Teklif-Kız'a Açılma-Hoşlandıgımı İtiraf Etme

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Az sabret sabrın sonu selamettir kaldiki başka illere gidebilirsiniz

Söyle gitsin hocam.Hep red ederse diye düşünme ya kabul ederse ya oda seni seviyorsa ? Git açıl :)

''Hayatta en pişman olduğum şeyler pişman olucam diye yapmadıklarımdır''

Herkeze iyaklindlar ytpara ailesi...
Oncelıkle bu forumun bu tur konularla alakası olmadıgını bılıyorum ama gercekten sıgınacak kımsem yok sımdılık sızden baska..

Oncelıkle sevdıgım-hoslandıgım-onun ıcın delırdıgım gızem adında bır kız var
kızı gecen yıl dan berı dershaneden tanıyorum kız asırı asırı multı plus A+++ guzel yada ben asık oldugum ıcın oyle gozukuyor :D kıza bır turlu acılamıyorum sevdıgımı soyleyemıyorum uygun zaman bulamıyorum bazen 2 mız bırlıkte ders calısıyoruz bana konu anlatıyor vs..
Konuyu kısa kesmek ıstıyorum ..
kız benden azzcık hoslanıyor sankı genelde koluma gırıyor nerde gorurse selam verıyor cagırıyor falan ...
bu kıza nasıl nerde acılabılırım teklıf edebılırım nasıl kendıme asık edebılırım sevıdıgımı nasıl bellı ederım yada onun benden hoslanıp hoslanmadıgını nasııl ogrenebılırım onu sevdıgımı pat dıye mı soyluyum

Dip Not: hem benım hem onun ılk askı olacak daha once kımseyle cıkmadık...
ben evlenmeyı bıle dusunuyorum okadar cııddı durum.. lutfen bana destek ve yardımcı olun tesekkurler

Onu srn yonlendireceksin. Kizin aklina seni ne kadar cok sevdigini sokacaksin. Onun ne kadar degerli oldugundan bahset. Kiz ilk once kendini senin yaninda guvende hissetmeli. Onun icin soyle basla kendini benim yanimda guvende hissediyormusun de.

başlığı telif diye okudum yemin ediyorum :D

kızı kendine çekmen lazım, ona teklif ettir :D

Ben bu Youtube ile kafayı sıyırmaya başladım galiba...Zaten hiç bir başarı da elde edemedim uzaklaşsam mı bu işlerden ne? Teklifi, telif diye okumak nedir la asdfghjkl

Bu Youtube bana hiç yaramadı :D

Soruna gelecek olursak kızla olabildiğince çok konuş zamanla istediğin herşey olur bol bol espiri yap çok işe yarıyor.Biraz sabretmen gerekiyor sadece :D

923889_402481176547874_861544496_n.jpg

guzel fıkırler cıkıyor suan ne yapacagımı dusunuyorum

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 13:50 ----------

Arkadaslar kararımı verdım yarın cıkma teklıfı edecegım

ama nasıl bır anda hangı zamanda ne tur cumlerler kurmalıyım gozlerının ıcıne bakacagımı anladım sımdı bu sorun hakkında yardımcı olurmusunuz ılk deneyım

Okuyup utanmak istemiyorum, bence böyle konular buralara açılmamalı.

Okuyup utanmak istemiyorum, bence böyle konular buralara açılmamalı.
Forumun bu konu ıle alakası olmadıgını bılıyorum bunun ıcın hepınızden ozurdılıyorum ama lutfen sızde bıraz benı anlayın bu gorumu ınanınkı benım gbı aılesı olarak gorenler var tesekkurler rahatsızlık ıcın tekrardan ozurdılerım

Çıkma teklifini bir nisan günü de yapabilirsin aslında.Red ederse bir nisan der paçayı kurtarırsın :)

aynısı başıma gelmişti bi hata yaptım diye ayrıldı benden kız 6 yıl aşk acısı çektim her gece ağladım :D kız artık dayanamadı her gece vicdan azabı çekiyordu ağladığım için tekrar sevdi beni 6 yıl çok büyük zaman eğer açılırsan bi hata yapma sakın benim gibi 6 yıl peşinden acılarla koşarsın gecen gündüzüne karışır ölmek istersin :D şimdi mutluyum 2 ocaktan beri tekrar sevgili olduk nişanlancaz bi kaç yıla darısıda başına

18 yaşında büyük tecrübe edinmişsiniz.. :D:)

resmen artık bişiler yap diyor bunda anlamayacak nokta yokki. cesaretede gerek yok aç telefonu yaz ben senden hoşlanıyorum. bu zamana kadar söyleyemedim kaybetmek istemediğim için ve bundan sonra hiç kaybetmek istemiyorum. eğer cevap ben seni arkadaş olarak görüyorum diye cevap gelirse 1 hafta ban yemeğe razıyım :)

Hocam telefonla söylemek biraz karizmayı çizmez mi.. :)

abi bi fotografini atip etiketlermisin cok merak ettim seni nasil birisin acaba

Bende ettim. :)

başlığı telifli kız diye okudum :eek:

Aynen bende hocam ya kafayı mı yedik acaba :D

Çıkma teklifini bir nisan günü de yapabilirsin aslında.Red ederse bir nisan der paçayı kurtarırsın :)

Hocam şöyle bir şey var 1 nisan teklif etti kız kabul etti sonra o gün el ele dolaştılar adam mutlu şekilde. Sonra eve gidince kız 1 nisan şakası aslında öylesine kabul ettim derse ne olacak. :D :)

Neler konusacam ,, nasıl baslıyacam cumleye gozlerıne mı :D hıtap edıyım hep ? kenara cekıp mı soyluyum yoksa tek basına gorduyum bır andamı dırek soyluyum ?

Baş başa iken söylemelisin. Biraz konuşabilir miyiz de muhtemelen evet diyecek. Uzun zamandır düşünüyordum ama hislerimden emin olmak için bekledim dersin ve işte bir şey uydur mesela şey de, işte hislerimden emin değildim ama geçen salı günü en son ders çalışırken emin oldum ve sana karşı duygusal anlamda yoğun şeyler hissediyorum dersin. Yanındayken heyecanlanıyorum sana sarılmamak için kendimi zor tutuyorum de ve eğer izin verirsen eğer bundan sonra elini tutmak istiyorum de. ama şunu bilmeni isterim ki söylediklerimde çok samimiyim de. Öyle benimle çıkar mısın tarzında bir şeyler deme asla. :)

Yaş 21 e kadar aşk peşinde koşarsın 23 olunca kadınların gerçek yüzünü görmeye başlar ve alayından soğursun.
Neden evlenir bir insan ?
Onunla ilişkiye girmek içinmi ?
Ölünceye kadar yoldaşın olması için mi?
Akşam sana yemek yapması içinmi ?

Neden evlenmek istiyorsun önce bu soruyu kendine sormalısın. Ve şimdiki kızlar elimi sallasam ellisi görüşündeler ;). Çoğunluğu paraya ve tipe baktığı için
Sen kadının seni sevdiğini düşünürsün ama yanılırsın.
Oysa o senin ya paran için yada yakışıklı olduğundan seninle ilişkiye girmek için tercih etmiştir.

Önce neden evlenmek istediğini sorgula. Ama şimdi beni anlayamazsın. Yaşın 23 24 olduğunda ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Erken evlenme sakın ;) sana tavsiyemdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri