Teklif-Kız'a Açılma-Hoşlandıgımı İtiraf Etme

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
konu buralara kadar düştüyse durum umutsuz gözüküyor buraya yazacana direk icrata geç

Neler konusacam ,, nasıl baslıyacam cumleye gozlerıne mı :D hıtap edıyım hep ? kenara cekıp mı soyluyum yoksa tek basına gorduyum bır andamı dırek soyluyum ?

o kadar alkol almışsın dostum şuan o kıza destan yazman lazımdı. Efesin bana verdiği yetkiye dayanarak diyerek başla sonra beyninle değil kalbinle konuş ;)

Herkeze iyi aksamlar ytpara ailesi...
Oncelıkle bu forumun bu tur konularla alakası olmadıgını bılıyorum ama gercekten sıgınacak kımsem yok sımdılık sızden baska..

Oncelıkle sevdıgım-hoslandıgım-onun ıcın delırdıgım gızem adında bır kız var
kızı gecen yıl dan berı dershaneden tanıyorum kız asırı asırı multı plus A+++ guzel yada ben asık oldugum ıcın oyle gozukuyor :D kıza bır turlu acılamıyorum sevdıgımı soyleyemıyorum uygun zaman bulamıyorum bazen 2 mız bırlıkte ders calısıyoruz bana konu anlatıyor vs..
Konuyu kısa kesmek ıstıyorum ..
kız benden azzcık hoslanıyor sankı genelde koluma gırıyor nerde gorurse selam verıyor cagırıyor falan ...
bu kıza nasıl nerde acılabılırım teklıf edebılırım nasıl kendıme asık edebılırım sevıdıgımı nasıl bellı ederım yada onun benden hoslanıp hoslanmadıgını nasııl ogrenebılırım onu sevdıgımı pat dıye mı soyluyum

Dip Not: hem benım hem onun ılk askı olacak daha once kımseyle cıkmadık...
ben evlenmeyı bıle dusunuyorum okadar cııddı durum.. lutfen bana destek ve yardımcı olun tesekkurler

hocam bence 2 yol var matrixde ki kırmızı mı mavi mi gibi

birincisi face den samimi ark. acele ile yazıyomuş gibi ya kıza yolla farkında değilmiş gibi orayada hoşlandığını yarın şuraya çağırıp konuşcam gibi yaz ertesi gün çağırdın gelmezse başka bi yol dener kızın ilk gönlünü kaanırsın gelirsede o da bunu bekliyomuştur

ikincisi aileni al istemeye git :D kız yok derse bile babası he der :D :D

Baskasi senden once davranirsa napcaksin git direk soyle demicem. Sohbetini siklastir madem ders calisiyorsunuz tesekkur amacli ona kahve ismarla bol bol konusun once ailesiydi bu dersaneden onceki hayatiydi. Ve unutma ilk kahveyi sen ismarla parasini vermek isterse de reddet sonrakini sen ismarlarsin dersin . sakin utanma cekinme mesela komiksen komikligini kaybedebilirsin bu da kizin senden sogumasina sebep olur

Kız meyilli ise vakit kaybetme hemen çıkma teklif et.
Yorumlara baksan riskten bahsedenler bile var
Ne olacak yani idam mı edecekler seni..
Olabilecek en kötü şey reddedilir ve pişman olursun, pişmanlık belirsizlikten daha kötü değildir..
(Aklında olsun, kızlar istese bile ilk teklife her zaman evet demeyebilirler ama tekrarını bekler)

Arkadaslar kızı kendıme nasıl baglıyabılırım nasıl kendımı cekıcı kılarım tıp war allaha sukur 1*2 tane sıvılce var sımdılık allah artıtmasın ...
konusmaya nerden nasıl ne tur cumleler ıle baslamalıyım ? neler yapmalıyım onlarıda soyleyın ılk kız bu ,:D tecrubem yok

Az çok olumlu sinyal aldıysan güzel bir şekilde açıl kafanda bir şeyler tasarla.Ama reddedileceğin bir durum varsada hiç açılma derim

kızı yemege davet et . sık sık biyerlere cagir bir iki hafta. sonra durum böyle böyle de.olursa olur olmazsa bisey olmaz yasın daha genc

kızdan bırazcık olsada yakınlasma lar var aramızda kırmıyor benı hıc mesela cumartesı gunu onumuzdekı cumartesı butun gun ders calıscaz ...

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

edit: kız lys ye hazırlanıyor

Kesinlikle ders çalıştığınız anda söyle.Dediğim gibi kafanda yaratıcı bir şeyler kur.Hatta matematik çalışırken açıl, önce permutasyon, integralle felan kafasını karıştır allak bullak et o kafayla kesin kabul eder.

Arkadaslar kızı kendıme nasıl baglıyabılırım nasıl kendımı cekıcı kılarım tıp war allaha sukur 1*2 tane sıvılce var sımdılık allah artıtmasın ...
konusmaya nerden nasıl ne tur cumleler ıle baslamalıyım ? neler yapmalıyım onlarıda soyleyın ılk kız bu ,:D tecrubem yok

haliyle onun da tecrübesi yok. doğal ol birşey deme içinden ne geliyorsa yürü

cumartesı ders calıscaz dedım .. ya sıraya oturdugumuzdamı baslıyım laflara hoslandıgımı soylemeye yoksa 2 kahve ve 1 damak cıkolada yedıkten sonramı ? akıl fıkır please

bence hiç açılma tek takıl kız pişmanlık ya bildiğin sürekli uğraştırıyor

mubarek senin yuzunden telefonu kriicam yapma sunu gulmekten kirilip telefonuda kriicam :) , lan demek ha lan ;)

git acil usta internet uzerinden surekli muhabbet et kizin gozlerine bak bi kitlen o gozlere bak kesin opucek seni :) , biraz firlamalik var bizdede :)
zamaninda bende yaptim senin gibi utanip ediyordum gozlere kitlendim oda aninda kitlendi is bitti , sonra bikac sorun cikti okula 2 kere yari ayyas gittim gozler kayik bidaha yapma nolur diye yanima geldi .
alkol alma usta bosver telefonu varsa ver ben arayip konusayim ama ickide. uzak dur

evet lan ben hep lan derim hiçte reddedilmedim tecrübeyle sabittir

cumartesı ders calıscaz dedım .. ya sıraya oturdugumuzdamı baslıyım laflara hoslandıgımı soylemeye yoksa 2 kahve ve 1 damak cıkolada yedıkten sonramı ? akıl fıkır please

Kız senden hoşlanıyor mu ? Kızın senden hoşlandığını nasıl anladın ? Kız senden hoşlanmıyorsa sırf arkadaşsınız, iyi bir insansın diye teklifini kabul etmez.

En yakın arkadasından agzını aratıyımmı ? once arkadaslar

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

Kız senden hoşlanıyor mu ? Kızın senden hoşlandığını nasıl anladın ? Kız senden hoşlanmıyorsa sırf arkadaşsınız, iyi bir insansın diye teklifini kabul etmez.
koluma gırıyor tek oldugumuzda ders calısırken elıme ellıyor koluma mıncık atıyor genellıkle benım kalemımı kullanıyor sakız kutusunu elımden alıyor :D
ders calısalım dıyorum tamam dıyor ne zaman ıstersen

edit: benı uzaktandan gorse ısmımı cagırıyor 2 dk once gorse bıle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri