Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkeze iyaklindlar ytpara ailesi...
Oncelıkle bu forumun bu tur konularla alakası olmadıgını bılıyorum ama gercekten sıgınacak kımsem yok sımdılık sızden baska..
Oncelıkle sevdıgım-hoslandıgım-onun ıcın delırdıgım gızem adında bır kız var
kızı gecen yıl dan berı dershaneden tanıyorum kız asırı asırı multı plus A+++ guzel yada ben asık oldugum ıcın oyle gozukuyorkıza bır turlu acılamıyorum sevdıgımı soyleyemıyorum uygun zaman bulamıyorum bazen 2 mız bırlıkte ders calısıyoruz bana konu anlatıyor vs..
Konuyu kısa kesmek ıstıyorum ..
kız benden azzcık hoslanıyor sankı genelde koluma gırıyor nerde gorurse selam verıyor cagırıyor falan ...
bu kıza nasıl nerde acılabılırım teklıf edebılırım nasıl kendıme asık edebılırım sevıdıgımı nasıl bellı ederım yada onun benden hoslanıp hoslanmadıgını nasııl ogrenebılırım onu sevdıgımı pat dıye mı soyluyum
Dip Not: hem benım hem onun ılk askı olacak daha once kımseyle cıkmadık...
ben evlenmeyı bıle dusunuyorum okadar cııddı durum.. lutfen bana destek ve yardımcı olun tesekkurler
abi forumu iyice forumtrye dönderdiniz valla![]()
Forumun bu konu ıle alakası olmadıgını bılıyorum bunun ıcın hepınızden ozurdılıyorum ama lutfen sızde bıraz benı anlayın bu gorumu ınanınkı benım gbı aılesı olarak gorenler var tesekkurler rahatsızlık ıcın tekrardan ozurdılerımOkuyup utanmak istemiyorum, bence böyle konular buralara açılmamalı.
aynısı başıma gelmişti bi hata yaptım diye ayrıldı benden kız 6 yıl aşk acısı çektim her gece ağladımkız artık dayanamadı her gece vicdan azabı çekiyordu ağladığım için tekrar sevdi beni 6 yıl çok büyük zaman eğer açılırsan bi hata yapma sakın benim gibi 6 yıl peşinden acılarla koşarsın gecen gündüzüne karışır ölmek istersin
şimdi mutluyum 2 ocaktan beri tekrar sevgili olduk nişanlancaz bi kaç yıla darısıda başına
resmen artık bişiler yap diyor bunda anlamayacak nokta yokki. cesaretede gerek yok aç telefonu yaz ben senden hoşlanıyorum. bu zamana kadar söyleyemedim kaybetmek istemediğim için ve bundan sonra hiç kaybetmek istemiyorum. eğer cevap ben seni arkadaş olarak görüyorum diye cevap gelirse 1 hafta ban yemeğe razıyım![]()
abi bi fotografini atip etiketlermisin cok merak ettim seni nasil birisin acaba
başlığı telifli kız diye okudum![]()
Çıkma teklifini bir nisan günü de yapabilirsin aslında.Red ederse bir nisan der paçayı kurtarırsın![]()
Neler konusacam ,, nasıl baslıyacam cumleye gozlerıne mıhıtap edıyım hep ? kenara cekıp mı soyluyum yoksa tek basına gorduyum bır andamı dırek soyluyum ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.