Tehdite Bak Hizaya Gel

Jaseph

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Ya anlamıyorum her gelen benimi bulur ya, yemin ederim günün en az 2 saati telif atmakla ve bu attığım telifleri takip etmekle geçiyor. Bu arkadaşımızda Türk, galiba kendi farklı okullara gidiyor olabilir ama zekası ana sınıfına gidiyor.

Son olarak YTP'nin Platin bölümü bunun için mi var? (Resme bakın)

nYMn41.png

Ben bu mesajı burada yayınladım bakalım bu kalvye delikanlısı arkaşımız buraya cevap yazacak kadar cesaretlimi?

Kimin olduğu bulunabilir sonuçta çok fazla platin üye yok forumda.

bide elit takılıyor yanlız platine yazarım diyede artistlik yapmış.:)

videoların hak sahibi siz iseniz telifleri kaldırmayın hiç bişey olmaz. ama değilseniz etik olmadıgınıda vurgulayalım.

Forumda platin üye flag timimi varmis? Kanalin kapansa bile bu mesaj bile actirman icin yeterli bir kanit :) Tehdit sslerini pcye kaydet bence.

Kimin olduğu bulunabilir sonuçta çok fazla platin üye yok forumda.

Amacım bulmak değil zaten de klavye delikanlılığı olayı. Ben Ege'liyim ve EGe'de meşhur bir laf vardır. Senin Güttün Koyun kadar benim optugum coban var diye. Benim bu arkadın yası kadar internet gecmisim vardır. Neyse.

BU adam napabilir ki, hiç birşey. sadece paylaşmak istedim.

Vay vay vay :D platinler ne iş karıştırıyor :D

Forumda platin üye flag timimi varmis? Kanalin kapansa bile bu mesaj bile actirman icin yeterli bir kanit :) Tehdit sslerini pcye kaydet bence.

Oldugunu sanmıyorum, sadece bu arkadasımız kalvyede erkek, gercek hayatta erkekliği ise Temmuz ayının son günü (kaç çekiyor bakın) kadardır.

İplemiyorum ama YTP'nin ne amaçlar için kullanıldığını bilmenizi istediğim için paylaştım.

Gelip platinin teki yazsana gece gece şamata çıksa :D

Oldugunu asla sanmıyorum, belki üç beş arkadaş birleşmiş olabilir ama onun bileolduğunu sanmıyorum. Amaç korku vermek :)

Aynen öyle. Gece gece beni baya bi güldürdü.

Sadece korkutmak için yazmıştır. Platin bile değildir. Zaten Premium bölümlerde konu başlıkları gözüküyor :D Max 15 yaş diyorum :D

Sadece korkutmak için yazmıştır. Platin bile değildir. Zaten Premium bölümlerde konu başlıkları gözüküyor :D Max 15 yaş diyorum :D

mNote 1 Eylülde 40 yaşında olacagım, emin ol kızım ondan daha büyüktür. Takmıyorum, dedimya amaç sadece forumun adının kötü amaçlar için kullanıyor olması ve bunu forum halkının bilmesi.

Neyse konuda olanlar buyrun, tam karşıda küçük ışığı yanan evde FullScreen'da görevli mi yonetimi neymiş dün tanıştım daha onuda çağıralım, hep beraber içelim.

1jvQpp.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri