekilde dövdürüp ondan sonra rahat rahat gezen insanlar da var umursamadığı için kafasını gözünü patlattıran da var. O yüzden böyle durumlarda tavsiye vermek çok kolay değil gerçekten. (Yatırım tavsiyesi değildir. :) )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri