SeaNoNe
Yasaklanmış
Tek seferde 1000 video yüklediğim kanal hala ayakta.
VPS + Browser
VPS + Browser
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef ben önce özgüne başladımAslında önce spam yapmak lazımmış sonradan anladım
Şimdi de açıkcası özgün kanallarıma zarar gelir diye spama el süremiyorum, Yoksa çalışkanımdır aslında
![]()
benim için evdeki pcde özgün,vds/serverlerda spam çalışmak en dogrusu.ben öyle yapıyorum![]()
Genel anlamda söylemek istemiştim.Son 1 haftadır sadece kaynak araştırması yapıyorum baya kaynak edindim . Kanalım kapandı diye daha önce hiç ağlamadım bundan sonrada ağlayacağımı sanmıyorum.Eğlencesine yaptığımı söyledim kanalımın kapanması sizce umurumda mı ?
Sonuç ne arkadaşlar kapandımı ? Bence kapanır. 530 olsa kapanmazdı ama 531 olduğu için kapanır.![]()
Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim
![]()
Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirimSabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.
Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim.
Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.
takip programını nasıl temin edebiliriz acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.