Tek seferde 531 video . Bakalım kaç saatte uçucak

patlayacağını sanmıyorum. her kanala günlük 800 üzeri video yüklüyorum. 1-2 aydır ayaktalar

attığın videolar 2 3 dk arasıysa korkma bişey olmaz fakat 15 dk uzunsa 2 gün sonra kanal güm

1 ay once tek seferde 600 kusur videoyu sadece cerceve ekleyip atmistim 10 gun sonra para kazanma actim 300 kusur dolar yandi aksam baktim kapanmismi diye masallahi var :) wds manuel yukleme yapmistim azure wds denemistim:)

Maalesef ben önce özgüne başladım :) Aslında önce spam yapmak lazımmış sonradan anladım :D Şimdi de açıkcası özgün kanallarıma zarar gelir diye spama el süremiyorum, Yoksa çalışkanımdır aslında :D

benim için evdeki pcde özgün,vds/serverlerda spam çalışmak en dogrusu.ben öyle yapıyorum :)

1 k videosu olan bi kanal pm atın bende onu benım kanallara atim bakalım sıkıntı olucak mı

---------- Spam Engelliyici 05:45 ---------- Önceki Mesaj 05:16 ----------

verdim 1k yükleme emri :)

Son 1 haftadır sadece kaynak araştırması yapıyorum baya kaynak edindim . Kanalım kapandı diye daha önce hiç ağlamadım bundan sonrada ağlayacağımı sanmıyorum.Eğlencesine yaptığımı söyledim kanalımın kapanması sizce umurumda mı ?
Genel anlamda söylemek istemiştim.

531 videodan bişey olmazki ? bnen tek seferde atıyorum aylardır kapanmıyor kanallarım?

http://i.hizliresim.com/VyOObn.png

sattığım kanallara yüklediğim video sayıları halen açıklar :) bot yutup.org .. mail ve çalışma sistemin temiz olsun yeterli. bi kanalıma 1k video bastım pewdiepe nin ancak ne telif geliyor ne de spamdan kapanıyor :D deneme amaçlı

Sonuç ne arkadaşlar kapandımı ? Bence kapanır. 530 olsa kapanmazdı ama 531 olduğu için kapanır. :)

Sonuç ne arkadaşlar kapandımı ? Bence kapanır. 530 olsa kapanmazdı ama 531 olduğu için kapanır. :)

Normalde bende de 50 60 yapınca kapanıyor . O yüzden deniyim dedim hala kapanmadı :D 1-2 k izlenim alsında ( alırsa ) life quiz sokacam :D 500 sizler az benim için çok fazla bir sayı :D

Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim :D

EE1WJA.png

Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirim :D Sabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.

Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim. :)

Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.

takip programını nasıl temin edebiliriz acaba?

bu akşam üstü kapanmazsa bu hafta içinde kapanır. forumda 1k atanları duyosunuz hemen sizde basıyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki bu adamlar nasıl basıyor.

3.5K video attım 2.haftayı dolduruyo quizde hala ayakta.Şu an tek kanalım bu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri