Tehdite Bak Hizaya Gel

Neyse konuda olanlar buyrun, tam karşıda küçük ışığı yanan evde FullScreen'da görevli mi yonetimi neymiş dün tanıştım daha onuda çağıralım, hep beraber içelim.

1jvQpp.jpg

Yarasın abime :)

Edit : Kokusu buraya kadar geldi :D

tam uyuyodum tim den bir ark aradı hazırlıklar başladı dikkat et

Konuyu iyice acinda bilelim kin hakkli kim haksiz. Hangi video ya telif yolladin. O video senin okdugunu kanitla bize ki . Bizde bilelim tehtid etmekde hakli mi haksiz mi adam.

Ya anlamıyorum her gelen benimi bulur ya, yemin ederim günün en az 2 saati telif atmakla ve bu attığım telifleri takip etmekle geçiyor. Bu arkadaşımızda Türk, galiba kendi farklı okullara gidiyor olabilir ama zekası ana sınıfına gidiyor.

Son olarak YTP'nin Platin bölümü bunun için mi var? (Resme bakın)

nYMn41.png

Ben bu mesajı burada yayınladım bakalım bu kalvye delikanlısı arkaşımız buraya cevap yazacak kadar cesaretlimi?

Hocam illa karşı bıldırım gönderen oluyordur Onları mahkemeyemı verıyorsun merak ettim Karşı bıldırımde izlenecek yol youtubeye göre Eğer sormamda sakınca yoksa Bu arada ben kesınlıkle Türkçe içerik çalısmıyorum Birde kendi çektiğim videoya bile telif gelse gene gerı bıldırım yapmam

Herhalde artık savurduğu tehdidi yutmuştur , boynu büküp vay anasını demiştir :P

Konuyu iyice acinda bilelim kin hakkli kim haksiz. Hangi video ya telif yolladin. O video senin okdugunu kanitla bize ki . Bizde bilelim tehtid etmekde hakli mi haksiz mi adam.

İstersen kanalımı yazayım hocam. Sana bazı şeyleri kanıtlamak için. Günde 2 saat telif atıyorum 12 saate çıksın. ki ben spam çalışıyor olsam bile bu tür tehdit söz konusu olamaz ki benim nasıl videolar hazırladığımı forumda bilenler bilir.

Konu arkadasa 40 kusur telif attım oda bu mesajı yazmış. Videolar bana ait olmasa neden telif atayım ki?

Hocam illa karşı bıldırım gönderen oluyordur Onları mahkemeyemı verıyorsun merak ettim Karşı bıldırımde izlenecek yol youtubeye göre Eğer sormamda sakınca yoksa Bu arada ben kesınlıkle Türkçe içerik çalısmıyorum Birde kendi çektiğim videoya bile telif gelse gene gerı bıldırım yapmam

Hiç vermedim zaten YT'ye videoların bana ait olduğuu kanıtlamak işin en kolay tarfı, videoda olan logo, once kımın eklediği, ham goruntuler, cekilen kamera bunlar birer delil ama illakı ıs uzarsa neden vermeyeyım kı, sonunca avukat, dava parasını kaybeden taraf oduyor. oda yuzde yuz kaybedecek

Hiç vermedim zaten YT'ye videoların bana ait olduğuu kanıtlamak işin en kolay tarfı, videoda olan logo, once kımın eklediği, ham goruntuler, cekilen kamera bunlar birer delil ama illakı ıs uzarsa neden vermeyeyım kı, sonunca avukat, dava parasını kaybeden taraf oduyor. oda yuzde yuz kaybedecek
Hocam anladığım kadarı ile karsı bildirimde bulunan kişiyi mahkemeye vermıyorsun ama youtubeye bir nevi belge sunmuş oluyorsun Şimdi buradan şu sonucu çıkarabılırmıyız sizin için değil tabi Diyelim falanca kişi sahte sandı fılanca şirkete karşı bıldırımde bulundu ve bu karşı bıldırım kabul oldu Filanca şirket de kıllık yapmak ıcın belge sunmak yerıne adamı dırek mahkemeye verdi Ama kıllık yapmıyacak olsa belge de sunabılırdı youtubede karsı bıldırım de davalının tekrar içeriği yukleyebılmesi için sizi mahekemeye vermesı gerekiyor dıye yazıyordu Uzun lafın kısası dava ile urasmak yerıne belgemı sunuyor Burada Zurnanın zırt dedi yer belge sunmassa içeriği yüklemek için mahekeme tek seçenekmi kalıyor Süreklı telif gönderıyorum yazmıssınız bu konularda bılgılısınızdır İlerde gerı bıldırımde bulunacak arkadaşlarda bu yazımızı okurlarda iyice emın olmadan gerı bildirimde bulunmazlar yanı faydamız olsun bütün arkadaşlarımıza Teşekkur ederım şimdiden

Hocam anladığım kadarı ile karsı bildirimde bulunan kişiyi mahkemeye vermıyorsun ama youtubeye bir nevi belge sunmuş oluyorsun Şimdi buradan şu sonucu çıkarabılırmıyız sizin için değil tabi Diyelim falanca kişi sahte sandı fılanca şirkete karşı bıldırımde bulundu ve bu karşı bıldırım kabul oldu Filanca şirket de kıllık yapmak ıcın belge sunmak yerıne adamı dırek mahkemeye verdi Ama kıllık yapmıyacak olsa belge de sunabılırdı youtubede karsı bıldırım de davalının tekrar içeriği yukleyebılmesi için sizi mahekemeye vermesı gerekiyor dıye yazıyordu Uzun lafın kısası dava ile urasmak yerıne belgemı sunuyor Burada Zurnanın zırt dedi yer belge sunmassa içeriği yüklemek için mahekeme tek seçenekmi kalıyor Süreklı telif gönderıyorum yazmıssınız bu konularda bılgılısınızdır İlerde gerı bıldırımde bulunacak arkadaşlarda bu yazımızı okurlarda iyice emın olmadan gerı bildirimde bulunmazlar yanı faydamız olsun bütün arkadaşlarımıza Teşekkur ederım şimdiden

Mahkeme uzun ve mali gider demektir. O nedenle film gibi paylaşımlarda kimse kolay kolay mahkemeye vermez verse bile çıkacak sonuç videonun kaldırılması olur en fazl atelep etmişse mahkeme masrafları olur sanmıyorum ki adam senden tazmınat istesin.

Geri bildirim yaptığın zaman prof bir firma ise kanıtlar ve kaldırtır eger amoter bir firma ise mahkemeye verir ve sonuçlanana kadar 1 yıl vıdeo oyle orada durur.

Türkiyede yargılanmak her zaman iyi olur nedeni, Türkiye Yasalarında tazminatlar bir kişinin hayatını olumsuz etkileyecek bir kişiyi zengin edecek kadar cok olamaz. Ama diğer ülkelerde bçyle bir şey yok. ABD'de milyon dolarlık tazminat davakları varken TR'de ancak boşanma davalarında gorursun bu olayı. Ama işin o hadde gelecegını sanmıyoru.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri