tel onaylatma hakkında kafayı yiycem

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
lütfen Allah aşkına yardım edin yoksa kafayı yiycem

ben 50 gün önce texnowla 30 tane gmail almıştım
sonra tatile gittim bikaç gün önce döndüm
bu gmaillerle kanallar oluşturayım dedim
youtub sistemi değiştirmiş
hani kanal oluştururken bir işletme adı girin diye bir yer var ya
işte ordan kanal ismi oluşturayım dedim telefon istiyor

şuanda texnow pinger falan hiçbişey çalışmıyor

şu konuyu gördüm

Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum

bu konuda anlatılanları kesinlikle eksiksiz yaptım
konuda geçen bütün yorumları okudum
yok yok yok
kod bir türlü gelmiyor

lütfen yardım edin vallaha kafayı yiycem

kod gelmicek arama sisteminden yollicaksin numarayida +44 lü gireceksin gmail onaylerken ülkeyide abd seciceksin..ama youtube 15 dk üzeri eklemek için onaylicaksan ülkeyi ingiltere sececeksin +44 ü sileceksin. gene arama olarak yollicaksin sms olarak degil

kod gelmicek arama sisteminden yollicaksin numarayida +44 lü gireceksin gmail onaylerken ülkeyide abd seciceksin..ama youtube 15 dk üzeri eklemek için onaylicaksan ülkeyi ingiltere sececeksin +44 ü sileceksin. gene arama olarak yollicaksin sms olarak degil

vallahi yaptım yok yok yok kod falan gelmiyor
arkadaşlar yani benim anlamadığım daha önce böyle değildi
yani kanal adı yazarken telefon aktifleştirme istemiyodu daha önce
nerden çıktı bu meret

Hocam k7.net'i dene bir de istersen. Bugune kadar actigim kanallarin hic biri kapanmadi. Sadece kod ile ilgili söyle bir skinti yasayabilirsin: Kod eksik gelir vs. Bes rakami duyuyorsan sonuncusunu deneyerek bulursun. Ya da cok eksik geliyorsa 2-3 kez daha deneyince mutlaka 20kb ustu bir ses dosyasi geliyor girmis oldugun mail adresine.

yabancı loksayonlu vds ile k7 den kod tam geliyor deneyin isterseniz sadece tek farkla ingilizce olarak.

Yöntemi başarmışsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri