Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyse konuda olanlar buyrun, tam karşıda küçük ışığı yanan evde FullScreen'da görevli mi yonetimi neymiş dün tanıştım daha onuda çağıralım, hep beraber içelim.
![]()
Ya anlamıyorum her gelen benimi bulur ya, yemin ederim günün en az 2 saati telif atmakla ve bu attığım telifleri takip etmekle geçiyor. Bu arkadaşımızda Türk, galiba kendi farklı okullara gidiyor olabilir ama zekası ana sınıfına gidiyor.
Son olarak YTP'nin Platin bölümü bunun için mi var? (Resme bakın)
![]()
Ben bu mesajı burada yayınladım bakalım bu kalvye delikanlısı arkaşımız buraya cevap yazacak kadar cesaretlimi?
Konuyu iyice acinda bilelim kin hakkli kim haksiz. Hangi video ya telif yolladin. O video senin okdugunu kanitla bize ki . Bizde bilelim tehtid etmekde hakli mi haksiz mi adam.
tam uyuyodum tim den bir ark aradı hazırlıklar başladı dikkat et
Hocam illa karşı bıldırım gönderen oluyordur Onları mahkemeyemı verıyorsun merak ettim Karşı bıldırımde izlenecek yol youtubeye göre Eğer sormamda sakınca yoksa Bu arada ben kesınlıkle Türkçe içerik çalısmıyorum Birde kendi çektiğim videoya bile telif gelse gene gerı bıldırım yapmam
bu forumu seviyorum vurdulu kırdılı gün çok=
Hocam anladığım kadarı ile karsı bildirimde bulunan kişiyi mahkemeye vermıyorsun ama youtubeye bir nevi belge sunmuş oluyorsun Şimdi buradan şu sonucu çıkarabılırmıyız sizin için değil tabi Diyelim falanca kişi sahte sandı fılanca şirkete karşı bıldırımde bulundu ve bu karşı bıldırım kabul oldu Filanca şirket de kıllık yapmak ıcın belge sunmak yerıne adamı dırek mahkemeye verdi Ama kıllık yapmıyacak olsa belge de sunabılırdı youtubede karsı bıldırım de davalının tekrar içeriği yukleyebılmesi için sizi mahekemeye vermesı gerekiyor dıye yazıyordu Uzun lafın kısası dava ile urasmak yerıne belgemı sunuyor Burada Zurnanın zırt dedi yer belge sunmassa içeriği yüklemek için mahekeme tek seçenekmi kalıyor Süreklı telif gönderıyorum yazmıssınız bu konularda bılgılısınızdır İlerde gerı bıldırımde bulunacak arkadaşlarda bu yazımızı okurlarda iyice emın olmadan gerı bildirimde bulunmazlar yanı faydamız olsun bütün arkadaşlarımıza Teşekkur ederım şimdidenHiç vermedim zaten YT'ye videoların bana ait olduğuu kanıtlamak işin en kolay tarfı, videoda olan logo, once kımın eklediği, ham goruntuler, cekilen kamera bunlar birer delil ama illakı ıs uzarsa neden vermeyeyım kı, sonunca avukat, dava parasını kaybeden taraf oduyor. oda yuzde yuz kaybedecek
Hocam anladığım kadarı ile karsı bildirimde bulunan kişiyi mahkemeye vermıyorsun ama youtubeye bir nevi belge sunmuş oluyorsun Şimdi buradan şu sonucu çıkarabılırmıyız sizin için değil tabi Diyelim falanca kişi sahte sandı fılanca şirkete karşı bıldırımde bulundu ve bu karşı bıldırım kabul oldu Filanca şirket de kıllık yapmak ıcın belge sunmak yerıne adamı dırek mahkemeye verdi Ama kıllık yapmıyacak olsa belge de sunabılırdı youtubede karsı bıldırım de davalının tekrar içeriği yukleyebılmesi için sizi mahekemeye vermesı gerekiyor dıye yazıyordu Uzun lafın kısası dava ile urasmak yerıne belgemı sunuyor Burada Zurnanın zırt dedi yer belge sunmassa içeriği yüklemek için mahekeme tek seçenekmi kalıyor Süreklı telif gönderıyorum yazmıssınız bu konularda bılgılısınızdır İlerde gerı bıldırımde bulunacak arkadaşlarda bu yazımızı okurlarda iyice emın olmadan gerı bildirimde bulunmazlar yanı faydamız olsun bütün arkadaşlarımıza Teşekkur ederım şimdiden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.