Tekrar Eden İçerik PK Kapatıldı.

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam
Özgün ses çok önemli dimi pk konusunda
Biraz duygu katmakta tobot gibi konuşmamakta önemli bende

Tabi hocam, yüzlerce kanal üretmiş biri olarak hem yaşadığım durumları şahsi fikirlerimi dile getiriyorum diğer arkadaşlarımıza da örnek olsun diye hem de bildiğim kuralları aktarıyorum. Bende özgün olarak çalıştığım için görüntü, ses, çekim kalitesi, açısı vb her şeye dikkat ediyorum. Kanal ne kadar gerçeklik kazanırsa o kadar özgünlüğünü kanıtlar.

Tabi hocam, yüzlerce kanal üretmiş biri olarak hem yaşadığım durumları şahsi fikirlerimi dile getiriyorum diğer arkadaşlarımıza da örnek olsun diye hem de bildiğim kuralları aktarıyorum. Bende özgün olarak çalıştığım için görüntü, ses, çekim kalitesi, açısı vb her şeye dikkat ediyorum. Kanal ne kadar gerçeklik kazanırsa o kadar özgünlüğünü kanıtlar.

Hocam sizce youtube algoritmasında sesin tahlili yapılıyor mu
Yani bir kişinin ses tonu bile önemli mi onayda vs?

Hocam sizce youtube algoritmasında sesin tahlili yapılıyor mu
Yani bir kişinin ses tonu bile önemli mi onayda vs?

Hocam o konuda kesin konuşamam fakat şu var ki birden çok kanal ürettiğimiz için bugüne kadar ince tahlil yapsalardı ses vb elementlerde onlarca kanal onay almış olmazdı diye düşünüyorum.

Hocam o konuda kesin konuşamam fakat şu var ki birden çok kanal ürettiğimiz için bugüne kadar ince tahlil yapsalardı ses vb elementlerde onlarca kanal onay almış olmazdı diye düşünüyorum.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Sizce full podcast videoları onay alır mı özgün olacak tabiki
Şu sekilde;

https://youtu.be/Vl639XxG0_g

Yani videonun çogunluk arzeden göruntuden ziyade ses ise onay alırnmı

Manuel ya da robot olabilir kesin bilgim yok bunun için, kanal geçmişinde spam olmadığı sürece para kazanması açılır, şahsen benim 6. başvurumda açılan kanalım da oldu. Adsense ban yemediği sürece etkilenmez. Sadece pk kapalı olduğu için kasım ayı kazancınızın adsenseye yansıması %50 ihtimaldir.

Dün gönderdiğim video itiraz 9 saat sonra olumlu sonuçlandı çok şükür..

Sizce kanalım için gelecekte risk azalmış olur mu aynı şekilde çalışmaya devam etsem?

Manuel onaylandığı için de kanal kendini daha kanıtlamış mı olur? Gizli bi puan sistemi olabilir mi yt nin kanallar için?

Daha önce pk tekrar açtırıp tekrar kapanan oldu mu sizde?

Sizce kanalım için gelecekte risk azalmış olur mu aynı şekilde çalışmaya devam etsem?

Manuel onaylandığı için de kanal kendini daha kanıtlamış mı olur? Gizli bi puan sistemi olabilir mi yt nin kanallar için?

Sorduğunuz hiçbir sorunun cevabını bilen yoktur :)

Kanalınızın açılmasına sevindim, bol kazançlarınız olsun. Daha önce para kazanması kapanıp tekrar açılan tekrar kapanıp tekrar açılan oldu. O yüzden yt'nin kanalları nasıl denetlediğini, hangi ölçütte ne yaptırımı olduğunu kestirmek zor oluyor :)

Para kazanmanız kapandıysa bir sebebi vardır mutlaka hocam. Gün geçtikçe yt bu sebeplere daha çok dikkat edebilir ve pk'nız tekrar kapanabilir. Misal 2020'den beri tamamen aynı sistemle kanal gönderiyorum onay alma oranım %90 civarından %30 civarına düştü diyebilirim

Özgün kanallarım adına konuşayım, aynı şekilde çalışmaya devam etseniz de etmeseniz de risk azalmıyor. Yine olmayacak bir sebeple pk gidiyor. Risk her zaman var ne yazık ki. Tekrar tekrar itiraz videoları çekmeye mecbur bırakılıyorsunuz. Bir önceki itirazınızda kabul görürken bir sonrakinde itirazınız onaylanmayabiliyor. Halbuki işleyişinizi aynı şekilde devam ettiriyorsunuz. Bu sonuca bakarak kanal tekrar manuel olarak onay almışsa da uzun vadede kendini kanıtlamış olmuyor, sadece itiraz sonrası tekrar pk yetkisi verdiklerinde o an için kanıtlanmış oluyor. Dediğim gibi bir sonraki sefer aynı mağduriyeti yaşıyorsunuz. Bir önceki itirazımda aynı videolarla tekrar pk aktifleştirmiştiniz notunu düştüğüm bile oldu iğneleme adına.
Kanallar için gizli bir puan sistemi var mıdır bilemiyorum, keşke ben de bilsem :) itirazla da olsa pk açılır kapanır açılır kapanır, bir sonu yok be hocam. Kendimce tecrübelerim bu yönde, kanalınız tekrar hayırlı olsun. Bol kazançlar herkese.

Youtube de bir sürü kanal var dediğiniz özellikleri olan,çoğunun pk gittiğini gördüm,ayakta kalanlar seslendirmelerini kendileri yapanlar oldu

Aynen hocam yt sese çok dikkat ediyor

Her videoya konuşma metni (transkript) eklemesinden belli
Yani yt için ses çok önemli
Sesinde bence benzersiz olmasını istiyor robot değil direkt insan

Merhaba,

2 ay önce tekrar eden içerikten kanalımın pk kapandı. Video itiraz ile 2 günde açtırdım.

Bugün aynı kanal tekrar kapandı. Bu süre normal midir?

Daha önce itiraz ettiğim videoyu mu göndereyim yoksa yeni mi çekeyim? Nedir tecrübeleriniz?

Merhaba,

2 ay önce tekrar eden içerikten kanalımın pk kapandı. Video itiraz ile 2 günde açtırdım.

Daha önce itiraz ettiğim videoyu mu göndereyim yoksa yeni mi çekeyim? Nedir tecrübeleriniz?

İçeriğiniz ne üzerine ki hocam böyle sürekli kapanıyor

Merhaba,

Merhaba hocam pm den dönüş yaptım

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Hocam kendiniz seslendirseniz sorun kalmaz aslında

Hocam benim bütün içeriklerimin sesleri özgün, buna rağmen pk kapatıyorlar tekrar eden içerik diye. Fakat özgün olmayan kanalımın hala para kazanması açık devam ediyor.

Merhaba hocam pm den dönüş yaptım

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Hocam benim bütün içeriklerimin sesleri özgün, buna rağmen pk kapatıyorlar tekrar eden içerik diye. Fakat özgün olmayan kanalımın hala para kazanması açık devam ediyor.
Hocam ne sıklıkla kapatıyorlar mesela
Kac ayda bir vs

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri