Tek teliften sonra kanal silinmeli mi?

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Son günlerde sanki biraz esnettiler gibi hocam benim kanal tek telifle 20 gün kadar para kazanma gitmeden kaldı.

Esneme var ama her kanal için değil. Bir kanalımda birkaç tane dünya engeli geldiğinde para kazanma kapanırken diğerinde 1 telif 2 topluluk var adsenseye bağlı hala para kazanıyor. Kazancı iyi ve adsensede başka kanal olmadığında ya tutarsa diye hala silmedim devam ediyor. 1 haftayı geçti bakalım ne olacak.

abi herkes çok farklı şeyler yazmış bu iş şansa kalmış heralde. peki şöyle sorayım diyelim ki silmedim kanalı. para kazanması gitti para kazanma gidince sildim kanalı. o zaman para da uçuyor mu?

ben kanalı hemen silmiyorum. önce videoları siliyorum. ödeme kesinleştikten sonra siliyorum

hocam kanalı silmeden önce videoları siliyorsun videolar silindiği için kanal için hiçbir risk kalmıyor. videosuz kanala birleş olması gökyüzünden bir cisim gelip kafamıza çarpmasıyla aynı olasılığı var��. videosuz kanalın ayın 12 sinde kesinleşmesini bekliyorsun. ödeme adsenseye yansıdıktan sonra kanalı ister sil ister 3 ay beklet ihtar kayboluyor. ben siliyorum. ihyar kaybolsa bile kanal kayıtlarında ve google bunu silmiyor bana göre

hocam kanalı silmeden önce videoları siliyorsun videolar silindiği için kanal için hiçbir risk kalmıyor. videosuz kanala birleş olması gökyüzünden bir cisim gelip kafamıza çarpmasıyla aynı olasılığı var��. videosuz kanalın ayın 12 sinde kesinleşmesini bekliyorsun. ödeme adsenseye yansıdıktan sonra kanalı ister sil ister 3 ay beklet ihtar kayboluyor. ben siliyorum. ihyar kaybolsa bile kanal kayıtlarında ve google bunu silmiyor bana göre

hocam şey düşündüm tek telif geldiğinde 1-3 gün içinde gidiyor diyorlar ya. boş kanal olsa da olmasa da ihtardan sonra farketmez diye düşünmüştüm ben. teşekkür ederim cevap için

hocam şey düşündüm tek telif geldiğinde 1-3 gün içinde gidiyor diyorlar ya. boş kanal olsa da olmasa da ihtardan sonra farketmez diye düşünmüştüm ben. teşekkür ederim cevap için

tecrübelerimi yazdım ben. kazanç paylaşımı yasak olduğundan yazmıyorum ama böyle güzel para risksiz olarak aldım. iyi çalışmalar dilerim sizede

tecrübelerimi yazdım ben. kazanç paylaşımı yasak olduğundan yazmıyorum ama böyle güzel para risksiz olarak aldım. iyi çalışmalar dilerim sizede

o zaman güzel bakayım 2. telif gelince ben de böyle yapayım o zaman sağolun hocam size de iyi çalışmalar

o zaman güzel bakayım 2. telif gelince ben de böyle yapayım o zaman sağolun hocam size de iyi çalışmalar

dilkat et 2. telifte kanal askıya alınabilir. bu risk çok yüksek. aynı anda 3 farklı telif aldığımı biliyorum ben. aynı kişi tek seferde 3 telif yollamıyor. aynı zamanda 3 farklı telif yolluyor. eğer böyle olursa youtube hesabın feshediliyor. ödeme de hiçbirşekilde alamazsın

buarası biraz muamma gibi yaklaşık 20 gün önce gelen topluluk kanalıma zarar vermedi ne kanal kapandı ne para kazanma, kanallar 2015 te açılma kanallardı belki biraz eski kanallarda böyle esneklikler var(sadece tahmin):confused:

aslında biraz da dediğin gibi olabilir. Eski yeni ayrımı mı bilemem ama iki kanalımın tek topluluktan 1-2 gün sonra para kazanması gitti. Diğer bir kanalımın ise bugün 3. günü :)

beyler bu manuel teliflerin belirli günleri olabilir mi sizce? ben öyle olduğunu düşünüyorum adamlar tam 30 ağustos 00.00 da telif gönderdi bana. daha önce bunun hesap kitabını yapan var mı çeşitli şirketlerden? mesela ilk manuel telifi 30unda aldı sonraki ne zaman geldi falan

ek: mesela viacom aynı gün 2şer saat arayla yolluyordu en son

Son düzenleme:
beyler bu manuel teliflerin belirli günleri olabilir mi sizce? ben öyle olduğunu düşünüyorum adamlar tam 30 ağustos 00.00 da telif gönderdi bana. daha önce bunun hesap kitabını yapan var mı çeşitli şirketlerden? mesela ilk manuel telifi 30unda aldı sonraki ne zaman geldi falan

ek: mesela viacom aynı gün 2şer saat arayla yolluyordu en son

genel olarak ayın 22 sinden sonra başlıyor ben de telifler ayın il 15-20 günü sakin 20sinden sonra biraz can sıkıcı geçiyor:(

Telif atan yapım şirketine göre değişiyor diye düşünüyorum.
x yapım şirketi tek telifle adsenseyi dahi kapatabilirken
y yapım şirketinin 2 telif atması adsense ye hiç bir zarar vermiyor.

işte bu x ve y yapım şirketleri kategorize edip, ona göre önlem almalıyız. Bunların istatistiklerini tutup paylaşan olursa çok makbule geçer :)

dun adsense bagli kanalima telif geldi, video sildim, nede olsa video bana ait degil, dun bu konudaki yazilarin hepsini okudum, ve teliften sonra videolari liste disina aldim, sonra gizledim, aksam yatmazdan once videolarin hepsini genele aldim, bu gun kanala girdigimde kanalin para kazanmasi kapanmisdi, simdi kazandigim para adsense ne zaman yansir ?
demin adsense girdim, henuz kesinlesme felan yok

dun adsense bagli kanalima telif geldi, video sildim, nede olsa video bana ait degil, dun bu konudaki yazilarin hepsini okudum, ve teliften sonra videolari liste disina aldim, sonra gizledim, aksam yatmazdan once videolarin hepsini genele aldim, bu gun kanala girdigimde kanalin para kazanmasi kapanmisdi, simdi kazandigim para adsense ne zaman yansir ?
demin adsense girdim, henuz kesinlesme felan yok

Kesinlesmeye var daha 12 sinde kesinleşir.

simdi abi ben kanalida sildim, ne olucak peki ?
para gittimi simdi tuh ya ?

tek teliften kanalı silseydik elimizde kanal kalmazdı :D 2 telif 2 topluluk olur anca öyle silerim para kazanma gitmemesi için yaptığım taktik var işe yarıyor yaptığım bir taktikle para kazanma gitmiyor

o zaman iyi, saol abi, az kalsin kalbim duracakti ya, fazla bisey degil zaten, ama azda olsa, eve yiyecek biseyler alicam insAllah, saol abi yardimin icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri