Teknosa İphone iade !

Apoled

Kayıtlı Üye
27 sinde adana teknosadan aldığım iphone 5s i bugun ekran altında hava boşluğu olduğı için iade etmek istedim. kendileri bana iade alamayacaklarını ürünü sevise gönderecekleri söylediler. apple ile konuştugumda kanunda iade hakkınızın olduğunu yaptıklarının kanuna aykıır olduğunu söylediler. Apple ın tavsiyesi üzerine ürünü kvk servise verdim. kesinlikle alışveriş yapmayın teknosadan

Tüm alışverişimi hepsiburadan yaparım genel olarak bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım çoğu ürünü iade ettim hepsinide aldılar.

Hocam sadece onlar değil hepsi aynı. Ürün teknik servise yönlendirilir arıza tespit tutanağı hazırlanır. Siz telefonu verirken iade istiyorum diye belirtirseniz almak zorundalar. Ayıplı ürün olur. Eğer kabul etmiyorlarsa tüketici hakem heyeti ile görüşebilir ya da teknosa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hocam sadece onlar değil hepsi aynı. Ürün teknik servise yönlendirilir arıza tespit tutanağı hazırlanır. Siz telefonu verirken iade istiyorum diye belirtirseniz almak zorundalar. Ayıplı ürün olur. Eğer kabul etmiyorlarsa tüketici hakem heyeti ile görüşebilir ya da teknosa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Bu hakem heyeti başvurusu ne zaman sonuçlanıyor ? Ayakkabı için gittim 7 ay bitti hala sonuç yok

ayıplı mal olduğu için 14 gün içinde iade almak zorundalar. fakat işlemi uzatmak ve iadeden kurtulmak için servise göndermeye tercih ediyorlar. apple danıştığımda tüketici hakem heyetini söylediler fakat bir servise verip değiştirmeleri istemeniz sizin için daha iyi olur dediler

Bizim DOSYA MASRAFLARINA yaptigimiz talep gibi suruyorsa 1 yada 2 seneye kadar yoku var. :)

Gerekli belgeleri verdik biz sonuç çıkınca sizi arayacağız dediler yakında bir sene olacak.Altı üstü bir ayakkabıydı erken sonuç çıkar dedik ama sonuç hüsran uğraşmaya değmezmiş

Benim laptopta kırmızı nokta vardı 3 tane falan. Değiştirmediler. Yıllarca 3 tane kırmızı nokta ile laptop kullandım ben.

merak ettiğim bir konu daha var, diyelim ürün değişim aldı sıfır ürün verdiler. Ürünü iade edip ücretini alabilirmiyim ?

27 sinde adana teknosadan aldığım iphone 5s i bugun ekran altında hava boşluğu olduğı için iade etmek istedim. kendileri bana iade alamayacaklarını ürünü sevise gönderecekleri söylediler. apple ile konuştugumda kanunda iade hakkınızın olduğunu yaptıklarının kanuna aykıır olduğunu söylediler. Apple ın tavsiyesi üzerine ürünü kvk servise verdim. kesinlikle alışveriş yapmayın teknosadan

hocam merhaba sikayetvar.com u biliyorsanız oraya yazın bilmiyorsanız siteyi biraz kurcalayın formatı anlarsınız zaten hemen .
bugüne kadar kurumsal şirketlerden ne şikayetim olduysa oraya yazdım abartısız hepsi geri döndü ve sorunlarım çözüldü.
D-Smart gibi bir firmadan 40 tl lik faturayı sildirip hata için 25 tl olan paketi 15tl ye kullandım ben sırf oraya yazdığım şikayeti sileyim diye.

Mng kargo geç teslimat yaptı diye özür dilemek için lokum yolladı evime :D

mutlaka yazın oraya bence

hocam merhaba sikayetvar.com u biliyorsanız oraya yazın bilmiyorsanız siteyi biraz kurcalayın formatı anlarsınız zaten hemen .
bugüne kadar kurumsal şirketlerden ne şikayetim olduysa oraya yazdım abartısız hepsi geri döndü ve sorunlarım çözüldü.
D-Smart gibi bir firmadan 40 tl lik faturayı sildirip hata için 25 tl olan paketi 15tl ye kullandım ben sırf oraya yazdığım şikayeti sileyim diye.

Mng kargo geç teslimat yaptı diye özür dilemek için lokum yolladı evime :D

mutlaka yazın oraya bence

buraya yazmadan önce direk oraya yazdım, geriş dönüş yapılır inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri